Bebeğe zarar vermiycek sekilde esinle ilgilenebilirsin aslında pembe. Evli degilim ama etrafımda cinsellik yasağı varken böyle yapanlar duydum.
ooo bak çıktı ban yemeyen arkadaşım
ne demek istediğini anladım canımcım zaten eşimle o şekilde ilgileniyorum ama sanırım yetmiyor beni özlüyor heralde yoksa dile getirmezdi.
Doktorun saçmalamış canım dusuk riski yoksa haftada bir 3ay çıkana kdr yapabilirsiniz. Ben 3 ay çıkana kdr yapamadm düşük riskim vardı ama illa birleşme değil bazı şeyler o yüzden eşimi ihmal etmedim. Simdi de normal hamile değilken sıklık nasılsa öyle devam ediyor ve doktorum kendini iyi hissettiğin surece sıkıntı yok zaten kontrolüm altındasn diyor. Sadece pozisyonlar cok önemliyoo düşük riskim yok doktor çok iyi gidiyor ama risk almaya değmez dedi ilişki olmasın seninle uğraşılmıyor dedi banadenerken adamın başını çok yedik heralde bişey olur diye koydu yasagı.
zaten bişeyler yaşanıyor aramızda ama birleşme yok işte bizimkide onu dert etmiş kendine.
neyse görüyorum ki herkes aynı şekilde tedbirli davranmış bir süre idare edilecek başka yolu yok yani.
Yahu o zaman niye yasak koydu? Düşük riskin yoksa devam.yoo düşük riskim yok doktor çok iyi gidiyor ama risk almaya değmez dedi ilişki olmasın seninle uğraşılmıyor dedi banadenerken adamın başını çok yedik heralde bişey olur diye koydu yasagı.
zaten bişeyler yaşanıyor aramızda ama birleşme yok işte bizimkide onu dert etmiş kendine.
neyse görüyorum ki herkes aynı şekilde tedbirli davranmış bir süre idare edilecek başka yolu yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?