- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
- #1.081
İyiyim canım annemler geldi son hazırlıklar başladı artık evet cuma günü 10 da doğumum inşallahFıstıkYaKaMoZz-z sende durumlar nasıl.bu cuma demı senın dogum
Iyı ne guzel rabbım hayırla saglıklı sıhhatli kavustursub ıns canm.topikte de de bır bır dogumlar basladı zaten.benıde heyecan ve korku aldıİyiyim canım annemler geldi son hazırlıklar başladı artık evet cuma günü 10 da doğumum inşallah
Kendi adıma son hafta kendime izin vercem demiştim de o yüzden paylaşmıyorum menü artık :)Artık kimse günlük yazmıyor inşallah bebişlerimiz sağsalim alırız kızlar allah yardımcımız olsun
Heehhhh tabı bı hafta tatıl yap artık.bende kımse yok dıye yazmıyorm kılom 74.5 suan.bende bu gıdısle 75 le bıtıremıycem gıbı gozukuyoKendi adıma son hafta kendime izin vercem demiştim de o yüzden paylaşmıyorum menü artık :)
80 e yol gozukuyo senın.benmde 74.5 suan.galıba 75 le bıtıremıycem bende77.2 oldum kızlar
Artık tartılmak istemiyorum :)
Ben de 80 de bitiririm diye düşünüyorum :) planladığımdan çok ama yapacak bişey yok. U gün kontrole gittik az kaldı ya heyecan bastı artık.80 e yol gozukuyo senın.benmde 74.5 suan.galıba 75 le bıtıremıycem bende
Evet az kaldı.ne dedı doktor bebıs nasılmısBen de 80 de bitiririm diye düşünüyorum :) planladığımdan çok ama yapacak bişey yok. U gün kontrole gittik az kaldı ya heyecan bastı artık.
Evet canm cok zor ev tası yerlestr.rabbım yardm etsnBenim 80.6oldu artık yazamıyorum ev taşımaydı derken 1 ayım kaynadı arada. F Fatimasevket sen de taşınmışsın.geçmiş olsun. Hamilelikte ev taşımak iğrenç bişey..Stresten erken bile doğurur insan
Bu aradaYaKaMoZz-z çok geçmiş olsun Doğum yapmışsın. Sen de bebişin de iyisınızdır inşallah. Cumaydı zannımca ama sağlık olsun canım. İyi olun yeter ki
Hayırlı olsun kaç kilo doğdu bebişinizGünaydın kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı sizlere inşallah
80.5 ile Doğum yaptım 15.5 kilo almış oldum
Teşekkür ederim 3800 gr doğduHayırlı olsun kaç kilo doğdu bebişiniz
Maşşallah annesi inşallah bizde küçük doğurmayızTeşekkür ederim 3800 gr doğdu
İyiyim canım sağol bebişte iyi çok şükürSlmYaKaMoZz-z canm nasılsn bebıs nasıl alıstın mı ıyıce.kılo durumun nasıl oldu baktın mı eve gelınce onu merak ettmıstm. ne kadar gıdıyo hemen dogumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?