sebocek Guru Kayıtlı Üye 28 Nisan 2008 260 501 303 8 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi 1gece #21 1gece .!.: teşekkür ederim bu boyayı da araştırıcam peki sen hamileliğinde ilk ne zaman boyatmıştın saçını? Genişletmek için tıkla... Ben 1 ay once boyadım ilk kez, 24. haftamda, daha önce de kullanabilirsiniz ama sorun olmaz, benim çok beyazım olmadığı için sallamadim fazla, doğuma kadar 2 kez daha boyarım heralde...
1gece .!.: teşekkür ederim bu boyayı da araştırıcam peki sen hamileliğinde ilk ne zaman boyatmıştın saçını? Genişletmek için tıkla... Ben 1 ay once boyadım ilk kez, 24. haftamda, daha önce de kullanabilirsiniz ama sorun olmaz, benim çok beyazım olmadığı için sallamadim fazla, doğuma kadar 2 kez daha boyarım heralde...
elifgngr_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2017 41 17 3 39 17 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi 1gece #22 saç boyatan arkadaşlar bebeğinizde herhangi bir sıkıntı oldu mu sizler tecrübesiniz şimdi sizlere sormamız lazm :)
saç boyatan arkadaşlar bebeğinizde herhangi bir sıkıntı oldu mu sizler tecrübesiniz şimdi sizlere sormamız lazm :)