Merhabalar,
Evet ben de su an ayaktayim mesela , stres tabiki .. Basimiza ne gekecek ve dogum korkusu ve genel ne var yoksa hepsi hortluyor adeta , herseyden once dogumdan korkmamak lazim dunyaya bir baktim milyarlarca insan dogmus buyumus , bir yapan bir daha cocuk yapmis ,, demek ki cok da zor degil .. Bir de kanavice aldim gece uyandikca onu isliyorum , ya da el orgusu ogrenip onu ormek hem orataya bir sey cikarmanin mutlulugunu hem kafayi oyalamanin guzel bir yolu , ilk aylar stresten uyuyamadim , sonra daha rahat bir donem ,e simdi dogum yakin ,hormonlar zipladi , uyutmuyor dogum sonrasina vucut kendini hazirliyormus .. Bir de omega 3 takviyesi istedim dr kontrolunde sinirlerime iyi gelsin diye cunku cok ama cok bozuldular , bu heyecani korkuyu stresi zormus kaldirmak ,, Nas Felak sureleri ve bol bol Ayet el kursi , deriiin nefes alip verme , ayaklara soguk dus , bacak arasina yastik , stresten kasilmis olan sirtima masaj ya da egzersiz ,,sonra Allah rahatlik versin ,, yalniz degiliz hepimiz ayni durumdayiz kizlar..