- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
- #1.061
Sanırım bu kilo bünyeyle alakalı bende bi iki aydır çikolata vs tüketmeye başladım ondan önce yemiyordum şimdi de hergün değil arada yiyorumGece uyku problemim var. 4ten önce asla uyuyamiyorum. Ama tabii çocuk vs olmadığı için 12ye kadar uyuyorum. Gece 3te 4te mutlaka birseyler yiyorum. Ona rağmen çok almadım. Ekmek kırk yılda bir yiyorum, pilav da öyle. Abur cubur çikolata gofret cips 8 aydır ağzıma surmedim. Yoksa yemek tıka basa yiyorum yani. Sık sık acikiyorum artık sonlara geldik pek dayanamiyorum
Iyıymıssın kız sen yıne bıze gore.tabı yıne kontrol altında tutmak lazmHoşbuldum59 hamile kaldım şuan 64 kiloyum bu ara aldım bu kiloyu da kontrol altına almam gerek
İyiyim canııııım girmedim uzun zaman oldumormelodi kııızz nerelerdesn ıyı mısın unuttun burayı
Bende yogunum canm.bebısın hazırlıkları bıttı derken tayın nevsehıre cıktı esımın onu beklıyoduk ıkı gun once esyalar geldı sımdı de duzeltmeye calısıyorz cok zor tasınmak bı de dogum yakın olunca pek kosturup ıs yapamıyorm annem sagolsun yapıyo.İyiyim canııııım girmedim uzun zaman olduiyiyim ama. Koşturmacalar toparlanmalar eksikler tamamlananlar öyle geçti zaman:) sen nasılsın ?
Az haraketten kaynaklı olabılır.bır de saglıksız paket yıyecekler de kılo yapar tatlı ekmek bunlarda kalorılı seylerKalori anlamda az yiyorum ama kilo artışım oluyor neden acaba
Taşındın mı canım çok şükür atlattın çok zor ev taşımak birde bu halinle uğraştınEv tasıma ısınden dolayı gıremedm kızlar
Sabah ogle menü
Kilo 74.5
Patateslı yumurta
Bıraz peynır zeytın
Bıraz bal tereyagı
2 bardak cay
Yarım ekmek
Hem iş yapıp hem acıkmamak mumkun degıl tabııı kııı gelsn kılolar
Amın canm amın cumlemıze ıns.evet tasındık cok zor bı ıs gercekten rabbım herkese yardm etsn dahada tam bıtmedı ama annem ve bız bıttık.dün belim cok kotuydu ama bugun ıyıym bıraz daha.darısı doguma olsn ınsTaşındın mı canım çok şükür atlattın çok zor ev taşımak birde bu halinle uğraştın
Yeni evin hayatında güzel yeniliklerde getirsin canım sağlıkla huzurla birlik içerisinde güle güle oturun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?