Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede aynidurum var canimm doktoruma soledim bi kac kez ya kendini cok kasiyorun yada tuzu azalt tansiyonun yukseliyordur dedii kesin bisey solemesi seni anlayabiliyorum inan cok sikici bi durum gercektendeKizlar yok mu hic benzer durum yasayaninizsuan hala nabiz sesleri duyuyorum cok sinir bozucu
![]()
bendede aynidurum var canimm doktoruma soledim bi kac kez ya kendini cok kasiyorun yada tuzu azalt tansiyonun yukseliyordur dedii kesin bisey solemesi seni anlayabiliyorum inan cok sikici bi durum gercektende
himm o zamab kendini kasiyor sundur benim doktorum ole demiqti ne olursa oldun relaks ol demisti dedim ya canim ben kac defa sorduysam doktora maalesef duzgun bi cevap alamadim bu konudabendede aynidurum var canimm doktoruma soledim bi kac kez ya kendini cok kasiyorun yada tuzu azalt tansiyonun yukseliyordur dedii kesin bisey solemesi seni anlayabiliyorum inan cok sikici bi durum gercektende
Ama tansiyonumu olcuyorum hep ara ara dusuk hep 10 5 ya da 11 6 gibi cikiyor. Nabzim cok yusek cikiyor yalniz 90 100 arasi hep![]()
himm o zamab kendini kasiyor sundur benim doktorum ole demiqti ne olursa oldun relaks ol demisti dedim ya canim ben kac defa sorduysam doktora maalesef duzgun bi cevap alamadim bu konuda
benim 24 haftada basladi ilk baslarda coktu ozellikle geceleri oluyo bende ama simdi haftada 2 3 gun oluyo ve oradan sanki kalbim disari cikacak gibi oluyo insallah dogumdan sonra gecerrhimm o zamab kendini kasiyor sundur benim doktorum ole demiqti ne olursa oldun relaks ol demisti dedim ya canim ben kac defa sorduysam doktora maalesef duzgun bi cevap alamadim bu konuda
Kardiyolojiye gittim bugun doktorumun yonlendirmesiyle. Kalpte hicbir skinti cikmadi. Eger ki biraz daha devam ederse bu sefer kbb uzmanina gidicem. Kulaga yakin atardamarlarda sikinti olabilirmis ya da ostaki borusunda filan. Senin kacinci haftada baslamisti bu sorun ve ne kadardir devam ediyor canim?
benim 24 haftada basladi ilk baslarda coktu ozellikle geceleri oluyo bende ama simdi haftada 2 3 gun oluyo ve oradan sanki kalbim disari cikacak gibi oluyo insallah dogumdan sonra gecerr
Kızlar hala burada misiniz? Benimde aynı sorunlar var gebelikten öncede vardı şimdi daha çok arttı.o ses yüzünden kafam ağrıyor basım ağrıyor artık yaİsallah gecer canim, benim cok erken basladi 11. Haftada ve her gun 5dakikada 1 duyuyorumumarim bian evel kurtuluruz.
Bendede aynı sorun var 1 aydırKızlar hala burada misiniz? Benimde aynı sorunlar var gebelikten öncede vardı şimdi daha çok arttı.o ses yüzünden kafam ağrıyor basım ağrıyor artık ya
Bendede aynı sorun var 1 aydır
2 kez doktora gittim bi sorun görünmüyor ama ses kafayı yedircek
Lütfen cevap verin çaresiz kaldım doğumdan sonra geçti mi sizin ki aylardır bu sesle yaşıyorum ve çok yüksek volümde delirmek üzereyim kalacak diye çok korkuyorum sizinki geçti miBendede aynı sorun var 1 aydır
2 kez doktora gittim bi sorun görünmüyor ama ses kafayı yedircek
Çarpintidan oluyor kan tahlili yaptirin yine deAma tansiyonumu olcuyorum hep ara ara dusuk hep 10 5 ya da 11 6 gibi cikiyor. Nabzim cok yusek cikiyor yalniz 90 100 arasi hep![]()
Çarpintidan oluyor kan tahlili yaptirin yine de çarpıntı yok nabız normal tansiyon düşük delirmek üzereyim gerçekten