- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
- #1.101
Gayet ıyı gıtmıs canm daha erken 10 kıloyuda verırsın. 1. 2 aya duzelırsn darısı bıze ıns. bende 75 oldum 12.5 kılo aldm sımdılık.İyiyim canım sağol bebişte iyi çok şükür
6 kilo gitti canım 75 kiloyum şimdi şişliğim henüz gitmedi ama terliklerim hala olmuyor çünkü bir haftaya geçer diye düşünüyorum
Dün doktora gıttm canm normal dogum gozukuyo sımdılık bebek bas asagı ınmıs kasıklarında dedı.ıkı haftan var asagı yukarı dedı.bakalm beklıyırz.sancım falanda yok henüz.ıns rabbım kolaylıkla saglıkla kavusmayı nasıp ederF Fatimasevket senin Doğum ne zamana görünüyor merak ettim. 3gün var aramızda. Ben de çok belirti görünmüyor
Amin canım inşallah. Bana da normal doğum gözüküyor dedi ama bende de hiç sancı vs yok.üstelik ben bebeği hep yukarda göğsümün altında hissediyorumDün doktora gıttm canm normal dogum gozukuyo sımdılık bebek bas asagı ınmıs kasıklarında dedı.ıkı haftan var asagı yukarı dedı.bakalm beklıyırz.sancım falanda yok henüz.ıns rabbım kolaylıkla saglıkla kavusmayı nasıp eder
Benm bacak arama baskısı cok ayaga kalkınca ılk anda cok baskı oluyo ve yavas yuruyorm.tabı tekmelerde kaburgamda oyle bazen cok acıtıyoAmin canım inşallah. Bana da normal doğum gözüküyor dedi ama bende de hiç sancı vs yok.üstelik ben bebeği hep yukarda göğsümün altında hissediyorum
Canım naptın Doğum yaptın mı merak ettimBugun 1 kasım ve tam 76 kılo olmusum.ne zaman gelıcek bu bebıs artık kılo almak ıstemıyorruuuummm.9 gun kaldı gununu doldurmaya rabbım yardm etsn de gelsn fındıgım ıns
Slm anca gırebıldm o kadar kargasadan sonra.pazartesi aksamı az az suyum geldı hastaneye gıttık 1cm acıklık vardı.sabah 8 e kadar az az kendi sancımı cektm.acıklık 3cm olmustu.doktor sunı sancı ıcın serum taktı.8 den 4 e kadar sancı cektm ama cok zordu en son dojtorla hemsırelere yalvarıyodum beni kurtarn sezeryana alın dıyodum dayancak gucum kalmamıstı.actm bı yandanda ve uykusuzdum onunda zorluguoldu.anıden bısey olurda sezeryana alırız dıye bısey yememe ıcmeme ızın vermedıler.ama oyle boyle kavustuk rana kızımıza evdeyız suan sukurler olsn canm.darısı sana olsn ınsCanım naptın Doğum yaptın mı merak ettim
Sağol canım inşallah. Bekliyoruz biz de:)Slm anca gırebıldm o kadar kargasadan sonra.pazartesi aksamı az az suyum geldı hastaneye gıttık 1cm acıklık vardı.sabah 8 e kadar az az kendi sancımı cektm.acıklık 3cm olmustu.doktor sunı sancı ıcın serum taktı.8 den 4 e kadar sancı cektm ama cok zordu en son dojtorla hemsırelere yalvarıyodum beni kurtarn sezeryana alın dıyodum dayancak gucum kalmamıstı.actm bı yandanda ve uykusuzdum onunda zorluguoldu.anıden bısey olurda sezeryana alırız dıye bısey yememe ıcmeme ızın vermedıler.ama oyle boyle kavustuk rana kızımıza evdeyız suan sukurler olsn canm.darısı sana olsn ıns
tatlimm tatlimmmm geldi mi bebis yaaa gule gule buyutun cok sevindim az kilo almissin ben 22 kilo almistim bebisle zaten gider diger kilolar da hic stres yapma simdidenGünaydın kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı sizlere inşallah
80.5 ile Doğum yaptım 15.5 kilo almış oldum
Ayy geldi canım çok şükür 24 günlük olduk bile :)tatlimm tatlimmmm geldi mi bebis yaaa gule gule buyutun cok sevindim az kilo almissin ben 22 kilo almistim bebisle zaten gider diger kilolar da hic stres yapma simdiden
canimcim benim mutlulukla huzurla buyutun bebisinizi insallahAyy geldi canım çok şükür 24 günlük olduk bile :)
Kilon ne alemde canım gelde birlikte diyet yapalım 73-74 arası kaldım bende öylece acilen vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?