HAMİLELİKTE SAÇ KESİMİ

nilmert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
6
4
1
34
Kızlar hamileyim ve saçlarım çok uzun. şaçlarımı kestirmek istiyorum fakat bebeğin ömrünün kısalacağını söyleyenler var . ne kadar da batıl inanç olsa insanın içinde bi soru işareti kalıyor yardımcı olur musunuz

yok öyle bişey. gönül rahatlığıyla kestir. inanmayın arkadaşlar böyle şeylere artık, ne alakası olabilir allah aşkına

evet batıl inanç ama kestirmesen daha iyi olur,benimde saçlarım çok dökülüyor kırılıyor kestirip kendine gelsin istemiştim ama doktorum kestirme dedi,tabi karar senin

evet batıl inanç ama kestirmesen daha iyi olur,benimde saçlarım çok dökülüyor kırılıyor kestirip kendine gelsin istemiştim ama doktorum kestirme dedi,tabi karar senin
Doktorunuz nedenini söyledi mi ? Yani neden kesilmesin ki ?

Ya aslında Rabbimin verdiği ömrü kılla tüyle sonuçlandırmak çok saçma kim neden böle bişey çıkartmış bilemedim

doktor neden öyle bişey dedi ki? bilimsel bir açıklaması mı var?

Doktorunuz nedenini söyledi mi ? Yani neden kesilmesin ki ?
12 haftayı bi atlatalım ondan snra istersen kestir dedi ,nedenini çok sorgulamadım bana sorarsan kestirme dedi ama yinede sen bilirsin demişti,bir bildigi var ki kestirme dedi,kanamam falan olmuştu o dönem riskli gördüyse demek

ben doktora sorduğumda güldü tabiki kestirebilirsin dedi, ben kestirmedim ama kestiricem.

Kac haftalık hamilesin canim? benim hamilelikte saclarim cok guzellesiyor emzirme doneminde fena halde dokuluyor

Canim bende kestirmek istemisdim fakat annem duyunca bi kizdi manyakmisin falan hamileyken sacmi kesilir diye sebebide annem gencken bi arkadasinin sacini kesmis o arkadasda hamileymis oracikda dogum sancisi baslamis bebegini dogurmus onun üstüne herkez anneme demis hamilelerim saci kesilmez bu nasil bi cahillik falan filan diye tabi bide kuzenim 5 aylikken bebegini kaybetti tabi oda kestirmisdi oda kaldi kafalarda. ben nekadarda batil inanc desemde icime bi süphe düsütü doktoruma sordum oda kesme dedi nedeni ise saci kesince sac uclari vucutdan cok vitamin aliyormus bebege lazim olan. tabi bunun üstüne kestirmedim ila vardir biseyki böyle bi söylenti cikmis diye düsüniyorum. :)
(Bizimkiler ömrü kisalir degilde cocugu düsürürsün diyorlar)

Benim de baya uzun dökülüyor ama kesmedim boya bile sürmedim batıl inanç ta olsa büyüklerin sözünü yok sayamam birşeyler olmuşki denmiş bence doktorunu dinle arzu edersen daha sonra kestirirsin canım

Ben hamilelik dönemim boyunca 3 kere kestim, batıl inançlara inanmıyorum çünkü :) allah ne yazdıysa onu yaşarsınız kaderinizde

Benim de saçlarım hamilelikte inanılmaz döküldü ve yıprandı 7. haftamda kısacık kestirdim saclarım artık dökülmüyor bakımı kolay iyi ki de kesmişim batıl inançlar bunlar

Kestirdim valla ohh kafam rahatladı

Bu yılın son kontrolü 24 Aralık'ta. Sonra bir bakıma gircem bembeyaz oldu saçlarım. Boyatıcam kestiricem manikür pedikür artık ne varsa aynaya bakamıyorum yaa

belki ilk haftalarda bebeğe giden besin saçını kestirdiğinde uzaması için ona gider diye düşünülmüş olabilir mi :) tahmin

belki ilk haftalarda bebeğe giden besin saçını kestirdiğinde uzaması için ona gider diye düşünülmüş olabilir mi :) tahmin
yorumlar hep o yönde zaten canım ama düşününce saçlarım şuan çok uzun ve uçlarından kestirmeyi düşünüyorum. vücud daha kısa saçı besleyecek kestirdikten sonra. şuan daha çok besin harcamıyor mudur bukadar saçı beslemek için. kafamda deli sorular. haftaya randevum var doktora sorup kurtulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…