hamilelikte yatak odası

Ön sevisme ön sevişme diyoruz ya hep.ön sevismelerde level atlayabilirsin.lohusalik da zaten kendin istemezsin.yani o pis kanamam oldugu haliyle esimi yanima yaklastirmak istemedim açikcasi.ama biter bitmez eskisinden de iyi oldu.çünkü hamile kalmadan önce iliski sırasinda agri duyar zorlanirdim .cogu iliski de zevkten cok agriya odaklanirdim.ustelik 3 senelik evliydim.dogum sonrasi artik kaslar mi rahatladi nedir sezeryan olmama ragmen.cok sukur agrim sizim bitti.kizim bize cok iyi geldi ya..

Bebekten sonra tek sorun en guzel yerinde viyak viyak aglamasionda da esinin kucagina alip o bebegi bir an once uyutmaya calismasini zevkle izliyorsun.o da ayri bir mutluluk...

Ay cok duygusalim bu gunlerde.şu konuyu da duygusala bagladim ya amaaaan...senin adina cok sevindim ya.takma kafaya bebek iste.hayatin her alanina heyecan katacak!ne güzel

Bende 8haftalik hamileyim. Banada dusuk riskin var dedi doktorum.ama hamilelikten once nasilsam oyle devam etti iliskimiz. Haftada 4_5 .. bebegimde saglikli hic sorun olmuyor canim hatta,bana doktorum progestan verdi ama ben kullanmiyorum. Bisey olmaz korkma

ay ne güzel dertler,
seni bunlarla görmek istiyoruz pembesu.

ya ilk hamileliğinde hiç yasak koyulmamışlardanım ben de,
doğum haftam dahil, doktorum hiç uyarmadı, hatta ilişki doğumu başlatıyormuş diye, benim eşimi son haftalarda zorlamam da olmuştur :))))

ama ikinci hamilelikte hop ilk aydan doktor bir ay yasak koydu,
sonra yasak kalktı ama ben ilki kadar iyi değildim sağlık açısından,
kısaca işler kesattı.

bence eşine kızma...

ooo bak çıktı ban yemeyen arkadaşım
ne demek istediğini anladım canımcım zaten eşimle o şekilde ilgileniyorum ama sanırım yetmiyor beni özlüyor heralde yoksa dile getirmezdi.

Valla ben de bunu söyleyecektim ama sen zaten yapıyormuşsun. Bizim için 9 ay boyunca geçerli olan şekil buydu. Eşim korkuyordu çünkü. Ben bir şey olmaz dememe rağmen. Senin eşin çok sabırsızmış gerçekten.

Ben 2 hafta önce doğum yaptım. Hala daha dikiş acısı çekerken iyileştikten sonra eskisi gibi olur muyuz şimdiden kestiremiyorum bile. Çünkü bebek bakmaya adapte olmaya çalışan yorgun halimle kendimi tanıyamaz oldum. Eşim ne düşünüyor bilmiyorum ve açıkcası şu anda ilgilenmiyorum da.
O yüzden eşinin yakınmalarını çok ciddiye alma lohusalıkta daha çok sinir edebilir çünkü.

Dusuk tehlikem olmadigi halde ne esim ne ben hamileligim biyunca yanasmadik o sekilde birbirimize.
Kizimda 8 ay
Bu hamileligimde 5. Ayimda en son hamile kaldigimda beraber olduk.
Esime saygim bu yuzden dahada artiyo.
Kendinden once beni ve yavrumuzu dusunuyor diye.

biz aynen devam ediyorduk.
bir ara bendede düşük tehlikesi oluştu. kanamam oldu. doktor kanaman bitene kadar yasak demişti. öyle bir aramız vardır, o da bir hafta falan yani.
son aydada biz devam ettik itiraf ediyorum. doktoru dinlemedik.
sözde doğumu hızlandırır derler. hatta ben ocak annesiyim. orda birkaç kişi bu yolla doğumunu başlattı. ama bana hiç etki etmedi. herhal bünye alıştıydı ondan.
Rabbim sağlıcakla kavuştursun.
he.. doğum sonrası. eşimde bana 40 günün lafını etmişti. hatta. doktorun muayesinden sonra, son haftalarda, kanama oluyordu. yapmıyorduk. onları ekleyip süre hesabı yapıyordu benimkide, yolda eve dönerken.
benimki hatta 60 güne yakın sürdü lohusalık.
ama el mecbur olunca bekliyorlar napsınlar.

düşük riski yoksa yasağa da gerek yok ta:))
dr. unasıl bunalttıysanız artık.
sonuçlarına katlanacaksınızz.
belki tekrar konuşabilirsiniz bu konuyu dr. unla.
aksi takdirde her ikinize de sabretmek düşüyor.
bu süreç doğal bir süreç ancak tabiki fedakarlıklarınız olacak.
eee pembe hnm anne baba olmak öyle kolay değil:))
aksar ara verilir ama yoluna girer doğumdan sonra da.
bu kadar dert edip endişelenmeyin ya:))

Doktorunuz saçmalamış :) Düşük riski yoksa hiç ara vermeyin.

