Hamilelikte ziyaret

Bakın benim de amniyon sıvım çok fazlaydı ve fazka hareket yasaktı/ Allah korusun birden suyun gelirse ne olacak?
Doğumdan sonra istediğiniz zaman gidersiniz, dert etmeyin. Öncelik siz ve bebeğiniz/

Hamilelikte sizin kendinizi nasil hissettiginiz onemli. Kimisi cok rahat yolculuk yapar,kimisi yerinden kalkamaz,ikisi de normal. Bence sizin aileniz gelebiliyormus,cagirin arada gelsinler. Esiniz de kendi ailesini tek basina ziyaret etsin,dogumdan sonra bakarsiniz.

Ama hamileyken eşimin yalnız bırakıp gitmesi ne kadar doğru sizce?

Ama hamileyken eşimin yalnız bırakıp gitmesi ne kadar doğru sizce?
Elbette dogru. Eger ki telefon cekmeyen,ucsuz bucaksiz daglarda falan yasamiyorsaniz gayet normal. Bir sey olsa ambulans ararsiniz,gelirler. Yatalak degilsiniz,sadece kendinizi kotu hissediyorsunuz ve dinlenmeye ihtiyaciniz var.

Ayrica esiniz gunduz sizinle mi oturuyor? İse gitmiyor mu?

Gitmeyin bence. Çok zorlanacaksınız, zaten bir şey anlayamayacaksınız ki. Çok özleyen biraz zahmete katlanıp gelsin.

Eşinizin gitmeside bi sorun değil bence. Ne kadar kalacak?

Benim esimin ailesi 1 saat uzakliktaydi ben hamileyken.ilk hamile kaldigimda ve 6 aylikken gittim sadece.cunku koyde yasiyorlar ve ben rahat edemiyorum o ortamda.esimde saolsun kendisi gider benden istemezdi.cunku goruyordu hic rahat etmedigimi

Ama gitmezsek 6 ay ailelerimizi görmemiş olacağız çok uzun süre değil mi?

Bence değil

Hamile vs değilim

Ailemi yılda bir görüyorum

Gidip gelmek zor sizin sartlarınızda

Telefonla görüşürsünüz olur biter

Bir de askerlik gibi şu kadar sürede bir görüşmek gibi bir zorunluluk yok ki

Sizin durumunuzda acil bir olay olmadıkça neden evinizden çıkıp hem kendi hem bebeğinizin sağlığını tehlikeye atasınız

Ben 7 aylik hamile iken 20 aylik oglumu da alip istanbuldan gunu birlik izmire gitmistik.. oyle aklimiza esti ciktik yola yani :) ama benim gebeligimde amniyon vs gibi sorunlar yoktu. Rutin gebelik sorunlari vardi iste. Ama bu bunye meselesi, eger size cok zor olacaksa gitmeyin tabi ki. Esinize gelince, gidebilir neden gitmesin, doguma daha aylar var.

ailem ve esimin ailesi ayni sehirde, biz farkli sehirdeyiz. hamileyken bi kez gittim, onlar da ben hamileyken birer kez geldiler, ben genelde senede bir kez gidiyorum denk gelirse.

esimi yollardim ailesi yasliysa hem beklerler hem gönülleri olur, ki ben hamileyken cok gitti sehir dışına sinav mulakat vs için. hepsi de ailelerimizin oldugu sehirdeydi, ailesinde kaldi gittiğinde

Sizin tam olarak düşünceniz ne ?bence sizin bir fikrimiz var ama konunuza yazmamışsınız .
Asıl sorun eşinizin siz gidemiyorsanı yalnız gitmek istemesi değil mi ?

Sahsen uzun yolculuğa ilerleyen hamileliklerimde gitmedim. Cünkü eşimin in ailesinde en az 6 saat uzaklıkta. Onlar sorun etmedi. Gelip beni gördüler sagolsunlar. Mutfakta esimin anneside yardım eder hep gelince zaten. Esinizin gitmesini önermem çünkü hamileliginizde sorunlar yasamissiniz. Benim eşim gitseydi eğer annemin yanında kalabilirdim sorun Olmazdi. Ama sizde o şans da yok. Onub için esiniz yaninizda kalmali bana göre

Ben gidemiyorsam ağrılı zor gebelikte eşimi de göndermem dünyanın bin türlü hali var. Ama şöyle olabilir aileniz size gelir onlar sizdeyken de eşiniz ailesine gider tek kalmamış olursunuz. Ama şahsi kanaatim bir yere gitmemeniz yönünde biz ailemizi yılda bir kez ziyaret edebiliyoruz ancak. Biz ne yapalım

Gitmeyin. Ben hamileyken aman ne olacak havasindaydim hep ama erken dogum yapinca bendeki de ne rahatlikmis diyorum. Bebegim saglikla dogdu ama hic sakaya gelmez stres ve yorgunluktan uzak durun.

Ben ailemi görmeyeli 1.5 yıl olucak neredeyse hamile kalmadan önce gidemedim şimdide uzın yol yasak. Otobüsle 24 saat. Uçakla da aktarmalı olduğu için kaç olduğu bile belli değil. Yani diyeceğim o ki önce siz ve bebeğinizin sağlığı önemli. Gitmediz diye r şey olmaz ama Allah korusun ters giden bir şey olursa. Şimdiye kadar 3 ayda bir gitmişsiniz. Eşinizde gidecekse gitsin yani. Evde yalnız kalmanız sıkıntı olmuyorsa bir iki gece kalsın gelsin. Sağ salim kucağınıza alırsanız gidersiniz ailecek.

Ne bayram gittim ne ziyarete
İş dolsyısıyla uçakla gittim bi kere
O da hamileliğimin başıydı
Bayramda buyrun siz gelin dedim 75 yaşındaki babam geldi
Üzgünüm gidemezdim

6 ay görmesen nolcak şuan daha önemli işlerin var olan enerjini onlara harca canım

Eşimi gönderir kendim görüntülü konuşurdum.bunu kafaniza takmayin bol bol dinlenin.benim yakın bir arkadaşım 27.haftada doğum yaptı aylarca bebeği kuvezde kaldı.neler yaşadı kızcağız.siz önce yavrunuzu düşünün.suyunuzun fazla olması riskli bir durum.erken doğumu tetikleyebilir,yolculuk şu aşamada sizin neyinize..oturun bi zahmet dinlenin..kendinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…