hamilelikte uykusuzluk

31. haftamdayım ve özellikle son 15 gündür yatağa yattıktan bir saat sonra uyanıyorum ve bir daha asla uyuyamıyorum.
Uyku gözümden akmasına rağmen uyuyamıyorum hemde.
Bu saat oldu ben hala ayaktayım.
Bu gece mide yanmasından dolayı uyuyamadım, hala da geçmiş değil.
Üstelik gündüzleri de uyuyan biri değilim, gece uyku yok gündüz uyku yok halimi siz tahmin edin artık
:44:

en azından senin doğumuna az kalmış..bizim daha çoooook var:((

Bende 1aylik hamileyumm uyuyamiyorummm biktimmgece yarisi sureklii uyaniyorum aslinda halsizum ama uyuyamiyorum

aslında çok erken uykusuz kalman için. Ben ilk 3 ay çok güzel uyuyordum.gece uyansam bile tekrar hemen uykuya dalabiliyordum.ama son 2 haftadır daha kötüüyüm. gece uyanınca pek uyuyamıyorum. inş. biran önce geçer sabahın köründe uyanmaktan çok sıkıldım

ah ah haftanın yarısaı iyi yarısdı kötü geçiyor. uykusuzluk oluyor yatıyorum sonra pat diye uyanıyorum uyuyamıyorum uyumaya çalıştıkca iyice geriliyorum ee uyuyamayınca da geriliyorum. hele iş zamanı yaklaşınca galiba stres de oluyorum iyice uykuzuluk oluyor. umarım en kısa zamanda atlatırız. benim stresten oluyor galiba ki neye stres yaptığımı bilmiyorum öyle oluyor işte

Bende 6 haftalık hamileyim. Uyuyamıyorum. Midemde sanki kocaman bir taş var , içimi daraltıyor, yüreğimi sıkıyor basıl bişi anlamadım. Ne yesem yada yemesem gitmiyor bu midedeki hal. Sanki boğulacak gibi oluyorum. Kalkıp camın önüne geçiyorum hava almak için. Mide yanması da oluyor , herşeyin tadı ağzıma yapışım kalıyor sanki çok iğrenç bişi bu neden oluyo bilmiyorum. Allahım ne zor şeymiş dedirtiyor daha şimdiden. Sabır ve selamet diliyorum herkese Rabbimden...

hamilelikte geceleri sık uyanma konusunda bir arkadaşımdan öğrendiğim bilgiye göre hormonlarımız sebebi ile uyanıyormuşuz , hormonlar bizi bebek doğduktan sonra emzirmek için uyanmak zorunda kalacağımızdan şimdiden alıştırma yapmamız için uyandırıyormuş... bana mantıklı geldi , bir de bunu öğrendiğimden beri daha huzurlu uyuyorum , gece uyansamda "bebebğim için " diyorum kendi kendime , içim rahatlıyor. neden uyandımki şimdi diye sinirlenince daha da -uykum kaçıyordu , gece en az 7-8 kez uyanıyorum malesef ve sabah 6.30 da işe gitmek için servise biniyorum o yüzden hayatım çok zor bu günlerde 14 haftalık hamileyim ....

Oluyor canim oluyor bu gece esimin eli carpti omzuma uyandim rahat bi 3 4 saat kivrandim yatakta daraldim uyuyamadim zaten gunduz sifir uyku bide kucuk bebegim var olecegim yorgunluktan uhkusuzluktan bi gun :(

Genel de tum hamilelerin sorunun sanirim :KK57: ben de uyku nedir bilmiyorum son 1.aydir geziyorum evin icin de ruh gibi oldum resmen yok gece uykum sifir bacaklarim da huzursuzluk kramplar saga don sola don tuvalete kalk mide yanmasi off ki off gunduz uykum geliyor ama bu seferde kucuk bebegim var onu birakip uyuyamiyorum hayirlisiyla bir dogum yapsaydim . O zaman uyuyamasam da en azindan huzursuz olmam

Puf bende sadece benim hamileligm mi uykusuz geciyor diyordum ama yalniz deilmisim geceleri bile ikide bi uyaniyrm gunduzlerini saymiyorummmmmm :(((

Uyku mu oda nedemek??? :( 2 aya yakın zamandır bende de uyku problemi var ancak 3-4 haftadır uykuya geçişte çok zorluk yaşıyorum, geceleri wc ye kalkıyorum devamlı, ara ara kramplar giriyor uyanıyorum, karnım geriliyor uyanıyorum, midem kazınıyor uyanıyorum, bi ayak ucundayım bi başucunda yatağın neresinden kaltığım belli değil, karnımda hamile yastığı, bacakalarımda yastık offf offff kızım doğduğunda zaten uyutmayacak :((( İşin tuhafı çalışıyorum erken kalkmak zorundayım ancak haftasonları da erken kalkıyorum uyuyamıyorummmm.... 1 yıl böyle artık alışıcağız ne yapalım yapacak bişiy yokk. Her güzelliğin bir zorluğu vardır dimi.

