Hamilelikte koltuk altı şişlik!!!

Zumrut13

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
5
0
16
İstanbul
Herkese slm:)ben yeni uye oldum ve ilk konu başlığımı attım bile!!6 aylık hamişim!!çok şükür herşey normal gidiyor:)ama bundan 2-3 ay once sağ kotuk altımın içi şişti.gözle görülür derecede bir yumru olustu. neyse doktora gittim tehlikeli bişey olmadıgı dokunun yumuşak olduğunu yalancı meme veya hormonal nedenden olabilecegini ve hamilelikle ilgili olmadığını soyledi.yani hamileligin getirdiği bir bulgu değilmiş. yine de tam adını koymak için ultrason istedi.daha yaptırmadım. merak ettiğim acaba sizde hiç oyle bişey oldu mu ve hamilelikten sonra geçti mi??

Mrb.Aynı sıkıntı bende de oldu.Halada devam ediyor.Hamileliğimin ilk haftalarından beri sol koltuk altımda ağrı ve şişlik.Dokunduğumda canım acıyordu.Biraz bekledikten sonra baktım geçecek gibi değil genel cerraha gittim.Elle muayene etti doktor ve korkulacak bişey olmadığını söyledi.Kıl kökü iltihabı dedi.Ultrason istemedi.Antibiyotik verdi fakat hamileliğimin daha çok başında olduğum için kullanmayı tercih etmedim.Hafif yumru var yine koltuk altımda,ağrıda azaldı ama tamamen düzeldim diyemem.Bakalım inş bir sorun teşkil etmez daha sonraları.Sanada geçmiş olsun.Genelde ağrılı olduğu zaman korkmamak gerektiğini söylüyorlar.Rabbim sağlık sıhhat versin herkese...

Çok tesekkur ederim!!evet ins sonradan bi sorun teskil etmez de gecer. Dr bana sut vermeyi kesince gececek dedi bakalım. Allah herkese saglık versin

bı arkadaşımda da tetanoz ıgnesınden sonra oluşmuştu. ıgneyı koluna vuruldu ama sıslık boynunda olmuştu. ikinci dozunu vurulmadı. belki seninki de böyle bir şeydir

Arkadaşlar ben de 17+ haftalık hamileyim. Yaklaşık 5 gündür bazen sağ bazen sol koltuk altında acı duyuyorum ağrıdan ziyade acı. Elime gelen birşey yok gibi.. Bu acı mühim birşey midir? (sürekli değil ara ara bazen o kolda bazen o kolda oluyor)

Merhaba arkadaşlar

Bende 4 aylık hamileyim sol koltuk altımda ağrı ve biraz şişlik hissettim. elle kontrol ettiğimde damar gibi bir şişlik diyeyim
vardı.genel cerraha gittim ultrason yaptılar ve ultrasonu yapan doktor önemli bir şey olmadığını aksesuar meme olarak adlandırdığı bir şey olduğunu söyledi. Daha doktora göstermedim ama korkulacak bir şey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…