- 10 Ocak 2017
- 350
- 120
- 23
tmmİse yararsa bnada haber et bacim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmmİse yararsa bnada haber et bacim
Uykusuz kalmanin bebisinle bir ilgisi yok canim ins.Kızlar Merhaba bende 7 haftalık hamileyim.uykusuzluk tan kafayı yiyicem.Ben uyumayı bırakın dalamıyorum bile...dinlenmek için gözlerimi kapaatıyorum artık başım agrımasın diye...
Daha öncede uyku problemlerin oluyordu fakat böyle değildi.Çok korkuyorum bebeğe bişey olucak diye...Çaresini bulan varmı babada yardımcı olsun..
ise yariyor 6 dan sonra surekli uyaniyorum ama zorla uyuyorum.
Merhabaaaa :) uyku sorunumu cozdum cok sukur39. Haftama girdim ve misil misil uyuyorum masallah tabi oncesinde cok sikinti cektim ama cok sukur gecti. Bu durumu kafaniza takmayin ben uyuyamiyorum dedikce daha kötü seyler yasadim sinirlerim cok yipranmisti ve en son hic yemek yiyemiyordum. 4 gun hic gozumu bile kapatamamistim.[/QUOTE
Bende aynısını yaşayınca panik oldum birden.3 gün üstbüste hiç uyumadım.dün biraz uyudum.Aynı sorunları yaşayanları görünce biraz rahatladım.durum bana özgü değilmiş.hamilelerde olabiliyormuş...Ama gerçekten zor bir durum atlatıyoruz.Allah yardımcımız olsun...
hayırlı geceler hanımlar 7 haftalık hamileyim ne gece ne gündüz uyuyamıyorum hamilelikte geceleri uyku problemi olan varmı aranızda uzun yazmıştım ama bişekilde silindi tekrar yazacak halim bile yok okadar kötüyüm uykusuzluktan dolayı
hayırlı geceler hanımlar 7 haftalık hamileyim ne gece ne gündüz uyuyamıyorum hamilelikte geceleri uyku problemi olan varmı aranızda uzun yazmıştım ama bişekilde silindi tekrar yazacak halim bile yok okadar kötüyüm uykusuzluktan dolayı
bende hamile kaldığımdan beri hiç uyuamıyorum. çok kötüyüm artık.. geçiyor mu gerçektenBende yasadim bu durumu maalesef. 11.haftadan itibarende uykuya duskunluk basladi. Gunduz sekerlemeleri yapiyosun. Illaki dengesizlik yasaniyo maalesef.
bende hamile kaldığımdan beri hiç uyuamıyorum. çok kötüyüm artık.. geçiyor mu gerçekten
işte onu bende anlamadım.. bebeğim de gitti.. dua eder misiniz benim için. çok ihtiyacım varGeciyor merak etmeyin. Neden uyuyamiyosunuz peki
Cnm ben hamile oldugumu hic anlamadim ustelik gozum kararmaya tansiyonum dusmeye baslamisti adete 1 hafta kala idrarim sararmisti limongibiydi rengi agzim kuruyodu su icesim geliyodu habire gogsumun kahverengi bolumu hassas gogsum biraz sismisti birde ben kuru olurdum adet olcagim gunlerde ama busefer bembeyaz biakinti vardi losyon gibi ayni hala var gerci adetim 4 gun gecmisti cokusuyordum karnim feci agrimaya basladi ayni adet agrisi hicfark yok ama biturlu olmuyodu buiste bituhaflik var dedim esime oda bitestmi alsak deyince acaba dedim ve pozitifannelik zor zanaattek hamile olayım da uyumam
![]()