Gozum aydin tatlım masallah subhanAllah, daha da guzrl devam etsin sağlıkla kucağına al inşallah kuzunu.
Bana doktorum 4.aya kadar devam eder dedi sonda doguma kadar devam eder dedi
Malum bebeklerimiz büyüyor organlar yer değişiyor, kaslar gevşiyor olacak o kadar nazları kuzularımızın, yeter ki sağlıkla kavuşalım
Gozum aydin tatlım masallah subhanAllah, daha da guzrl devam etsin sağlıkla kucağına al inşallah kuzunu.
Bana doktorum 4.aya kadar devam eder dedi sonda doguma kadar devam eder dedi
Malum bebeklerimiz büyüyor organlar yer değişiyor, kaslar gevşiyor olacak o kadar nazları kuzularımızın, yeter ki sağlıkla kavuşalım
Sagol canim Allah razi olsun cumlesini insallah candan can oluyor elbette zor ama hic bu kadar beklemiyordum hamile oldugumu hic unutturmuyor sagolsun kuzum bana
Sagol canim Allah razi olsun cumlesini insallah candan can oluyor elbette zor ama hic bu kadar beklemiyordum hamile oldugumu hic unutturmuyor sagolsun kuzum bana
mesajlari gec gordum canim evet dr gittim kalp atisi da bebek de cok iyi hersey yolunda dedi rahim buyumesyle alakali sanirim 3 hafta daha igne jel kullan birak dedi kullanmassan bebek duser dedi dr
simdilik cok sukur iyiyiz kanama lekelenme yok normal hamilelik agrilari
Senin adına çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimki daha çok yeni 4 haftalık. Aynı şikayetlerim vardı. Bugun doktora gittim keseyi gördük. Herşey yolundaymış şimdilik. Allahım hepimize hakkımızda hayırlısını versin.
Merhaba kızlar benim 4. Haftam bugün bitiyor daha yeniyim sadece sağ tarafında ağrı oluyor bu beni korkuttu normal mi sizlerde de öyle mi oldu baya kaşığın sağ tarafı
Merhaba kızlar benim 4. Haftam bugün bitiyor daha yeniyim sadece sağ tarafında ağrı oluyor bu beni korkuttu normal mi sizlerde de öyle mi oldu baya kaşığın sağ tarafı
Merhaba gebeliginiz devam etti mi acaba umarım sağlıkla doğmuştur..
Bugün vajinal muayeneden sonra sağ kasigimda bicak batması gibi keskin bir ağrı başladı.. kanama yok çok şükür.. progesteron başladım bugün ama ağrı ara ara çok keskin geliyor..
Merhaba gebeliginiz devam etti mi acaba umarım sağlıkla doğmuştur..
Bugün vajinal muayeneden sonra sağ kasigimda bicak batması gibi keskin bir ağrı başladı.. kanama yok çok şükür.. progesteron başladım bugün ama ağrı ara ara çok keskin geliyor..
Bende dün gebelik testi yaptım iki
Çizgiden biri soluk çıktı bugün de aşırı bel ağrısı ve sağ kasıkta Ağrı hissediyorum sizce bu normal mi doktora mı gitmeliyim yardımcı olur musunuz lütfen ilk gebeliğim