Hamilelikte yapilmasi gereken testler-aşilar

Once bir sakin ol lutfen. Bu asi zorunlu degil. Yaptirmak istiyorsan yaptir ama lutfen internet doktorculugu oynama. Git dr una danis. Benim drum ister yaptir ister yaptirma dedi.

Yarın kontrol var zaten. Gidince bunu kesin kez soracağım. Ama sende bilirsin ki hamilelik sürecinde maalesef ki internette cok araştırma yapılıyor. Hani bu istemsiz oluyor. Her süreci takip etmek isteği ve merak. Yaptığımda yanlış birsey mi var?

Bu sekilde psikolojik olarak kendini zorlarsin. Bebek olunca bu sefer internetten gelisimine bakip kucuk biseyi yapmadiginda panik olursun ki bir asi seni bukadar etkiliyorsa sonunu dusunemiyorum. Bosuna strese sokma kendini. Kafana bisey takildi mi bak tamm ama hersey net kesin degildir. Ilk bebegimin gobek kordonunda 3 damar yerine 2 damar vardi. Nette heryerde erken dogum dusuk agirlik yaziyordu 4 kilo 41. Haftada dogdu

Maşallah canım. Yüz bin kere masallah.. Ya aslinda internetten melegimin tekmelerini araştırmak istedim. TE yazınca asi çıktı ve inan kadinlar klübü nde yazılan form çıktı ilk sirada yani yine burdan almış oldum asi bilgisini. Evet panik yaapiyorum dogum yapana kadar da devam edecek gibi. İçinde bulunduğum süreçten midir yoksa korkudan midir bilmiyorum ama araştırma gereği duyuyorum.

Ben olmicam o aşıyı
Benim ikinci çocuğum bende bilmiyorum nasıl doğurcam

Gittiniz doktorlar neye dayanarak yaptırmayın dediler.

Yapılan aşılar az miktarda dozlar olduğu için ben sakınca görmedim. Korunma amaçlı olduğunu düşünüyorum (kendi fikrim) çoğu arkadaşım bu aşıyı olduğu için doktora olmasam diye sormadım bile.Bunu sorsam mı henüz olmadım çünkü :) Sadece şeker yüklemesini istemediği açlık ve tokluk şeker ölçüsünü getirebilirim dediğimde öyle istiyorsan öyle yapabilirsin dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…