Hamilelikte kulakda nabiz sesi duymak :(

jengam

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
371
33
323
İstanbul
Merhaba kizlar,
Hamileyim ve 3 4 gundur her gun belli araliklarla kulagimdan kalp sesi duyuyorum ve bu durum beni inanilmaz rahatsiz ediyor :( Aranizda benimle ayni sikintiyi yasayaniniz var mi? Ya da Hamilelikde boyle bir durum olur mu bileniniz var mi?

Kizlar yok mu hic benzer durum yasayaniniz :( suan hala nabiz sesleri duyuyorum cok sinir bozucu :(

Kizlar yok mu hic benzer durum yasayaniniz :( suan hala nabiz sesleri duyuyorum cok sinir bozucu :(
bendede aynidurum var canimm doktoruma soledim bi kac kez ya kendini cok kasiyorun yada tuzu azalt tansiyonun yukseliyordur dedii kesin bisey solemesi seni anlayabiliyorum inan cok sikici bi durum gercektende

bendede aynidurum var canimm doktoruma soledim bi kac kez ya kendini cok kasiyorun yada tuzu azalt tansiyonun yukseliyordur dedii kesin bisey solemesi seni anlayabiliyorum inan cok sikici bi durum gercektende

Ama tansiyonumu olcuyorum hep ara ara dusuk hep 10 5 ya da 11 6 gibi cikiyor. Nabzim cok yusek cikiyor yalniz 90 100 arasi hep :(

Ama tansiyonumu olcuyorum hep ara ara dusuk hep 10 5 ya da 11 6 gibi cikiyor. Nabzim cok yusek cikiyor yalniz 90 100 arasi hep :(
himm o zamab kendini kasiyor sundur benim doktorum ole demiqti ne olursa oldun relaks ol demisti dedim ya canim ben kac defa sorduysam doktora maalesef duzgun bi cevap alamadim bu konuda

himm o zamab kendini kasiyor sundur benim doktorum ole demiqti ne olursa oldun relaks ol demisti dedim ya canim ben kac defa sorduysam doktora maalesef duzgun bi cevap alamadim bu konuda

Kardiyolojiye gittim bugun doktorumun yonlendirmesiyle. Kalpte hicbir skinti cikmadi. Eger ki biraz daha devam ederse bu sefer kbb uzmanina gidicem. Kulaga yakin atardamarlarda sikinti olabilirmis ya da ostaki borusunda filan. Senin kacinci haftada baslamisti bu sorun ve ne kadardir devam ediyor canim?

Kardiyolojiye gittim bugun doktorumun yonlendirmesiyle. Kalpte hicbir skinti cikmadi. Eger ki biraz daha devam ederse bu sefer kbb uzmanina gidicem. Kulaga yakin atardamarlarda sikinti olabilirmis ya da ostaki borusunda filan. Senin kacinci haftada baslamisti bu sorun ve ne kadardir devam ediyor canim?
benim 24 haftada basladi ilk baslarda coktu ozellikle geceleri oluyo bende ama simdi haftada 2 3 gun oluyo ve oradan sanki kalbim disari cikacak gibi oluyo insallah dogumdan sonra gecerr

benim 24 haftada basladi ilk baslarda coktu ozellikle geceleri oluyo bende ama simdi haftada 2 3 gun oluyo ve oradan sanki kalbim disari cikacak gibi oluyo insallah dogumdan sonra gecerr

İsallah gecer canim, benim cok erken basladi 11. Haftada ve her gun 5dakikada 1 duyuyorum :( umarim bian evel kurtuluruz.

İsallah gecer canim, benim cok erken basladi 11. Haftada ve her gun 5dakikada 1 duyuyorum :( umarim bian evel kurtuluruz.
Kızlar hala burada misiniz? Benimde aynı sorunlar var gebelikten öncede vardı şimdi daha çok arttı.o ses yüzünden kafam ağrıyor basım ağrıyor artık ya

Merhaba şuan 36 haftalık gebeyim 20. Haftadan beri kulağımda nabız sesi var ve sesi o kadar yüksek ki delirmek üzereyim aylardır bu sesle yaşıyorum bütün hayatımı mahvetti lütfen yardımcı olun gitmediğim doktor kalmadı doğumdan sonra geçiyor mu bu ses kalacak diye çok korkuyorum sizinkiler geçti mi

Merhaba şuan 36 haftalık gebeyim 20. Haftadan beri kulağımda nabız sesi var ve sesi o kadar yüksek ki delirmek üzereyim aylardır bu sesle yaşıyorum bütün hayatımı mahvetti lütfen yardımcı olun gitmediğim doktor kalmadı doğumdan sonra geçiyor mu bu ses kalacak diye çok korkuyorum sizinkiler geçti mi

Bendede aynı sorun var 1 aydır
2 kez doktora gittim bi sorun görünmüyor ama ses kafayı yedircek

Bendede aynı sorun var 1 aydır
2 kez doktora gittim bi sorun görünmüyor ama ses kafayı yedircek
Lütfen cevap verin çaresiz kaldım doğumdan sonra geçti mi sizin ki aylardır bu sesle yaşıyorum ve çok yüksek volümde delirmek üzereyim kalacak diye çok korkuyorum sizinki geçti mi

Psikolojik olabilir benimde bazen oluyor tansiyon düştüğü zaman nabiz yükselebilir yine de ölçmüşünüzdür zaten

Bendede aynı durum var . Yaklaşık 19. Haftadan beri kalbim sağ kulağımda atıyor sanki. Ben doktora gitmedim hiç. Şu an 27 haftalık hamileyim aynı düzende devam ediyor şikayetim. Tansiyonum yüksek değil genelde 9/5 - 10/6 falan geliyor. Kardeşim intörn doktor. Eğer nabzın eş bir şekilde ses oluyorsa damarsal bir problemdir dedi. Bende bir doktora muayene olmak istiyorum ama bir türlü fırsatım olmuyor.

Evet damarsal bir problem olduğunu araştırmalarım neticesinde öğrendim fakat bu gebelikten dolayı artan kan hacminden ötürü mü yani doğumdan sonra gecer mi yoksa baska bir sıkıntı mı var yaşayanların ki doğumdan sonra gecti mi mesela emar cekinemiyorum doktor çünkü hamileyim ama bu ses beni çok korkutuyor 😔😔

Back
X