- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Netten arastirmistim.
Sağlık ocağına gidip yaptirdim hepsini.
Cok araştırdım.Evet bende Netten gördüm. Peki yaptirmamamk risk mi?
Bunu bilmiyordum. Biran önce bildirecegim.. Yarın kontrol e gittiğimde Dr a soracağım asiyi da. Çünkü yanılmıyorsam bu haftalarda yapılıyormuş. Internet TE olmasa varya cok şey yok bende.aile hekimi arayıp söylemişti bana, ben de kadın doğum doktoruma danışıp aşıyı olmuştum.
aile hekimine hamile olduğunuzu bildirmeniz şart bu arada.
Ben Antalya ya kaydımı almıştım.Bu konu benim için de iyi oldu.Saglık ocağına kayıt yaptırıp 3 ay şehirdışına gideceğim ben de.Şehirdışında Nasıl takip edilecek arkadaşlar bilen var mı?
Ben taşınmıyorum ama yine de aldırmak mı gerekiyor kayıt acaba?Napcam şaşırdım valla.Telefondan o bilgiler verilir de aşıları gittiğim yerde yaptırabilirim inşallah.Ben Antalya ya kaydımı almıştım.
Ordan da taşınıp buraya gelince aradılar.
Takip için gitmemişim.
Şimdi ordaki kaydımı buraya aldiracagim.
Sizinle telefonla irtibata gececekler.
Tabi bu 3 ay boyunca Dr kontrollerini ihmal etmeyin.
Sizi arayıp kaç haftalık olduğunuzu kilonuzu.
He şeyin normal ilerleyip ilerlemedigini soracaklar.
Tetenoza gerek var mı artık bilmiyorum
Artık herkes hastenede doğum yaptığı için gerek görmüyor çoğu doktor
Göbek kordonu kesilirken paslı bişey kullanılırsa diye eskiden yapılıyordu demişti bana ilk doktor
Ben Antalya ya kaydımı almıştım.
Ordan da taşınıp buraya gelince aradılar.
Takip için gitmemişim.
Şimdi ordaki kaydımı buraya aldiracagim.
Sizinle telefonla irtibata gececekler.
Tabi bu 3 ay boyunca Dr kontrollerini ihmal etmeyin.
Sizi arayıp kaç haftalık olduğunuzu kilonuzu.
He şeyin normal ilerleyip ilerlemedigini soracaklar.
Ilk hamileligimde tek doz yaptirdim ikincide ugrasmadim. Gerekli gormuyorum. Artik steril bir ortamda dogumlar gerceklesiyor.
Yanlis hatirlamiyorsam bu asi iki doz ama bilginiz olsun. Dr sizi bilgilendirmek zorunda degil. Saglik ocagi yapar bunuEvet mikrop kapma riski olduğu icin diye okudum bende asiyi. Ama artik doğumlar genelde hastane ortamida gerçekleşiyor. Yinede herturlu riski göz önüne almak lazım.. Ve benimde bu asiyi olmam lazım. Oyy Oyy. İğneden bu kadar korkan ben iğneyle bu kadar iç ice olacagimi hiç düşünmemiştim. Artik iğne gördükçe bayilasim geliyor. Ben melegimi nasıl dogurcam hiç bilmiyorum
Ben taşınmıyorum ama yine de aldırmak mı gerekiyor kayıt acaba?Napcam şaşırdım valla.Telefondan o bilgiler verilir de aşıları gittiğim yerde yaptırabilirim inşallah.
Neden?10 yıl gibi bi sure varmış. Benim kesin olmam lazimmmm
Evt yarın gidip sorucam napmam gerektiğini.Çünkü tekrar gelicem ona göre kolaylık olur belki.Evet , gittiğiniz yerde yapabilirsiniz.
Misafir kaydı açın eğer kayıt yaptırmak istemezseniz.
Ama bi önceki kaydınız in olduğu Aile hekimi sizi arayıp duracak.
3 ay gelemiceginizi soylesenizde kaydınızı almanız için sürekli rahatsız edecek.
En azından bana öyle yaptılar.
Çünkü onlarda takip yapmak zorundalar.
Aşı olduysanız arayıp soracaklar.
Sizde bilgilendirirsiniz.
Taşınma olayı olmasa da 3 aylık zaman diliminde orada olamayacaksiniz. Bu yüzden isterseniz kayıt açın gideceğiniz yerde.
Yada misafir kaydı açın. Ve aşıları zamanında olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?