hamilelikte uykusuzluk

Bende de son iki haftadır mide problemlerimin artmasıyla birlikte uykusuzlukta başgösterdi, uykum var çok yorgunum ama bir türlü dalamıyorum. Uyusam bile hemen en ufak birşeye geri uyanıyorum. Umarım yakında geçer.

Hamile oldugumu ogrenmeden 2 hafta once basladi uykuszlugum
Hala devam edior
Suan saatim 05.05

Kızlar Merhaba bende 7 haftalık hamileyim.uykusuzluk tan kafayı yiyicem.Ben uyumayı bırakın dalamıyorum bile...dinlenmek için gözlerimi kapaatıyorum artık başım agrımasın diye...
Daha öncede uyku problemlerin oluyordu fakat böyle değildi.Çok korkuyorum bebeğe bişey olucak diye...Çaresini bulan varmı babada yardımcı olsun..

Kızlar Merhaba bende 7 haftalık hamileyim.uykusuzluk tan kafayı yiyicem.Ben uyumayı bırakın dalamıyorum bile...dinlenmek için gözlerimi kapaatıyorum artık başım agrımasın diye...
Daha öncede uyku problemlerin oluyordu fakat böyle değildi.Çok korkuyorum bebeğe bişey olucak diye...Çaresini bulan varmı babada yardımcı olsun..
Uykusuz kalmanin bebisinle bir ilgisi yok canim ins.
Vucut ve hormonlar deisiyor
Ben hamilelikten bu yana ayniyim
Uyku yok

Merhabaaaa :) uyku sorunumu cozdum cok sukur39. Haftama girdim ve misil misil uyuyorum masallah tabi oncesinde cok sikinti cektim ama cok sukur gecti. Bu durumu kafaniza takmayin ben uyuyamiyorum dedikce daha kötü seyler yasadim sinirlerim cok yipranmisti ve en son hic yemek yiyemiyordum. 4 gun hic gozumu bile kapatamamistim.

Merhabaaaa :) uyku sorunumu cozdum cok sukur39. Haftama girdim ve misil misil uyuyorum masallah tabi oncesinde cok sikinti cektim ama cok sukur gecti. Bu durumu kafaniza takmayin ben uyuyamiyorum dedikce daha kötü seyler yasadim sinirlerim cok yipranmisti ve en son hic yemek yiyemiyordum. 4 gun hic gozumu bile kapatamamistim.[/QUOTE

Bende aynısını yaşayınca panik oldum birden.3 gün üstbüste hiç uyumadım.dün biraz uyudum.Aynı sorunları yaşayanları görünce biraz rahatladım.durum bana özgü değilmiş.hamilelerde olabiliyormuş...Ama gerçekten zor bir durum atlatıyoruz.Allah yardımcımız olsun...

Sanırım çözüm bulunamamış;( Uykusuz dolanırken topigi hortlatayim. Yaklaşık dört haftalık hamileyim bir kaç gündür uyuyamiyordum ama dün gece hiç uyuyamadım kalkıp durdum, birde öyle üşüdüm ki şu sıcak gunlerde kalın babaanne hırkası , yorgan, yumus kalın battaniyeye ragmen, herkes bütün enerjini gitmiş diyor, şuan normal mi bilmiyorum , vücudumun heryeri agriyor:hasta:

Bende de aynı sorun var. Burayı okuyunca biraz olsun rahatladım sanki. Ben de iç sıkıntısıyla uyanıyorum. Sanki aynı rüyayda takılıp kalmışım gibi oluyor. Bir de dilim damağıma yapışıyor geceleri kalkıp su içiyorum sürekli. Sık Tuvalete gitmekten bahsetmiyorum bile :( bu hep böyle mi olacak diye düşününce iyice kaygı bozukluğu oluyor panikliyorum. Allah yardımcımız olsun sağ salim hayırlı doğum nasip etsin tüm gebelere...

hayırlı geceler hanımlar 7 haftalık hamileyim ne gece ne gündüz uyuyamıyorum hamilelikte geceleri uyku problemi olan varmı aranızda uzun yazmıştım ama bişekilde silindi tekrar yazacak halim bile yok okadar kötüyüm uykusuzluktan dolayı

Bende yasadim bu durumu maalesef. 11.haftadan itibarende uykuya duskunluk basladi. Gunduz sekerlemeleri yapiyosun. Illaki dengesizlik yasaniyo maalesef.

Alin benden de o kadar sabah 5 den beri zombi gibi dolaşıyorum evde.ilk bebeğimde olmamıştı böyle. Saskinim uykusuzum:işsiz:

hayırlı geceler hanımlar 7 haftalık hamileyim ne gece ne gündüz uyuyamıyorum hamilelikte geceleri uyku problemi olan varmı aranızda uzun yazmıştım ama bişekilde silindi tekrar yazacak halim bile yok okadar kötüyüm uykusuzluktan dolayı
Bende yasadim bu durumu maalesef. 11.haftadan itibarende uykuya duskunluk basladi. Gunduz sekerlemeleri yapiyosun. Illaki dengesizlik yasaniyo maalesef.
bende hamile kaldığımdan beri hiç uyuamıyorum. çok kötüyüm artık.. geçiyor mu gerçekten

merhaba kızlar hortlatma sırası bende topiği..
gebe miyim değil miyim emin değilim. reglime 2 gün kaldı bugünle birlikte. regl belirtilerim bir hafta on gün kadar önce başladı ama reglime 3 gün kala yani dün tamamen bitti. 2 gün öncesine kadar uykum geliyordu çok uyuyordum, göğüslerim şişmişti ağrıyordu, tam regl olacakmış gibiydi lakin bitti gitti. şimdi 3 gündür uykuya dalamıyorum, normalde korkmam geceleri ama korkuyorum, kabus da görüyorum, ayaklarım genelde soğuk buz gibi ama vucüt sıcaklığım 36.8 ile 37.5 arasında. hiç bir regl belirtim de kalmadı gitti. çok çok şaşkınım ilk defa böyle oluyorum. tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. gebe olabilir miyim acaba ?

Ben 35 haftamdayim uykuyu cokseverdim hamileligimin basinda resmen zombiye döndum sonra gecer dedim buseferde ilerki haftalarda gece habire idrar geliyo baski yapiyo yine uyku yok simdilerde daha iyiyim bebek gelince uyku yine yok alisin kizlar😂

annelik zor zanaat 🤗🤗 tek hamile olayım da uyumam 😁
Cnm ben hamile oldugumu hic anlamadim ustelik gozum kararmaya tansiyonum dusmeye baslamisti adete 1 hafta kala idrarim sararmisti limongibiydi rengi agzim kuruyodu su icesim geliyodu habire gogsumun kahverengi bolumu hassas gogsum biraz sismisti birde ben kuru olurdum adet olcagim gunlerde ama busefer bembeyaz biakinti vardi losyon gibi ayni hala var gerci adetim 4 gun gecmisti cokusuyordum karnim feci agrimaya basladi ayni adet agrisi hicfark yok ama biturlu olmuyodu buiste bituhaflik var dedim esime oda bitestmi alsak deyince acaba dedim ve pozitif😊 bence enonemlisi adetin gecicekmi o cnm bekle bakalim

reglme 2 gün kaldı şu anda normalde çok ağrılı sancılı geçer reglim ama şu anda çok hafif krampla birlikte lekelenmem oldu. regl oluyorum galiba 🤔

Back
X