- 10 Mart 2016
- 206
- 145
- 23
- 37
- Konu Sahibi little lulu
-
Denize de gir havuza da kuzum, ben hic zararini gormedim. Havuzun temizliginden emin ol yeterli. Seneye kadar bir daha tatile cikamayabilirsin, bu firsati iyi degerlendir bol su ic, yolda da surekli mola verin iki saatte bir ayaga kalkip biraz dolas molada tamamdirTeşekkür ederim :) O zaman havuza girmekten çekinmeye gerek yok .. Bende tatil yerine gidip havuza / denize girmeden duramam diye düşünüyordum. E birde hava da sıcak olacak..
Geçen yıl Derin butik otel de kaldık ve çok memnun kaldık .Hamileyken tatil yaptım ama havuza gitmedim .Deniz daha sağlıklı .
Denize de gir havuza da kuzum, ben hic zararini gormedim. Havuzun temizliginden emin ol yeterli. Seneye kadar bir daha tatile cikamayabilirsin, bu firsati iyi degerlendir bol su ic, yolda da surekli mola verin iki saatte bir ayaga kalkip biraz dolas molada tamamdir
Alaçatı gereksiz şişirilmiş bir yer bence. Ne denizinde yüzülüyor ne görülebilecek güzel bir yeri var. Yaz aylarında istanbul zenginlerinin akınına uğruyor, bir şişe suyu beş liradan satıyorlar. Planınızı yaptıysanız moralinizi bozmak istemem ama benim tatil yapılacak yerler listemde son sıralarda yer alır alaçatı ya da çeşmenin herhangi bir yeri.
33'lük bira 20 TL idi sene 2014
Geçen sene beach cluba gidelim dedik günü birlik. Diğer yerlerde 15-50 arası değişen fiyatlar orda 85 lira kişi başı. Sizin olsun deyip vazgeçtik. Abartıyorlar son yıllarda. Oda kahvaltı butik otel mayıs ayında gecelik 400 lira fiyat çekiyor. Ne kadar temiz, güzel, farklı olursa olsun verilmez o para yahu. Dünyanın en güzel yerine gider tatil yaparsın üzerine biraz daha koyup.
Alaçatı gereksiz şişirilmiş bir yer bence. Ne denizinde yüzülüyor ne görülebilecek güzel bir yeri var. Yaz aylarında istanbul zenginlerinin akınına uğruyor, bir şişe suyu beş liradan satıyorlar. Planınızı yaptıysanız moralinizi bozmak istemem ama benim tatil yapılacak yerler listemde son sıralarda yer alır alaçatı ya da çeşmenin herhangi bir yeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?