- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi yasemmminnn
-
ben de hergün 1 bardak bazen 2 bardak süt içiyorum..yoğurt pek sevmediğim için activia yoğurtlar varya onlardan yiyorum hergün bitane, böylece bağırsaklarım da rahat çalışıyo..suyla pek aram yok günde ancak 1 litre içebiliyorum ama artırmaya çalışıcam..hergün meyve yiyorum, kuruyemiş üzüm kayısı fındık ceviz incir hangisi denk gelirse yemeye çalışıyorum..bi de polen tüketiyorum..hergün yemem lazım ama unutuyorum..bazı akşamlar süt içerken bir çay kaşığı yutuyorum..
bebeğimin gelişimi iyi, ne zayıf ne kilolu,ama ben biraz daha beslenmesini istiyorum açıkçası..
burda okuduklarımdan sonra pekmez de yicem mutlaka..hurma da olabilir..sodayı hiç duymamıştım bi araştırim..
bir de son aylarda ahududu yaprağı çayı içmeyi düşünüyorum kızlar, doğumu kolaylaştırıyomuş diye okudum, aklınızda bulunsun..
buarada bu yararlı topik için yasemmminnn arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum çok faydalandım..(ki kendisi aynı zamanda benle birlikte 2010 haziran annesi adayıdır:))
buarada doğum yapmış anneler de hamileliklerinde nasıl beslendikleri ve bebeklerinin kaç kilo doğduğuyla ilgili bilgi verirlerse çok yararlı olur diye düşünüyorum..
buarada aklıma gelmişken..
maden suyu ile sodayı karıştırmıyosunuz di mi..
çünkü soda tıpkı kola gibi karbondioksit gazı içeren bi içecek..yani zararlı..
bol miktarda mineral içeren ve kemiklere faydalı olan ise maden suyudur..
arkadaşlar merhaba, ben aranıza yeni katıldım.13+5 haftalık hamileyim. İlk aylarda iştahım kapandı. Yani tiksinme değilde hiçbişey yemek istemiyordum. bu yüzden 2 buçuk kilo verdim. Doktorum bunlar çok normal dedi zaten bebek anneden gerekli olan besinleri alıyormuş. Şimdi daha iyiyim ama yinede o klasik hamileler gibi deli gibi iştahım açılmadı:) Bende hergün mutlaka hurma yiyorum çok faydalı olduğunu okumuştum. Balık haftada bir mutlaka yiyorum. Tavuk kesinlikle yiyemiyorum. Onun yerine kırmızı eti biraz daha fazla yiyorum. süt bir bardak içiyorum. Meyveye çok önem veriyorum portakal muz elma hergün yiyorum. pekmez bal gibi şeyler çok yiyorum ama pekmezi plastik kaşıkla içiyorum ve pekmez içtikten 2 saat önce ve sonrasında süt ve süt ürünlerini tüketmemek gerekiyormuş. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. Birde çok kabızlık şikayetim var bu konuda önerileriniz olursa sevinirim.
ya arkadaşlar o kadarını düşünün yani soda derken meyveli için demioruz adı soda diye geçio maden suyu yazıo üstünde zaten sade soda maden suyu oluo zaten anlayamadım ayrımı yani meyveli olan faydalı değil bilioruz onu ama sade olduktan sonra zaten maden suyu die geçio ama halk dilinde biz soda diyoruz sadece soda die satılan bişey yok zaten meyveli onlar ya...
12 su bardağı su :) oyy maşalllah iii için alıo ne güzel çok faydalıymış su içmek bende dün doktordan geldm maşallahı var bebeğimin demek ki güzel besleniorum çok mutlu oldum Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?