hamilelikte uykusuzluk

Gece saat 1 de ve 5 de tuvalet seansıyla birlikte mide yanması gerekirse kusma, sonrasında yatağa yatınca bi huzursuzluk uykuya saatlerce dalamama, 50 kez Dönme kocayı tekmeleme falan. Zombi gibi oluyorum :KK43:
beni nlatmışsın demekki bu haftalarda böyle seyrediyor gebeliğimiz ne sagda rahat ne solda dön dur:)

Kizlar peki bu uykusuzluktan dolayi devamli uyu uyan modunda oldugumdan gec kalkiyorum oglen gibi. Bazen korkuyorum bebek ac kalirmi acaba diye bu konuda bi fikri olan varmi?

kızlar yazdıklarınızı okudum biraz olsun morelim düzeldi. Gece tuvalet yüzünden yada mide yanması, nefes alamama duygusu ile kalkıyorum cama koşup nefes almaya çalışıyorum sanki yastığa kafayı koyunca nefes alamıyorum gibi hissediyorum huzursuzlanıyorum. uykudan beynim çok yorgun ama ne gündüz ne gece uyuyamıyorum. hamilelikte Reflüm başladı boğazıma kadar çıkıyor çok canım acıyor. :((

kızlar yazdıklarınızı okudum biraz olsun morelim düzeldi. Gece tuvalet yüzünden yada mide yanması, nefes alamama duygusu ile kalkıyorum cama koşup nefes almaya çalışıyorum sanki yastığa kafayı koyunca nefes alamıyorum gibi hissediyorum huzursuzlanıyorum. uykudan beynim çok yorgun ama ne gündüz ne gece uyuyamıyorum. hamilelikte Reflüm başladı boğazıma kadar çıkıyor çok canım acıyor. :KK43:(
Canım uykusuzluk hepimizin ortak sorunu ne yazık kii :( bende cogu zaman yattığımda nefes alamiyo gibi hissediyorum. Reflu icinde dr um rennie duo şurup önerdi. Aldım ama midemi bulandırdı. Ben bir iki yudum soğuk süt iciyorum iyi geliyo hemen geri gidiyo asit. Dene istersen sende. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım uykusuzluk hepimizin ortak sorunu ne yazık kii :KK43: bende cogu zaman yattığımda nefes alamiyo gibi hissediyorum. Reflu icinde dr um rennie duo şurup önerdi. Aldım ama midemi bulandırdı. Ben bir iki yudum soğuk süt iciyorum iyi geliyo hemen geri gidiyo asit. Dene istersen sende. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin canımmm inşallah. evde yanlız olduğum için artık ev fobisi başladı evde olmaktan yada bi yere gitti isem eve geri dönmekten nefret ediyorum boğuyorlar beni sanki Rabbim yarddım etsin hepimize..

Amin canımmm inşallah. evde yanlız olduğum için artık ev fobisi başladı evde olmaktan yada bi yere gitti isem eve geri dönmekten nefret ediyorum boğuyorlar beni sanki Rabbim yarddım etsin hepimize..
Keske bende evde yalnız olabilsem biraz :) yaşlı bi kayınvalidem ve bir oğlum var. Uc öğün pişir taşır temizle derken aksam oluyo. Yavas yavas yapabildiğim icin yetistiremiyorum bile.

Merhaba maalesef bendede var cok halsizim yorgunum uykum var ama şöyle mis gibi derin derin uyku yok.sabah kalktigimda sanki gece dayak yedim heryerim nasil agriyor ilkindede yasadim mi bilmiyorum

Canım uykusuzluk hepimizin ortak sorunu ne yazık kii :KK43: bende cogu zaman yattığımda nefes alamiyo gibi hissediyorum. Reflu icinde dr um rennie duo şurup önerdi. Aldım ama midemi bulandırdı. Ben bir iki yudum soğuk süt iciyorum iyi geliyo hemen geri gidiyo asit. Dene istersen sende. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ay kızlarr ben de aynı siz gibi valla :( ne uyku var ne mide rahatlığı . Ben de rennie duo içiyodum iyi geliyodu ama şimdi o da iyi gelmiyo :( Bir de süt deneyeyim nasıl olcak.Yaa şimdiden böyleyse ilerde nasıl olucak kiii :KK43:

Kızlar doğumdan sonra şikayetleriniz geçti mi ben de haftalardır uyuyamıyorum,sinirlerim çok bozuk,gün içinde içim daraliyo sıkıntı basıyor,uykumu aldığım günler daha rahatım ama uyuyamadigim zaman kafayi yiyorum çare bulan var mı

Kızlar doğumdan sonra şikayetleriniz geçti mi ben de haftalardır uyuyamıyorum,sinirlerim çok bozuk,gün içinde içim daraliyo sıkıntı basıyor,uykumu aldığım günler daha rahatım ama uyuyamadigim zaman kafayi yiyorum çare bulan var mı
Geçiyor sabret cnm

merhaba bende ayn dertten muzdaribim siz ne durumdasınız merak ettim

Uyku tutmuyor yahu... Buldum bu topigi bi hortlatayim dedim... Varmı suan gebelerden benle ayni durumda olan... Zombiye döndüm artik tik yok tutmuyor olmuyor.. Bebisim de uyumuyor kıpır kıpır o kiprastikca bende uyuyamiyorum...

Uyku tutmuyor yahu... Buldum bu topigi bi hortlatayim dedim... Varmı suan gebelerden benle ayni durumda olan... Zombiye döndüm artik tik yok tutmuyor olmuyor.. Bebisim de uyumuyor kıpır kıpır o kiprastikca bende uyuyamiyorum...
off olmaz ni ya
ise gidecek olmasam bir derece
son aylarda anlarim ama ilk gunden beri boyle
gece wc ye deil yataga yapmak istiyorum
uykum acilmasin diye
nasil aceleci bir bebek ilk gunden bulanti yanma uykusuzluk yepsini yapti

off olmaz ni ya
ise gidecek olmasam bir derece
son aylarda anlarim ama ilk gunden beri boyle
gece wc ye deil yataga yapmak istiyorum
uykum acilmasin diye
nasil aceleci bir bebek ilk gunden bulanti yanma uykusuzluk yepsini yapti

Aynen bende bende.. Wcye ne zaman kalksam uyku bitiyor bidaha çok zor uyuyorum.. Bu aralar kabuslar başladı zati tutmuyordu simdik hepten battı bnm uykular... Bide gece ne kadar uykusuzsam gündüzde o kadar uykum geliyor ise doncem bi kaç gün içinde napcam bilmiyorum... Allah kolaylık versin bacım zor geçecek gebeligimiz anlasilan...

Aynen bende bende.. Wcye ne zaman kalksam uyku bitiyor bidaha çok zor uyuyorum.. Bu aralar kabuslar başladı zati tutmuyordu simdik hepten battı bnm uykular... Bide gece ne kadar uykusuzsam gündüzde o kadar uykum geliyor ise doncem bi kaç gün içinde napcam bilmiyorum... Allah kolaylık versin bacım zor geçecek gebeligimiz anlasilan...
kabuslar evet sorma...saati 3e kurcam wcye gitcem yeni uyudugumdan tekrar kolay dalarmiyim boyle deniyecegim

Back
X