Hamilelikte soya sosu

caykurusu

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
4
0
16
Kızlar çok saçma gelecek ama aklıma çok takıldı. 29 haftalık hamileyim. Yemeğe misafirliğe gitmiştik et yemeğinin içine soya sosu koymuş ev sahibi iki üç kaşık yedim içine soya sosu koyduğunu söyleyince yemeği bıraktım. Soya sosunun yenmemesi gerektiğini biliyordum. Yediklerimi geri çıkartamadım tabi ama çok gerildim bişey olur mu?

ben yedım su dısarda bardak mısır satıyorlar ya soya sosu koymustum yemıstım dr a sordum tabı korkudan öldum dırıldım sabah olmak bılmedı.. 1 kere yemekle bsı olmaz bıda yemeyıver demıstı .hatta asyalılar dogalını kullandıgından bısı olmuyormus hepsı herseye atıyor malum cok da ıyı bıseymıs de .. markettekıler zararlıymıs. sen yıne de sabah dr una sor :) ıcın rahatlasın :) gdo suz bısı kaldı da sanki ne yesem meyvesı sebzesı zehır.. allah korusun

Koca yemeğin içindeki 3 kaşıktan bir şey olmaz merak etmeyin Genel olarak yüksek tuz oranı sebebiyle tavsiye edilmiyor. Elbette soya en çok hormon bulunan besinlerden ama %100 organik beslenmiyorsanız o kadarcıktan bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…