Hamilelikten mi eşimin öküzlüğü mü

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
Merhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki

O nasil bir cumle oyle. Siz uygun bir dille durumunuzu anlatmissiniz.ki simdiye kadar da zaten bu yukupaylasmaniz gerekirdi. Bi tur erkekler yuzunden kadinlar cok cabuk yaslaniyorlar. Sonra da kendini biraktin oluyor.

ama işte daha sevinç aşamasında böyle bir tepki beklemiyordur

siz de azıcık sakin olun

tavrı hoş değil de

daha ihtiyaç duymadan hamileliği öğrenince böyle dediğiniz anda adamda "hamileliği bana karşı kullanacak gardımı almalıyım" duygusu oluşmuş maalesef

aşama aşama yardım isteyin

şimdiden büyük ile ilgilenmede bir çok sorumluluğu ona bırakın

dün iş için iftara bir yere davetli idim

6 bakın yazıyla yazayım altı yaşındaki oğluma bu süreçte eşim bakacak dedim diye insanlar şok oldu

yani o yaştaki çocuğun babası ile kalması olağan olmalı

eşiniz de önce mevcut çocuğun sorumluluğunu almaya başlasın, bebek gelince de ona belirli sorumluluklar verin

mesela bulaşıkları o toplasın

toplamazsa olduğu yerde kalsın

o onun sorumluluğu mutlaka o yapmalı gibi

bebek ile de bakım ilişkisi kursun

Aslinda ona ihtiyacin oldugunu söylemek yanlis birsey olamaz. Cocuk tek basina olusmuyor tabi.
Kendisi ile bir oturup konussan belki hani o bagimliliginida bir kenara atar.

Nasil olduda "Internet" bagimlisi? Hayatinda bir tatsizlik olduda öyle mi kenetlendi?

İyi de güzel bir haberi verir vermez, adam için "negatif " yönlerini sıralamışsınız. Bence de dırdır gibi olmuş. Bak bu çocukla seni hizaya sokarım mesajı veriyorsunuz sanki.

Bir önce hayal kurmaz mı insan, güzel yanlarına vurgu yapmaz mı? Kız olursa şöyle, erkek olursa böyle olur diye sevincini paylaşmaz mı?

Gerçi babalık hususunda eşinize hiç güveniniz yoksa, 2. iyi cesaret hakkaten.

Sağlıklı kucağınıza alın inşallah.

eşinizin üslubu çok çirkin.

ne iş yapıyor da böyle uyuyor siz ayaktayken onu da merak ettim.

ayrıca söylediklerinizde hiç bişey yok gayet normal. ama eşinizin tepkisi aşırı çirkin bende olsam çok kırılırdım..
tabiki bakcam o benimde bebeğim diyeceğine..

sağlıkla kucağınıza alın inşallah :nazar:

Hamilelikten değil eşiniz hata yapmış ama hatasını anlayıp gonlunuzu almaya çalışmış bence fazla takilmayin

Keşke böyle bir şey söylemeseymiş.. fakat hatasını anlayıp en azından gönlünü almaya çalışmış. Bunu bile yapmayanlar o kadar çok ki.. Şahsen ben ilk hamilelik haberimi verdiğimde zorluklarından bahsetmezdim. O anın güzelliğini eşimle yaşamak isterdim,başka bir şey düşünmezdim. Hamilesiniz, hep iyi şeyler düşünün. Kendinizi yıpratmayın.

eşinizin öküzlüğü gibi ama
bu tür durumlarda söyleme şekilleride önemli
emireriniz gibi söylediyseniz uykudan kalkan adamın ters yapması normal

kusura bakmayın ama neden şaşırıp üzüldüğünüzü anlamadım eşiniz zaten böyle biri eski konularınıza bakınca bu görülüyor. bu kadar sorun yaşayan insan nasıl ikinci bebeği düşünür anlamıyorum:KK14:

Esin kabalık etmiş ama sende 9 ay sonrasının pazarlığını şimdi yapmışsın hele dur bi sağlıkla doğsun sonrasında elbet konusursun

Vay öküz vay, valla hiç bi haklı yanı yok bu işin. Kendi bi zahmet bağımlılığını bıraksanda öyle konuşsun:KK11:

Merhaba kızlar önceki konularımı okuyanlar eşimin internet bağımlılığını bilirler.4 yaşında bir kızım var şu anda 1 aylık hamileyim öğrendiğimde eşime telefon açtım uyuyordu sevindi telefonu kapattı öğle arası eve gittim yine uyuyordu akşam gittiğimde uyanmıştı beni tebrik etti konuşmak istediğimi söyledim ikinci çocuğun zor olacağını bana destek olması gerektiğini şimdi onu idare ettiğimi ama bundan sonra kendi rahatından çok bizi düşünmesi gerektiğini söyledim.bana şimdiden dırdır yapacaksan doğurma dedi.ben de küsüp içeri gittim gönlümü almaya çalıştı falan ama yaptığı doğru mu bende çalışıyorum herşeye yetişemem ki

Tamamiyle eşinin öküzlüğü canım .

kadınlar konuşmak iletişime geçmek isteyince nedense adı hep dırdır oluyor ve konunun önüne duvar çekilyor:sinirli::sinirli::sinirli:

Bunlar hep yetiştirme şekli, analar oğullarını hep bir şeye el sürmeden yetiştirdiler, kızkardeşleri anaları her işe koştu, errrkekkk adamlar kadın işi (çocuk bakma,yemek, temizlik,ütü) yapmadan büyütüldüler. Sevgi gösterisi zayıflık olarak gösterildi, analar hizmet etti, sonra geline devrettiler, hala ev işi için yardımcı alan kadınlar eksik görülüyor bir çok ailede. Tabi bu hareketler günümüzün şartlarına uymuyor, bu hikayeler yeni annelere örnek oluyor mu acaba, oğullarını yetiştirirken dikkat ediyorlar mı? Kadın eskisi gibi çaresiz olmadığı için errrkekkklerin de hoşuna gitmiyor tabi ki, bence çok moralinizi bozmadan yavaş yavaş alıştırın, o eski hiçbir işe elimi sürmem erkeğim ben devri bitti, eşiniz beğense de beğenmese de.
Evlilik hayatı ve babalık böyle, bunları yaptıysa elini de taşın altına sokacak, hayat müşterek

Back
X