Ay ne güzel yazmışsınız uzun uzuun
sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah evet sıkıntım yok çok şükür kii belki denerim yavaş yavaş

Senin yine 3 ay yasak,benim en başından beri yasak :) loğusalığıda eklersen yaklaşık 1sene kocamla beraber olamıcaz.ama hiç dert etmiyoruz.bebeğimiz sağlıklı olsunda.diğer yollarla idare etmekten başka çare yok.ama doktor yasak dediyse lütfen dinleyin.sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum

İlk 3 ay yasaksa uyacaksınız kurala. Herkes ilk zamanlarda mutlaka tedirgin olur ama sonra bakıyısun ki bişey olmuyor bırakıyorsun akışına :)
Bizde yasak yoktu ilk aylarda gayet normal devam etti herşey. Karnım çok geç çıktı 6. Aya kadar gayet normaldi cinsellik. 7. Ayda biraz daha dikkatliydik sonra karnım büyüdü ve mola verdik :) 40 günde bebekle öyle böyle geçiyor aklına bile gelmiyor.. 40'ın bitişini kutlarsınız :) o dönemde emziriyordum çok tuhaf gelmişti sevişmek :)
Kızım 7 aylık ve gayet normal cinsel hayatımız.. Bebek olduktan sonra cinselliği unut diyenler için bişeyler derdim ama boşver

Bizde de tam tersi ben atlıyorum adamın üstüne, eşim korkuyor çocuğa bir şey olacak diye
Ters ani hareketler yapma kızz diye uyarıyor hemen :)
Erkekler de değişiyor galiba bizim hamileliğimiz süresince. Normalde eşimin yapmayacağı bir şey bu.
Her kontrolde doktor serbest diyor, eşim bunu duyduğu halde biz yine temkinli olalım diyor ama ilgisinde, saygısında hiç eksilme yok, sürekli karnımı okşama halinde, kızıyla konuşuyor, ona şarkı söylüyor.

benim düşük tehlikem olduğu için önce 3 ay yasaktı.daha sonra ara ara devam eden kanamalar yüzünden yine yasakladı.velhasıl kelam hamilelik boyunca ve sonrasında 40 gün sevişmedik.sonra da oğlum kolik olduğu için vakit bulamıyoduk.yani aslında vakitsizlikten değil de,10 dk da bir uynamasından bölünüyodu diyelim :)
ama benimki çk extra bir durum..siz tüm hamilelik boyunca istediğiniz gibi sevişebilrsiniz.doğumdan sonra 40 gün sadece..eşiniz de o arada zaten evdeki karmaşa sebebiyle isteyemeyecektir.:)

bu hayata bakıs acısıyla alakalı aslında sadece evlılık degıl
mesela bı evlılıgı cınsellık ayakta tutuyorsa veya buyuk oranda onemlıyse bı rahatsızlık sonucu cınsellık yasanamaması o evlılıgı sarsacak demektır benım gozumde

bızım herıfcanla bakıs acımız rahatızdır
yanı nasıl dıyım o esnada bebege oyle odaklanmıs hamişlıgın tadını ve hamile esı olarak baba adaylıgının tadını oyle bı cıkarıyorduk kı bızım ıcın oncelık olmadı
ve ben hazır olana kadar hıc bu tarz bı yaklasımda bulunmadı

bence acık acık konusun
bu durum benı uzuyor suankı durum malum herseyın bı zamanı var olgun davranmanı beklerım boyle yaparak aramıza sogukluk sokacaksın dersen belkı bıraz daha dıkkat eder esın dıye dusunuyorum
bana sahsen saygısızlık gıbı gelıyor sen dusuk tehlıkem var dıyorsun halıyle yorgun halsızsındır bunu ıstemesı bencıllık ve dusuncesızlık olur

hastalık var dunyanın her hali var bu aralar kafanı daha cok calıstır de

canını sıkma duzelır bebısın saglıklı sıhhatlı olsunda gerısı hııııcc onemlı degıl :)

pembecim selam..
çok şükür bizim de eşimle renkli güzel bir cinsel hayatımız var.
ben hamile kalmada çok şükür sıkıntı çekmedim 3. denemede hamile kaldım.
hamilelik sürecim de hiç sıkıntılı geçmedi.
fakat benim eşim duygusallığı tavan bir yengeç olduğu için hamileliğimi öğrendikten sonra kesinlikle yanaşamadı.
doktor ne 3 ay sınırı koydu ne bir şey. hatta cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi ama bizimkisine kal geldi. orda bi bebek varken ben huzurlu olamam dedi yanaşmadı.
olan bana oldu tabi. ilerleyen aylarda kan toplanıyor belli bir noktada ben istiorm o yanaşmıyor felan..
normal doğum yaptım 40 gün de doktor bu sefer yok dedi. 40 günü de birlikte zor geçirdik. 40 çıktıktan doktor muayenesinden geçtikten sonra da aman sabahlar olmasın dedik.
bebek olduktan sonra yine bilgileri paylaşırız. benim annem sağolsun oğlumu doğduğu günden itibaren gece uykusuna alıştırdı. ben de gece gündüz ayırdına varsın diye gündüz aydınlıkta gece karanlıkta uyuttum.
oğlumu akşam 9da yatağa koyarız sabah 6da alırız çok şükür.
bu sayede bebekle cinsellik yaşanmıyor gibi bir sorunumuz da hiç olmadı çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…