hamilelikte seker yuklemesi

kızlar benim merak ettigim su eger seker yüklemesini yaptırmasak ne olur?
Ben maalesef yaptıramayacagım cünkü eşim 3 aydır işsiz ve sigortamız bitti.

canım nerede oturuyorsun? ben mecidiyeköy düzen laboratuarında yaptırdım geçen hafta 50 mg yükleme 18 tl verdim. çok uygun geldi bana. eğer istanbuldaysan burada yaptırabilirsin.

Şeker yüklemesi çok basit gerçekten, küçük pet şişede suyumu alıp eczaneden de 50'lik şeker almıştım giderken. Bir semt polikliniğinde yaptırdım, çok basit ve sıkıntı yok, ne kusmasıymış canım daha kötü şeyler de içmiş olmalısınız :)) Tek sorun evet o bekleme kısmı, içtikten sonra 1 saat bekliyorsunuz yaklaşık ya yanınızda çene çalacak biri olmalı ya da okuyacak birşeyler en zor kısmı çünkü boş boş bekleme kısmı olabilir ancak :)
umuyorum hepiniz güzel sonuçlar alırsınız...

16 haftalık gebeyim burda yazılanları okudumda ben çok erken yükleme yaptırmışım,bugun 50 lik şeker yüklemesi yaptırdım

Bende seker yuklemesi yaptirdim benden 2. Kez.. ilk hamileligimden bildigim icin 100mg yaptirmistim midem bulandi kusmamak icin zor dayandim.. by gebeligimde istemiyorum dedim dr inatla yapilacak dedi o inat ben inat 50 mg yaptir bari dedi anladim kacis yok yaptirdim 165 cikti diyet basladik birdaha istedi 50 mg 240 cikti diyeti kisitladi simdi evde olcuyorum 1 haftadir kendim 1 hafta daha olcucem sonuclari dr a goturucem duruma gore insulin baslicakmis...

Bazilari icin kolay belki ama bazilari icin zor bikere eve zor attim kendimi neredeyse bayiliyordum... Ama bebislerimizin sagligi icin mecburuz katlanmaya... Hatta benim gibi 4 gebe daha vardi biri kustu dayanamadi ben bulandim cok sukur kusmadan atlattim... Hic istemeye istemeye 2 kere sirf bebisim icin yaptirdim...

bende bayramdan snra yaptırıcam şeker yuklemesini.ama endişeliyim açıkcası.kiloluyum daha önce şeker sorunum hiç olmamıştı ama ya yapılacak olanda cıkarsa.uyguladıkları sadece diyet mi oluyor arkadaslar

Haftaya banada şeker yüklemesi yapılacak anlatılanlardan gözüm korktu açıkçası hiç gitmek istemiyorum doktorum limon getirmeyi unutma dedi içine sıkmak için sanırım bu kadar kötü mü tadı yaa:26:

Haftaya banada şeker yüklemesi yapılacak anlatılanlardan gözüm korktu açıkçası hiç gitmek istemiyorum doktorum limon getirmeyi unutma dedi içine sıkmak için sanırım bu kadar kötü mü tadı yaa:26:

ben yaptırdım ve kurtuldum 75 gr lık yükleme yapıldı bana yani iki bardak şekerli su içtim.içtikten bi kaç dk sonra çok hafif bi mide bulantım oldu ama hemen geçti.sadece 2 saat 2 ayrın kan vermek için bekledim.saat başı alıyolar çünkü.beklemek sıktı beni onun dışında bi sorun olmadı.sonucumda 1 saat içinde çıktı.güzel çıktı sonuçlarım çok şükür.

ben yarın yaptıracağım fakat kan alma kısmı beni korkutuyor çünkü damarlarım ince olduğu için ya bulunmuyor ya patlıyor mosmor oluyor kollarım tek korkum.yada aman ne olacak bebeişler iyi olsunda gerekirse 1 ton içeriz değil mi,?

ben de 50mglik dün yaptırdım koca bir bardak lezzetsiz limonata gibiydi.çok şekerli olmadığından içimi baymadı ama yarım saat sonra halsizlik oldu terlemeye başladım iknci kanı verip eve zor attım kendimi,biraz uyuyup yemek yiyince kendime geldim.büyütülecek birşey değil..

ben yaptırdım hiiiiç zor değilmiş...75 lik yaptırdım soguk su aldım hızlıca içtim bildiğiniz serbet yanı zor gelmedi sarsmadı hicççç...3 defa kan aldılar içmeden önce 1 saat ve 2 saat sonra...sükür sonucta iyi cıktı....darısı basınıza..

ben hayatımda bu kadar midemin bulandığını hatırlamıyorum. nasıl iğrenç bir sudur o yaa...

Şu anda hastanedeyim sekr yüklemesi yaptirdim. 1 saat sonra kan alinack tekrar. Suyu icerken icim kalkti biraz ama hamileligimin ilk zamanlarindaki gibi bulanmadi bile midem. Tadi kötü ama o kadar kusturacak kadar degil bence. Yarım saat oldu sekeri iceli halsizlik cokmeye basladi suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…