evet batıl inanç ama kestirmesen daha iyi olur,benimde saçlarım çok dökülüyor kırılıyor kestirip kendine gelsin istemiştim ama doktorum kestirme dedi,tabi karar seninKızlar hamileyim ve saçlarım çok uzun. şaçlarımı kestirmek istiyorum fakat bebeğin ömrünün kısalacağını söyleyenler var . ne kadar da batıl inanç olsa insanın içinde bi soru işareti kalıyor yardımcı olur musunuz
Doktorunuz nedenini söyledi mi ? Yani neden kesilmesin ki ?evet batıl inanç ama kestirmesen daha iyi olur,benimde saçlarım çok dökülüyor kırılıyor kestirip kendine gelsin istemiştim ama doktorum kestirme dedi,tabi karar senin
doktor neden öyle bişey dedi ki? bilimsel bir açıklaması mı var?evet batıl inanç ama kestirmesen daha iyi olur,benimde saçlarım çok dökülüyor kırılıyor kestirip kendine gelsin istemiştim ama doktorum kestirme dedi,tabi karar senin
12 haftayı bi atlatalım ondan snra istersen kestir dedi ,nedenini çok sorgulamadım bana sorarsan kestirme dedi ama yinede sen bilirsin demişti,bir bildigi var ki kestirme dedi,kanamam falan olmuştu o dönem riskli gördüyse demekDoktorunuz nedenini söyledi mi ? Yani neden kesilmesin ki ?
7 haftalık hamileyim ama saçlarım baya uzun bi dokuz ay daha düşünemiyorum :)Kac haftalık hamilesin canim? benim hamilelikte saclarim cok guzellesiyor emzirme doneminde fena halde dokuluyor
Kestirdim valla ohh kafam rahatladıKızlar hamileyim ve saçlarım çok uzun. şaçlarımı kestirmek istiyorum fakat bebeğin ömrünün kısalacağını söyleyenler var . ne kadar da batıl inanç olsa insanın içinde bi soru işareti kalıyor yardımcı olur musunuz
hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsinBu yılın son kontrolü 24 Aralık'ta. Sonra bir bakıma gircem bembeyaz oldu saçlarım. Boyatıcam kestiricem manikür pedikür artık ne varsaaynaya bakamıyorum yaa
belki ilk haftalarda bebeğe giden besin saçını kestirdiğinde uzaması için ona gider diye düşünülmüş olabilir mi :) tahmin12 haftayı bi atlatalım ondan snra istersen kestir dedi ,nedenini çok sorgulamadım bana sorarsan kestirme dedi ama yinede sen bilirsin demişti,bir bildigi var ki kestirme dedi,kanamam falan olmuştu o dönem riskli gördüyse demek
yorumlar hep o yönde zaten canım ama düşününce saçlarım şuan çok uzun ve uçlarından kestirmeyi düşünüyorum. vücud daha kısa saçı besleyecek kestirdikten sonra. şuan daha çok besin harcamıyor mudur bukadar saçı beslemek için. kafamda deli sorular.belki ilk haftalarda bebeğe giden besin saçını kestirdiğinde uzaması için ona gider diye düşünülmüş olabilir mi :) tahmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?