hamilelikte sağ kasık agrısı

karadnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
30
6
1
Merhaba kızlar.hamileligimde 5.haftam bitti ve sağ kasığimda cok siddetli olmayan ama kendini hissettiren bir agri var.sizce nedeni nedir.normalmidir

Kuzenimdede aynısı vardı ilk hamileliğini öğrendiği sırada çok sancısı oluyordu hiç geçmiyordu ama doktorumuz normal demişti.. Şu an 4. ayının içinde 5 e girecek ve dünden önceki gün çok şiddetli ağrısı olmuş yine ve bu kez dr dinlenmesini işe gitmemesini söylemiş.. Sancı sağ tarafında olduğu için sağına yatmamasını söylemiş.. Erken doğum olabilir diye de uyarmış.. Umarım seninki geçer ve bir daha olmaz ama dinlenmekte fayda var.. Bol su içip dinlenmelisiniz.. Ve ne olursa olsun doktorunada danış bazen düşük tehlikesi olabiliyor ilk aylarda onu engellemek için bazı iğne e ilaçlar veriliyor..

o haftalarda çoğunlukla normal ben sağ kasık ağrımdaki şikayetle doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim o haftalarda ara arada devam etti ağrı batma gibi sonra geçti kendiliğinden bebek büyüdükçe

Sadece tek tarafli mi oluyor ağrı iki taraflı mi canlarım bide bide karnının ortasında igne batmasi hisseden oldu mu ilk öğrendigin zaman için soruyorum

Sadece tek tarafli mi oluyor ağrı iki taraflı mi canlarım bide bide karnının ortasında igne batmasi hisseden oldu mu ilk öğrendigin zaman için soruyorum
benim tek taraftı hep iki tarafında ağrı varsa doktoruna bir sor derim çünkü bana tek taraflı ağrının normal olduğunu iki tarafta ağrı olursa o zaman bi kontrol etmesi gerektiğini söylemişti doktorum.O iğne batması çook oluyor o haftalarda sanki minik minik bir sürü iğne batıyormuş gibi bir his rahim büyümeye başlayacak ondan dolayı oluyor o

Benim tek tarafli sadece sag tarafimda.hangi taraftan yumurtlama yaparsan ve dollenirse o tarafin agriyormus.demekki ben sagdan yumurtladim o ay ve bebek o yumurtadan olustu.alismaya basladim artik agri cok ince.bence karnimiz daha buyumedigi icin bebek kendini hissediyor ben burdayim ona gore hareket et uyarisi bu

Canım, kızın mı oldu senin

benim de transferimin 7. günü 93
10. günü 230 cikti sag kasigimda bugun ara ara gelip giden agrim var boyle birsey yassyan oldu mu acaba

10. günü 230 cikti sag kasigimda bugun ara ara gelip giden agrim var boyle birsey yassyan oldu mu acaba
Benimde öyle oldu, 8haftalık hala oluyor

canim sagol cevabin icin Allah razi olsun dr bisey dedi mi benimde ilk kan testi yarin hastanede aslinda dr sorarim bende
Canım normal, korkma. Rahmin genişlediği için ağrıların olacaktır, hiç kan testi vermedinmi

canim sagol cevabin icin Allah razi olsun dr bisey dedi mi benimde ilk kan testi yarin hastanede aslinda dr sorarim bende
Bir de sağ sol ağrısı şeyden oluyormuş, sağ yumurtalıktan döllenirse sağ taraf ağrıyomuş, sol taraftan döllenirse sol taraf ağrıyomuş

Canım normal, korkma. Rahmin genişlediği için ağrıların olacaktır, hiç kan testi vermedinmi
2 kez verdim canim
taransferden sonra 7. gun 93
9. gun 230 cikti
ogun agrim coktu tedirgin oldum yarin 12.gun tup bebek merkezi yapacak testi
ama iyiyim 2 gundur adet sancisi gelip gidiyor arada
sagol canim cevabin icin

Bir de sağ sol ağrısı şeyden oluyormuş, sağ yumurtalıktan döllenirse sağ taraf ağrıyomuş, sol taraftan döllenirse sol taraf ağrıyomuş
bilmiyorum ki canim benimki tüp bebek ama o nasil olur bilmiyorum bugunde sag kasiktan baslayip ayagima vutuyor yarin gidecegim ins dra

Canim 14haftalik hamileyim benim bile hala ağrım var, dün doktorum onlar doğuma kadar ara ara devam edecek fakat cok şiddetlive kanaman olursa sıkıntı yoksa sorun yok dedi.
Fotoğraf da soruna başka bir cevap olsun.
Sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.

Eklentiler

• Screenshot_20190126-181107_Instagram.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 3.221
cevabin icin sagol canim evet 7 haftalik olduk hala ara ara agri oluyor dr hersey cok iyi dedi kalp atisini dinledik

Canım doktora gidince sonuç ne çıktı bilgi verirmisin. Umarım herşey yolundadır.
mesajlari gec gordum canim evet dr gittim kalp atisi da bebek de cok iyi hersey yolunda dedi rahim buyumesyle alakali sanirim 3 hafta daha igne jel kullan birak dedi kullanmassan bebek duser dedi dr
simdilik cok sukur iyiyiz kanama lekelenme yok normal hamilelik agrilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…