Bebek Beslenmesi hamilelıkteki kilolar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar ben haziranda doğum yaptım. 1,59 benim boyum ve 60kg ile hamile kaldım. Tam 22 kilo aldım ve 82 ile doğuma gittim. Bebeğim yarın 5 aylık olacak ve ben 57 kilo olmuşum :) 25 kilo verdim yani.. Ben doğumdan sonra iştahtan kesildim açıkçası çok da birşey yiyemedim, o yüzden ilk ay 10 kilo ikinci ay 10 kilo verdim.3. ay 2 kilo ve 4. ay iki kilo gitti.. Hala emziriyorum, bebeğim sadece anne sütü alıyor. Kilo vermem yavaşladı ancak bakıyorum hala tartıda gram gram kilo kaybım var.. Ki daha diyet yapmaya başlamadım. Bebeğim ek gıdaya geçince diyete başlayacağım.. Hedefim 52kg düşmek.

Kızlar ben haziranda doğum yaptım. 1,59 benim boyum ve 60kg ile hamile kaldım. Tam 22 kilo aldım ve 82 ile doğuma gittim. Bebeğim yarın 5 aylık olacak ve ben 57 kilo olmuşum :) 25 kilo verdim yani.. Ben doğumdan sonra iştahtan kesildim açıkçası çok da birşey yiyemedim, o yüzden ilk ay 10 kilo ikinci ay 10 kilo verdim.3. ay 2 kilo ve 4. ay iki kilo gitti.. Hala emziriyorum, bebeğim sadece anne sütü alıyor. Kilo vermem yavaşladı ancak bakıyorum hala tartıda gram gram kilo kaybım var.. Ki daha diyet yapmaya başlamadım. Bebeğim ek gıdaya geçince diyete başlayacağım.. Hedefim 52kg düşmek.
Maşallah sana. Benim ne sütüm bebeğe yaradı ne de kilo verdim. Şuan dikkat ederek kilo veriyorum. Ve 69.8 oldum hedef 60 kilo. Boy 158. 60 a insem çok sevinirim daha fazla veremem herhalde. Eskiden kilo nedir bilmezdim. Çok zayıftım

Maşallah sana. Benim ne sütüm bebeğe yaradı ne de kilo verdim. Şuan dikkat ederek kilo veriyorum. Ve 69.8 oldum hedef 60 kilo. Boy 158. 60 a insem çok sevinirim daha fazla veremem herhalde. Eskiden kilo nedir bilmezdim. Çok zayıftım
Ben hic bir zaman cok zayif olmadim. sadece bir donem 49 kiloya dusmustum, o da is yogunlugundan. normal tempoma donunce genel kilom olan 55-56lara geldim. o kilolarda evlendin evlendikten sonra 4 kilo aldim iste.. 60la da hamile kaldim.
Ben ilk iki ay gunde nerdeyse tek ogun beslendim, hatta 24 saati gectigi de oldu ogun aralarimin. kilo vermek icin yapmadim, sadece bebekle hayata adapte olmak biraz zor geldi, istahtan kesildim. cok sukur sutum etkilenmedi bu durumdan hic. bebegim tam 5 aylik hala sadece anne sutu devam ediyoruz.

Dikkat ediyorsan verirsin, kilo vermeye baslayinca devami geliyor bir sekilde, insan motive oluyor. bebegim onumuzdeki ay baslayacak ek gidaya, o zaman ben de diyet yapacagim.

Insallah hedef kilolarimiza ulasiriz hepimiz :)

Masallah ne guzel kilolar vermissiniz cok ozeniyorum kilo veren annelere bende tık yok :(

Biraz anlatırmısın canım nasıl kilo veriyorsun emziriyorum bol su iciyorum ama uyku duzenimiz sıfır :KK43: ne yiyorum belli degil
Allah yardımcın olsun. Artık bebeğim emmiyor çünkü sütüm hiç yaramadı ve cok zayif kaldi mecbur mama ve kaşık mama ile beslemeye başladım. Bende önce yediklerime dikkat ederek başladım çavdar ekmeği yiyorum tatlı beyaz ekmek yok. Çok az yemek yiyorum. Bide oruç borçlarımı tutmaya başladım. Dün 68.7 idim. 74 küsür kilodan indim. Hedef 60 inşallah. Senin bebeğin hala emiyorsa dikkatli beslen. İnşallah verirsin kilolarını. Benim 4. bebeğim kilo verebiliyorum hele ki senin ilk falansa hemen verirsin.

Allah yardımcın olsun. Artık bebeğim emmiyor çünkü sütüm hiç yaramadı ve cok zayif kaldi mecbur mama ve kaşık mama ile beslemeye başladım. Bende önce yediklerime dikkat ederek başladım çavdar ekmeği yiyorum tatlı beyaz ekmek yok. Çok az yemek yiyorum. Bide oruç borçlarımı tutmaya başladım. Dün 68.7 idim. 74 küsür kilodan indim. Hedef 60 inşallah. Senin bebeğin hala emiyorsa dikkatli beslen. İnşallah verirsin kilolarını. Benim 4. bebeğim kilo verebiliyorum hele ki senin ilk falansa hemen verirsin.
Benimde ücuncu cocugum suan 5 aylik ilk aylar guzel verdim 65 e indim sonra aldim 73 oldum oyle kaldi inmiyorda cıkmıyorda oyle sutum olsun diye yemiyorum ama cok sivi aliyorum beni duzensizlik mahvediyor bir duzen kursam veririm sanirim

kızlar 16 aylık oğlum var hamilelikte 56 kilodan 81 kiloya kadar çıktım :KK57:
sonra yavaş yavaş verdim ilk aylar süt sorunum olmasın diye düzenli yemeğimi yedim ama ekmek tüketmedim bol sıvı tükettim ilk 6 ayda bu şekilde 10 kilo verdim 6 aydan sonra ek gıdaya başlayınca ciddi kıstım yemeği aç yaşadım desem yeridir ve spor yapmaya başladım evde basen karın eriten bel incelten basit evde yapılacak hareketler var onları uyguladım yazın bol yürüyüş ve yüzmede eklenince bebeğim 1 yaşına geldiğinde ben 56 kiloya tekrar kavuşmuştum halada aynı kilodayım.. emzirmenin 6 aydan sonra (bebekler daha kuvvetli çekmeye başlıyor çünkü) kilo verdirdiği de doğrudur özellikle basende ki yağlar bol suyla süte dönüşüyor ve basen eriyor bilginize.. inşallah istediğiniz kilolara düşersiniz :KK68:
bu arada 2.çocuğum olduğu halde veriyorum dikkat edince.. ilk gebeliklerde daha kolay verilir..

Benimde ücuncu cocugum suan 5 aylik ilk aylar guzel verdim 65 e indim sonra aldim 73 oldum oyle kaldi inmiyorda cıkmıyorda oyle sutum olsun diye yemiyorum ama cok sivi aliyorum beni duzensizlik mahvediyor bir duzen kursam veririm sanirim
Verirsin insallah. Can sağlığı ve huzur olsun gerisi gelir inşallah. Aman tek derdimiz iki balkon olsun. Biz böyle de güzeliz :rapci:

Ben 8 kilo aldim toplam hamilelikte cnm dogum yaptığım anda aldigim kilonun hepsini verdim emzirirken de zaten kalori harcıyosun ve sut olsun dye surekli su içtim cok su tuketince de haliyle yağ yakiyosun. Simdi de herbalife basliycam etrafimda cok zayiflayan var sadece mamasini kullanicam emzirenlere cayini onermiyolar cnku enerji veriyormus sutten bebege gecer uyumaz diye

Back
X