Annem hamileyken Türkiye'den getirtmişti, garnier indi, doğal olduğunu söylemiş gönderen kuaför, yeşilli paketi vardı. Bi 10-15 tane vardı içindehamileyken saçını boyatan var mı kızlar? herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı, ilk ne zaman boyattınız ve hangi marka kullandınız?
bunun haricinde boyatmak isteyip de benim gibi kararsız olanlar, aklında bi çok soru işareti olanlar eminim vardır. doktorunuzun bu konuda görüşü nedir merak ediyorum?
Annem hamileyken Türkiye'den getirtmişti, garnier indi, doğal olduğunu söylemiş gönderen kuaför, yeşilli paketi vardı. Bi 10-15 tane vardı içindeDoğurduktan sonra bile kullandı. Kardeşim turp gibi çok şükür, çok iyi gelişti :)
Ne gerek var ki risk almaya,, bence saçların bebeğinden kıymetli değil boyatma derim ben,,
Ablam ilk 3 ay boyamadı ondan sonra boyattı kendsi doktor zaten tabi kişiden kişiye değişeblr alerjin varsa falan blemem :)hamileyken saçını boyatan var mı kızlar? herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı, ilk ne zaman boyattınız ve hangi marka kullandınız?
bunun haricinde boyatmak isteyip de benim gibi kararsız olanlar, aklında bi çok soru işareti olanlar eminim vardır. doktorunuzun bu konuda görüşü nedir merak ediyorum?
Ablam ilk 3 ay boyamadı ondan sonra boyattı kendsi doktor zaten tabi kişiden kişiye değişeblr alerjin varsa falan blemem :)
Bitkisel olanları kullanmıştı ama isim olarak hiç bilemiyorum ne yazık kiyani normalde alerjim yok yıllardır saçımı boyatırım zaten. ablanız hangi markayı kullanmış acaba benim kuaförüm wella innosense önerdi ama henüz yeterince araştırmadım
Ben phyto kullandım amonyaksız. İki ayda bir falan boyatıyorum. Yabancı makalelerden de araştırdım konu ile ilgili yapılan geçerli bir araştırma yok, bir de annenin kafasında yara yoksa -kana karışmadığı sürece- bebeğe geçme olasılığı da yok.
Doktoruma danışmadım, çoğunun ezberden konuştuğunu ve risk almak istemedikleri için her şeye hayır dediklerini düşünüyorum. Tabii yine de son karar senin, bebeğinde olabilecek olumsuzlukları buna bağlayacaksan bence hiç boyatma.
Belki solumak zararli olabilir diye havadar bir ortamda yapilmasini tavsiye ediyorlar. Tabii ben yapi olarak rahat bir insanim evhamlanip ay boyattim soyle oldu suraya uzandim boyle oldu diye germiyorum kendimi. Simdiye kadar da bir problem ile karsilasmadim. Cok sukur. Ama etrafimdakiler bilmiyor boyadigimi tasa tutarlar muhtemelen vicdansiz anne olurum. Benim iyi hissetmem bebegim icin de onemli bence.ben de bu konu hakkında dediğiniz gibi kesin bi sonuç olmadığına dair bi çok şey okudum. açıkçası ben boyatmayı düşünüyorum başımda yara vs. yok. kuaförümle de konuştum eşi hamileyken onu da boyamış uygun ortamı hazırlayıp boyayabilir yani. biraz daha beklemeyi düşünüyorum sadece, bir de doktoruma sorucam benim aklıma gelmeyen bi sebebe bağlı olarak belki uyarıda bulunur diye teşekkür ederim cevabınız için
Belki solumak zararli olabilir diye havadar bir ortamda yapilmasini tavsiye ediyorlar. Tabii ben yapi olarak rahat bir insanim evhamlanip ay boyattim soyle oldu suraya uzandim boyle oldu diye germiyorum kendimi. Simdiye kadar da bir problem ile karsilasmadim. Cok sukur. Ama etrafimdakiler bilmiyor boyadigimi tasa tutarlar muhtemelen vicdansiz anne olurum. Benim iyi hissetmem bebegim icin de onemli bence.
Bende boyatmayı düşünüyorum çok kötü bu şekilde birde röfleliydi şimdi yarısı siyah yarısı platin çok kötüDoktorum boyatabilirsin yalnız kokusundan korun dedi bakalım artık nasıl olcaksa illa ki kokusunu alırım
Yok bende kendim beceremem çünki platin sarı kuaföre boyatıcam böyle bahçesi olan bir yer bulmayı düşünüyorum bende yani bu saçlarla doğum yapmak istemiyorum bakalım önümüzdeki hafta boyatırım büyük ihtimalkendiniz boyayacaksanız varsa evinizin balkonunda boyayabilirsiniz, ben kuaförde boyatmayı düşünüyorum yeri uygun dükkanın önünde bile boyayabilir ya da üst katında balkonu da var öyle bi imkan varsa daha iyi olabilir.
Nutrigin diye bi boya buldum, sanırım en uygunu bu, kokusu da çok yok diyolar ama tabi kesin bi şey demiş olmayim ben de henüz denemedim çünkü
Yok bende kendim beceremem çünki platin sarı kuaföre boyatıcam böyle bahçesi olan bir yer bulmayı düşünüyorum bende yani bu saçlarla doğum yapmak istemiyorum bakalım önümüzdeki hafta boyatırım büyük ihtimal
Aynen bende zaten uçan balon gibi hissediyorum kendimi bide saçlar böyle çok kötü yani psikolojide önemli dmievet açık hava bulursanız çok daha iyi olur benim de aynen dipler çok çıktı zaten saç rengimi değiştirmiştim alışamadım, eskisi gibi istediğim renge dönersem kendimi çooook iyi hissedicem
Canım ben bu boyayı kullanıyorum, organik, watsonslarda satılıyor, normalde 24 TL falan şimdi anneler günü indiriminde, dün aldım, 11 mi 14 mu öyle bir fiyata düşmüş, kokusuz, beyazları kapatması da başarılı. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?