banada bi arkadaşım nohut yutmuş solucana benzemişsin demişti çok bozulmuştum
bi teyzede her gördüğünde bebeğin yokmu senin diyo karnım benden önden gittiği halde :) bende karnımda diyorum cinsiyetini soruyo kız diyorum neyse olsun bi tanede erkek getirirsin diyo :) sanki marketten alıp getiriyorum :) ama her gördüğünde aynı muhabbeti yaşıyoruz :)
aa göbeğini sakla,doğumun zor olur demişti kayınvalidem. sebebini sorunca da erkekler görünce çocuğun nasıl yapıldığı akıllarına gelirmiş, günaha girdiğim için zor doğum olurmuş.gayet kolay bir sezaryendimerhaba kızlar bende 36 haftalık hamileyim neredeyse hiç kilo almadım,çevrem saolsun fizikende yüzümünde çok güzel olduğunu hamileliğinde bir okadar daha güzelleştirdiğini söylerler hiç tanımadığım insanlar yanaşıp iltifat ediyorlar çok mutlu oluyorum.benim kayınvalidemde hamileliğimin başından beri kilomun çeteresini tutuyor ilk 3-4 ayım çok kötü geçti hiç yemek yiyemedim kilo verdim dediki 5 aylık ol bak nasıl kilo alacaksın oldum almadım 6-7 aylık ol bak araba gibi olacaksın dedi olmadım,son aylara gel bak nasıl şişeceksin son aydayım hala arkadan bakınca belli olmuyo ahahahaaa :))))) hep bekledi ama olmadı belkide ben köü düşündüm kayınvalidemi çok severim ama içgüdüsel bir yarıştırma oluyo mesela doğumla ilgili hep kötü öyküleri anlatır durur annem sonunda yapma nagihan korkutacaksın dedi sonunda :)) bide en ufak bişeyde sırıtarak korktunmu diyor yada ben doğurdum eve geldim temizlik yaptım doğurana kadar hizmet ettim diyor,biz doktor yüzümü gördük diyor he bide devlet hastanesinde doğurmamdan yanaonun kayınvalideside ona ben evde doğurdum hastanede neymiş diyor bu bir zincir ben buna inandım :)).
gittiğim yerlerde esrarengiz teyzeler önce bir sırıtma sonrasında
__kihkihkih kaç aylıksın ?
__son ayım teyze
__cinsieti ne ?
__kız teyzecim
__hımmm olsun sağlıklı olsunda bidaha yaparsın
__öle öle teyzecim ben çok mutluyum kız olacağı için
__ama ben yanılmam seninki erkek benim gelinede doğurana kadar kız dedilerdi erkek doğdu bak gör erkek
benim kafamdada soru işareti uyanmaya başladı acaba erkek mi ?
markette kızın biri __ayyyy maşallah ne kadar güzelsin kaç aylıksın
__son ay bebeğim kızzzz :))))
__hımmm bence erkek,ben yanılmam tecrübelerim var
__bakalım nasip (bu arada sarımsak alıyorum kız heryerde peşimde
__sarımsak alıyosun napçaksın
__hööööööööö :))))
__yemek falan
__(kız)hımm ben hiç sevmemde ondan sordum
zor kurtulaum kızdan tırstımda hani bana böle ilginç insanlşar değişik zamanlarda denk geldi.kocama gelince penguen gibi yürüyorsun diyor :)),göğüslerim normalde dik ve daha sertti eğilik oturunca göğüslerinmi sarktı senin diyor bende yapıştırıyorum bitane başlıyorum benmi koydum o çocuğu oraya falan ama hemen gönlümü alıyor,geçen günde göbek deliğime family gay'daki bebeğin ağzı gibi gözüküyor dedi ehehehe :))) geçende yolda bir teyze durdu göbeğini sakla dar giyinme çok günah dedi çok korktumsizin yazdıklarınızın hemen hemen hepsiyle karşılaştım biz duyarlı ama cahil bir toplumuz hem bilmiyor hemde karışmadan tavsiye vermeden duramıyoruz işin özeti bu
verseydin canim kendi besleseydiEn sinir olduğum yorum kayınvalidemden gelmişti: Sen kilo almadın, aksine verdin. Karnın da küçücük,o çocuğu besleyemiyorsun sen. Küçücük kaldı çocuk içinde. Hiç düşünmüyorsun torunumu! Bu arada, bebeğim normal kiloda ultrasonda. Ben annesiyim, ben düşünmüyorum da o düşünüyor "torununu"
hahahaha supersınız hanımlar bayıldım yazılanlarabende 5 aylık olmama ragmen gobegım pek cıkmadı gecen ay kaynanamla sahılede gezerkene kaynanamın arkadası ıle karsılastık. ayyyyy hıc karnı yooookkk dıye tepkı verdı. E dedım 4 aylık ufak hanı??? olsun ama hıc karnı yooookkk dedı gene, allahumme sabırın sıkıvercektım bogazını sen sısmıs davul gıbı olmussan benım gunahım nee?
En sinir olduğum yorum kayınvalidemden gelmişti: Sen kilo almadın, aksine verdin. Karnın da küçücük,o çocuğu besleyemiyorsun sen. Küçücük kaldı çocuk içinde. Hiç düşünmüyorsun torunumu! Bu arada, bebeğim normal kiloda ultrasonda. Ben annesiyim, ben düşünmüyorum da o düşünüyor "torununu"
bende 26 haftalık gebeyim
göbek deliğim dışarı pırtladı büyük bir et beni gibi
kuzenim karnımı çıplak olarak ilk kez geçenlerde gördü ve kurduğu cümle
" aaa göbeğe bak şekerparenin üstüne fındık gömmüşler gibi """
benzettiği şeye bak
ay çok güldüm yaa.seni yine iyi bişeye benzetmişler.şekerpare işte ne güzel.bana bezelye yutmuş tırtıl aaa basket topu gibi haaha falan dediler. yapılan yorumlar bu(
sizinkini okuyunca aklima geldi gecenlerde cooooooook eski bir arkadasm taaa ilkokuldan arkadasim facebookta resmimi gördü yazdigi yorum su " nohut yutmus solucana benziyorsun " dedi ..........
sokakta görenler gizleyemezler saskinliklarini cok hoslarina gider bazilari konusur sever karnimi .. cünkü uzun boylu,incecik bir kadinim sükür hala öyle.göbegim ok gibi önü isret ediyor , sivri böyle :):)cok sirin..vakit buldukta foto yapiyorum..hamilelik bu kadar yakisacagini düsünmemistim ....görüntümle cok barisigim bu göbisle bile :):)
canım nedense bi çok insanda bu var.millet şu sıralar benim kiloma takmış durumda ..ben zayıf bi hamileyim sadece göbeğim var.bünye meselesi yesemde kilo çok alamıyorum.ama düzenli besleniyorum.karnı yok bunun diyenler yakında da aaa neden kilo almıyosun demeye başlarlar benden söylemesi..banada 15 haftalıkken eşimin bi kaç akrabası aaa neden karnın yok kaç aylık bu falan gibi bişiler söylemişlerdi...artık katlanıyoruz bazı şeylere.
Amaaann mıllet kafayı yemıs bayılıyolar hamılelerı korkutmaya, laf soyleyıp morallerını bozmaya... Cunku zamanında onlarada laf soyleyen olmus sımdı bıze geldı sıra acısını cıkarıyolar sınır seyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?