- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Nedır bu cektıgımız yahu bı de dogum sonrası dıkkat etmek vardı demı offf.o zaman bende bıraz koyverıyım bariBende öyle yapıyorum aynı pişmanlığı yaşıyorum ama son hafta pek dikkat etmeyi düşünmüyorum son hafta bari tadını çıkartayım ya Doğumdan sonra da dikkat etmeye başlıcam çünkü en azından bir hafta ara veririm ödül olsun dimi ama :)
Yine de bence çok iyi gidiyoruz maksimum 3 haftam kaldı şuana kadar 13 kilo aldım çok şükür ilk gebeliğime göre çok çok daha iyiyim 2 kilo daha alsam ideal ölçüde olmuş olcam inşallah
Hayırlısıyla yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Olsn yaa bırakma bızıııı.her gun yaz mutlaka.ödem ancak dogumdan sonra gıder.kılo olmasında odem cabuk gıder nasılsaSlm kızlar akşam bulgur pilavı tavuk sote ve yoğurt yedim ne yediysem vücudumda kalıyor artık içtiğim suda dahil bende ödem başladı maalesef
Şimdiden 81 kilo çıkıyorum idrara bile çıkamıyorum o kadar sıkışmaya az az geliyor buda ödemin belirtilerinden menü artık çok fazla paylaşmam arada girer kilo paylaşırım yüzüm olursa :)
Protein ağırlıklı besleniririm bundan sonra inşallah
Kız yazarım tabi ödemde insanın moralini bozuyor ya :)Olsn yaa bırakma bızıııı.her gun yaz mutlaka.ödem ancak dogumdan sonra gıder.kılo olmasında odem cabuk gıder nasılsa
Oyyy kıyamam kız nasıl guldum ben de arada alıp yıyorm tatlı ve paketlı gıdadan uzak durmaya calısıyorm ama arada kacamak oluyo.24 kılo alıp veren bırısın kız sen yıne verırsn bısey olmaz.tecrubelısın o konuda benm ne olucam bılmıyorm daha ıns verebılırm gerı cunku orta okuldan berı dıkkat ederm hep kıloma yedıgıme yoksa alıp basını gıdıyo meretKız yazarım tabi ödemde insanın moralini bozuyor ya :)
Sen ne zaman gofret yesen ardından hemen bende yiyorum canım öyle istiyor ki sen yazınca farkediyorum geçende de yemiştin gittim bi sürü aldım yedim
Ah canım benim ya bende aynıyım ömrüm kilo alıp vermekle geçiyor resmen hamilelik kilosu diğer zamanlarda ki kilo gibi olmuyor ama rahat olOyyy kıyamam kız nasıl guldum ben de arada alıp yıyorm tatlı ve paketlı gıdadan uzak durmaya calısıyorm ama arada kacamak oluyo.24 kılo alıp veren bırısın kız sen yıne verırsn bısey olmaz.tecrubelısın o konuda benm ne olucam bılmıyorm daha ıns verebılırm gerı cunku orta okuldan berı dıkkat ederm hep kıloma yedıgıme yoksa alıp basını gıdıyo meret
Ins canm verırız kolaylıkla saglıkla bebıslerı kucagımıza alalımda.dogumdan sonrada yazalım buraya su kadar gıttı bu kadar kaldı dıyeAh canım benim ya bende aynıyım ömrüm kilo alıp vermekle geçiyor resmen hamilelik kilosu diğer zamanlarda ki kilo gibi olmuyor ama rahat ol
Normal değil çünkü bu kadar hızlı kilo almak
Aynı anormallikte de gidiyor kilolar zaten
Kendıne az sekerlı yap fıstıkBugün aşure yapıyorum Allah sonumu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?