Merhabalar,
Evet ben de su an ayaktayim mesela , stres tabiki .. Basimiza ne gekecek ve dogum korkusu ve genel ne var yoksa hepsi hortluyor adeta , herseyden once dogumdan korkmamak lazim dunyaya bir baktim milyarlarca insan dogmus buyumus , bir yapan bir daha cocuk yapmis ,, demek ki cok da zor degil .. Bir de kanavice aldim gece uyandikca onu isliyorum , ya da el orgusu ogrenip onu ormek hem orataya bir sey cikarmanin mutlulugunu hem kafayi oyalamanin guzel bir yolu , ilk aylar stresten uyuyamadim , sonra daha rahat bir donem ,e simdi dogum yakin ,hormonlar zipladi , uyutmuyor dogum sonrasina vucut kendini hazirliyormus .. Bir de omega 3 takviyesi istedim dr kontrolunde sinirlerime iyi gelsin diye cunku cok ama cok bozuldular , bu heyecani korkuyu stresi zormus kaldirmak ,, Nas Felak sureleri ve bol bol Ayet el kursi , deriiin nefes alip verme , ayaklara soguk dus , bacak arasina yastik , stresten kasilmis olan sirtima masaj ya da egzersiz ,,sonra Allah rahatlik versin ,, yalniz degiliz hepimiz ayni durumdayiz kizlar..

Hamileligimin ilk haftalarinda bende uyuyamamistim cok net anliyorum. Fakat bi sure sonra uykuya düştüm. Dengesiz oluyordu yani. Simdilerde de tuvalete kalkma olayindan dolayi uyuyamiyorum. Bi kac hafta icinde duzelir diye umuyorum ama dedigim gibi düzen bekleme

Ben yeni konu acmistim ama benim yerim burasiymis megerse. Hem gece hem gündüz uyuyamayanlardanim. Gebelikten önce de vardı :/

Ayni sikintilari yasayan baskalarinin da olmasi suan beni 8 saat uyumus kadar rahatlatti.
Benim 4 aydır devam ediyor bu sorun. Yeni actigim konuya bakip yardımcı olur musunuz? Yok mudur bi çözümü.?

E gündüzleri nasıl oluyorsunuz? İçiniz sikilmiyor mu
.düşünüp durmuyor musunuz benim gibi

hayırlı geceler hanımlar 7 haftalık hamileyim ne gece ne gündüz uyuyamıyorum hamilelikte geceleri uyku problemi olan varmı aranızda uzun yazmıştım ama bişekilde silindi tekrar yazacak halim bile yok okadar kötüyüm uykusuzluktan dolayı
Nasıl oldunuz merak ettim?

Be
31. haftamdayım ve özellikle son 15 gündür yatağa yattıktan bir saat sonra uyanıyorum ve bir daha asla uyuyamıyorum.
Uyku gözümden akmasına rağmen uyuyamıyorum hemde.
Bu saat oldu ben hala ayaktayım.
Bu gece mide yanmasından dolayı uyuyamadım, hala da geçmiş değil.
Üstelik gündüzleri de uyuyan biri değilim, gece uyku yok gündüz uyku yok halimi siz tahmin edin artık
:44:
bende aynı şekildeyim

Bendede var uyku problemi. UYUMAK İSTİYORUM MMMMMMMMMMM

Gece saat 1 de ve 5 de tuvalet seansıyla birlikte mide yanması gerekirse kusma, sonrasında yatağa yatınca bi huzursuzluk uykuya saatlerce dalamama, 50 kez Dönme kocayı tekmeleme falan. Zombi gibi oluyorum :(

Kizlar isinize yararmi bilmem ama, yatmadan once koca bir bardak sut (nesquik ekliyorum ben biraz) ve bach aciyorum.. kafami koydugum gibi vinnn

Back
X