benim tek taraftı hep iki tarafında ağrı varsa doktoruna bir sor derim çünkü bana tek taraflı ağrının normal olduğunu iki tarafta ağrı olursa o zaman bi kontrol etmesi gerektiğini söylemişti doktorum.O iğne batması çook oluyor o haftalarda sanki minik minik bir sürü iğne batıyormuş gibi bir his rahim büyümeye başlayacak ondan dolayı oluyor oSadece tek tarafli mi oluyor ağrı iki taraflı mi canlarım bide bide karnının ortasında igne batmasi hisseden oldu mu ilk öğrendigin zaman için soruyorum
Canım, kızın mı oldu seninBenim tek tarafli sadece sag tarafimda.hangi taraftan yumurtlama yaparsan ve dollenirse o tarafin agriyormus.demekki ben sagdan yumurtladim o ay ve bebek o yumurtadan olustu.alismaya basladim artik agri cok ince.bence karnimiz daha buyumedigi icin bebek kendini hissediyor ben burdayim ona gore hareket et uyarisi bu
Benimde öyle oldu, 8haftalık hala oluyorbenim de transferimin 7. günü 93
10. günü 230 cikti sag kasigimda bugun ara ara gelip giden agrim var boyle birsey yassyan oldu mu acaba
canim sagol cevabin icin Allah razi olsun dr bisey dedi mi benimde ilk kan testi yarin hastanede aslinda dr sorarim bendeBenimde öyle oldu, 8haftalık hala oluyor
Canım normal, korkma. Rahmin genişlediği için ağrıların olacaktır, hiç kan testi vermedinmicanim sagol cevabin icin Allah razi olsun dr bisey dedi mi benimde ilk kan testi yarin hastanede aslinda dr sorarim bende
Bir de sağ sol ağrısı şeyden oluyormuş, sağ yumurtalıktan döllenirse sağ taraf ağrıyomuş, sol taraftan döllenirse sol taraf ağrıyomuşcanim sagol cevabin icin Allah razi olsun dr bisey dedi mi benimde ilk kan testi yarin hastanede aslinda dr sorarim bende
2 kez verdim canimCanım normal, korkma. Rahmin genişlediği için ağrıların olacaktır, hiç kan testi vermedinmi
bilmiyorum ki canim benimki tüp bebek ama o nasil olur bilmiyorum bugunde sag kasiktan baslayip ayagima vutuyor yarin gidecegim ins draBir de sağ sol ağrısı şeyden oluyormuş, sağ yumurtalıktan döllenirse sağ taraf ağrıyomuş, sol taraftan döllenirse sol taraf ağrıyomuş
Git canm ihmal etmebilmiyorum ki canim benimki tüp bebek ama o nasil olur bilmiyorum bugunde sag kasiktan baslayip ayagima vutuyor yarin gidecegim ins dra
benim de transferimin 7. günü 93
10. günü 230 cikti sag kasigimda bugun ara ara gelip giden agrim var boyle birsey yassyan oldu mu acaba
Canım doktora gidince sonuç ne çıktı bilgi verirmisin. Umarım herşey yolundadır.bilmiyorum ki canim benimki tüp bebek ama o nasil olur bilmiyorum bugunde sag kasiktan baslayip ayagima vutuyor yarin gidecegim ins dra
cevabin icin sagol canim evet 7 haftalik olduk hala ara ara agri oluyor dr hersey cok iyi dedi kalp atisini dinledikCanim 14haftalik hamileyim benim bile hala ağrım var, dün doktorum onlar doğuma kadar ara ara devam edecek fakat cok şiddetlive kanaman olursa sıkıntı yoksa sorun yok dedi.
Fotoğraf da soruna başka bir cevap olsun.
Sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
mesajlari gec gordum canim evet dr gittim kalp atisi da bebek de cok iyi hersey yolunda dedi rahim buyumesyle alakali sanirim 3 hafta daha igne jel kullan birak dedi kullanmassan bebek duser dedi drCanım doktora gidince sonuç ne çıktı bilgi verirmisin. Umarım herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?