Hamilelikte kilo kontrolü

Sanırım bu kilo bünyeyle alakalı bende bi iki aydır çikolata vs tüketmeye başladım ondan önce yemiyordum şimdi de hergün değil arada yiyorum
Pilav makarna gibi yiyecekleri de ayda bir tüketiyorum ekmeği sadece sabah kahvaltısında oda çavdar ekmeği
6 dan sonra yemek yemiyorum ama yine de durmadan kilo alıyorum

Slm kızlar kilo 79.7
Saat 6 gibi 5 kuru incir
Kahvaltı 7.30
İki dilim ekmek
Bol bol kahvaltılık sos
Bi iki çatal peynir
Biraz domates salatalık
Ara iki mini kek biraz cips ve limonata

Bugün çok açım çooook sürekli bişeyler yiyorum
İkinci ara yaptım öğün oldu aslında
Biraz çiğ fındık
4 kuru incir
Yarım demet roka
Beyaz peynir
Bir dilim çavdar ekmeği

Slm şimdi akşam yemeğimi yedim aç değildim ama akşam acıkmayım diye yedim
Bir tabak bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

Bugun nevsehıre geldk ev tasındı o yuzden menü de cok karısık oldu ayakbası yedm bıseyler en kısa zaman dönücem aranıza

İyiyim canııııım girmedim uzun zaman oldu iyiyim ama. Koşturmacalar toparlanmalar eksikler tamamlananlar öyle geçti zaman:) sen nasılsın ?
Bende yogunum canm.bebısın hazırlıkları bıttı derken tayın nevsehıre cıktı esımın onu beklıyoduk ıkı gun once esyalar geldı sımdı de duzeltmeye calısıyorz cok zor tasınmak bı de dogum yakın olunca pek kosturup ıs yapamıyorm annem sagolsun yapıyo.

Slm kızlar
Kilo 79.7
Kahvaltı bir dilim çavdar ekmeği oğlumun kalan kahvaltısı peynir domates salatalık
İki lokma helva
Kahvaltıya vaktim olmadı
Alışverişe çıktım erkenden öğle hamburger menü :)
Akşam 5 gibi
Bir tabak haşlanmış karnabahar üzerine yoğurt

Allah izin verirse 7 gün sonra Doğum olacak
Maksimum bir kilo alsam bile bu hamileliğimi ilk hamileliğime göre daha iyi bitirmiş olcam
İlkinde 24 bunda 15.5 kg almış oluyorum -9 :)
Herşeyden önemlisi tabiki de bebeğimin sağlığı rabbim güzelliklerle sağlıcakla kavuştursun inşallah

Ev tasıma ısınden dolayı gıremedm kızlar
Sabah ogle menü
Kilo 74.5
Patateslı yumurta
Bıraz peynır zeytın
Bıraz bal tereyagı
2 bardak cay
Yarım ekmek
Hem iş yapıp hem acıkmamak mumkun degıl tabııı kııı gelsn kılolar

Aksam menü
Ikı kucuk kase yogurt corbası
Ceyrek ekmek
Bı ıkı lokma sucuklu yumurta
Ikı dılım kek

Taşındın mı canım çok şükür atlattın çok zor ev taşımak birde bu halinle uğraştın
Yeni evin hayatında güzel yeniliklerde getirsin canım sağlıkla huzurla birlik içerisinde güle güle oturun inşallah

Amın canm amın cumlemıze ıns.evet tasındık cok zor bı ıs gercekten rabbım herkese yardm etsn dahada tam bıtmedı ama annem ve bız bıttık.dün belim cok kotuydu ama bugun ıyıym bıraz daha.darısı doguma olsn ıns

Sabah ogle menü
Kilo 74.5
Bıraz patates kızartması
3 dılım ekmek
Bıraz bal ve tereyagı
Bıraz peynır zeytın
2 bardak cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…