- Konu Sahibi yasemmminnn
-
ya ben sut ıcemıyorum yumurtadanda tıksındım balık yıyenıyorum cok nadır cevız yıyorum 5 aylık hamıleyım bu zamana kadarda 5 kılo aldım acaba ıyı beslenemyorummu
:))
Uyanıkken dene opuyorumnanaktan
arkadaşlar köyden gelen peynirleri yemeyin fazlasıyla bakteri oluyor onlarda.bunlarda düşük gebeliğe sebep oluyor.hazır alınan peynirleride hemen tüketin bir haftadan sonra yemeyin.özellikle riskli gebeler.açık dondurmalarda öyle ..dikkat edin.
Olsun her bebişin huyu farklıfarketmio uyanıkkende çok denedim ama ben o vurduğunda okuyorum teşekkürler bilgin için...
pekı canım kaç kıloyla tamamladın hamılelığınıSelam hamişler. Hepiniz sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi dünyaya getirirsiniz insallah. Ben o harika dönemi geçirdim keyfini çıkarın:) Gebeliğim esnasında sütü tahıl gevrekleriyle tüketebiliyordum içine ceviz, kuru üzüm, kayısı katıyordum.Gebeliğinizde damak tadınız değişiyor zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Sütü fazla soğuk katmayın malum gaz sıkıntısı oluyor ılık olursa süper biraz da bal ya da pekmez katıyordum.Doktorum çok sağlıklı olduğunu söylemişti. Somon balığını 10-15 günde bir yiyordum arada diğer balık türlerini de tüketmek önemli. Meyve ve meyve suyu(taze sıkılmış)ya da güvendiğiniz bir markanın %100 m.suyu olabilir.Kan portakalı nar midenize dokunmazsa harika bir antioksidan.
arkadaşlar 6 haftalık hamileyim nasıl beslenmeliyim neler yapmalıyım ilk gebeliğim şaşkınım sevinçliyim ne bileyim sanki ayağımı karnıma çeksem yada hızlı hareket etsem düşecekmiş gibi geliyor ben mi abartıyorum anlamadım ama hala kendimi alıştırmaya çalışıyorum yardımcı olurmusunuz sağolun:ecrin_bebek::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?