Hamilelikte kilo kontrolü

İyiyim canım annemler geldi son hazırlıklar başladı artık evet cuma günü 10 da doğumum inşallah
Iyı ne guzel rabbım hayırla saglıklı sıhhatli kavustursub ıns canm.topikte de de bır bır dogumlar basladı zaten.benıde heyecan ve korku aldı

Artık kimse günlük yazmıyor inşallah bebişlerimiz sağsalim alırız kızlar allah yardımcımız olsun

Benim 80.6oldu artık yazamıyorum ev taşımaydı derken 1 ayım kaynadı arada. F Fatimasevket sen de taşınmışsın.geçmiş olsun. Hamilelikte ev taşımak iğrenç bişey..Stresten erken bile doğurur insan
Bu arada YaKaMoZz-z çok geçmiş olsun Doğum yapmışsın. Sen de bebişin de iyisınızdır inşallah. Cumaydı zannımca ama sağlık olsun canım. İyi olun yeter ki

Evet canm cok zor ev tası yerlestr.rabbım yardm etsn

Slm YaKaMoZz-z canm nasılsn bebıs nasıl alıstın mı ıyıce.kılo durumun nasıl oldu baktın mı eve gelınce onu merak ettmıstm. ne kadar gıdıyo hemen dogumdan sonra

Slm YaKaMoZz-z canm nasılsn bebıs nasıl alıstın mı ıyıce.kılo durumun nasıl oldu baktın mı eve gelınce onu merak ettmıstm. ne kadar gıdıyo hemen dogumdan sonra
İyiyim canım sağol bebişte iyi çok şükür
6 kilo gitti canım 75 kiloyum şimdi şişliğim henüz gitmedi ama terliklerim hala olmuyor çünkü bir haftaya geçer diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…