Hamilelikten sıkıldım!..

Purkusur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
26
0
86
İstanbul
Kızlar bana kızmayın ama ben sıkıldım hamile olmaktan.
Bebeğimi çok seviyorum,biran önce kucağımda olsun istiyorum ama hamileliği hiç sevmedim.çok hassas oldum.herşeye ağlıyorum.
eskisi gibi normal olmak istiyorum..
şuan herşey karmakarışık , giyecek kıyafetim bile yok.
16 haftalık oldum geçiş dönemi kıayfet almadım..ama mevcuttakiler çok sıkıyo..
herşeyden çabuk sıkılır oldum.
Oğlum biran önce gelsede bende kurtulsam hamilelikten..

Ben de 5 haftalık hamileyim aynı şekilde herşeye ağlayasım geliyor. Tam bunalımdayım. bebişim sağlıklı sıhhatli bir şekilde devam etsin de ben sıkılmaya razıyım ağlayacağız gülmek için ne yapalım :):)

ben 38 haftalık hamileyim hala ağlıyorum:)
. bence çok özel bir duygu allah anne olmayı isteyen herkese nasip etsin. göbeğim kocaman oldu kıyafet giymekten sıkılıyorum uyurken zorlanıyorum terliyorum vsvsv ama bebeğimide seviyorum durumumu kabulleniyorum. son gunlerim bebeğimin odasını cicilerini hazırlıyorum . bu zorluklaerın hepsi gelip gecici canınızı sıkmayın.keyfiniçıkarın . bi hamile pantolunu alın bence rahat edersiniz.

Yapmayın. Hormonlar bizi zorluyor ama biz de hormonları zorlayalım. Tadını çıkarmaya bakın.
Bana da çok çabuk geçiyormuş, tam tadına vaamadan zaman akıyormuş gibi geliyor.
Beslenme, doktor, spor hepsi bir yana moral bir yana hamilelikte. Bebeklerimizi bizim ruh halimizi taşıyor. Ben de zaman zaman çok duygusallaşıyorum, ama hemen bebeğimin ufak nazları bunlar deyip gülüp geçiyorum. O zaman o da mutlu oluyor, biliyorum.

ayyy bende 14 haftalık hamıleyım ve hamişligi çok çok sevdım:))
ilerleyen aylarda ne olur bılmıyorum ama şuan çok huzurlu çok mutluyummm
bence tadını çıkarın arkadaşlar b u sakın süreçden sonra çok yorucu gunler bizi beklıyorr

tadını cıkarın kızlar... ben dogum yapalı 2 ay oldu ama hamılelıgımı ozledım sankı... kızımın ıcımdekı kıpırtılarını karnımı sevmeyı ozledım :icecream:

28 haftalık hamileyim. Benden daha fazla sıkılan yoktur. ılk hamileliğim çok güzeldi. Ama bunda çok zorlanıyorum. Erkenden karnım çıktı, mide bulantıları, testlerin riskli çıkması falan filan derken çoooook sıkıldım. Allaha şükür bebeğim sağlıklı az kaldı kızıma kavuşmama. Biran önce kucağıma almak istiyorum kızımı. Hatta bazen erken gelse keşke diyorum ama sonra kendime kızıyorum.

çok erken sıkılmışssın canım daha son aylar var o zman napıcaksın ben 31 .haftadayım ilk aylar kafama taktığım sıkıntılara şimdi gülüyorum.Son aylarda o göbüşten değil kıyafet giymek uyuyamıcaksın bile yürümekte zorlanıcaksın nefes nefse kalıcaksın ama herşeye rağmen onun o ufacık tekmesi sana dünyaları vericek.Sen henüz tam anlamıyla hissetmiysun sanırım hareketlerini.birde onun kıyafetleri odasıyla uğraş kafanı dağıtmaya çalış dediğim gibi sıkılmak için çok erkej daha aklinialirimsmile

Bende 20 haftalık hamileyim.Sıkılmak değilde benimki özlem daha çok,özlüyorum bebeğimi zaman çabucak geçse kucağıma alsam artık bebeğimi diyorum.Birde hep endişe duyuyorum bebeğim için göbeğimin içini göremediğimden,hani zamanı gelip doğsunda gözümün önünde olsun istiyorum.Ama sabırla beklemekten başka çare yok.

Yarın on yedi haftalık olucam inşallah . :CüvCüv: Bende herşeye ağlıyorum , sinirleniyorum . Ama tadını da çıkarıyorum . 13. haftamda kıyafetlerim sıkmaya başladı . Biraz daha sıktım dişimi ve geçen hafta aldım hamilelik pantalonlarımı . Bana da zaman su gibi akıp geçiyor gibi geliyor . Sanki bu güzel anın tadını çıkaramayacakmışım gibi . Allah herkese annelik duygusunu yaşatsın . Bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin sağlıklı ve mutlu olurlar inşallah .:emir_bebek:

bende 11, haftama bugun girdim sıkıldıgım tekşey mide bulantısı zaten benım midem çok hassastı şimdi oda kokusuna bile midem kalkar oldu :(

Ben de artık oğlumu kucağıma almak istiyorum.29 haftalık hamileyim ama hamileliğimin 5. haftasından beri sıkıntılı geçiyor.En son bebeğimin boynuna 2 kez kordon dolandı.Ve geçen hafta gelişme geriliği olabileceğini söyledi doktorum.23 nisanda belli olacak.Korkuyla beklemekten,oğluma karnımda bişey olacak diye hareketlerini saymaktan çooook yoruldum.Gözüm görse de gönlüm rahat etse artık. Siz yine dua edin tek derdiniz kıyafetlerinizden sıkılmanız...

merhaba arkadaslar kimse varmı bende 5 hatalık hamileyim ama korkuyorum allahım hayırlı ve saglılı yine kucagıma almayı nasif eder insallah :ecrin_bebek:

banada gecmiyor gibi geliyor günler..
kalp atislarini hayirlisiyla bir duysaydik,belki ondan sonrasi bir nebzede olsun oh diyecektim boshayallersmile

cünkü 2 düşük yaptım 3 ay öncede 17 haftalık suyu bitmiş diye erken dogum yaptım insallah allahım bu bebişimi hayırlı ve saglıklı yine dogmasını nasif eder ondan korkuyorum allahım herkese hayırlı ve saglıklı yine bebişler nasif etsin allaha emanet olunopuyorumnanaktan

Ben de artık oğlumu kucağıma almak istiyorum.29 haftalık hamileyim ama hamileliğimin 5. haftasından beri sıkıntılı geçiyor.En son bebeğimin boynuna 2 kez kordon dolandı.Ve geçen hafta gelişme geriliği olabileceğini söyledi doktorum.23 nisanda belli olacak.Korkuyla beklemekten,oğluma karnımda bişey olacak diye hareketlerini saymaktan çooook yoruldum.Gözüm görse de gönlüm rahat etse artık. Siz yine dua edin tek derdiniz kıyafetlerinizden sıkılmanız...

Hayatım o kadar üzüldüm ki anlatamam bende 17 haftalık hamileyim . Ama Rabbim o kadar büyük ki sana yardım eder . Sakın rabbime dua etmekten vazgeçme . Bu kadar sıkıntıya rağmen bebeğin hala hayattaysa şükret . Hayata ve sana tutunuyor . '' Bekle beni anne ben gelicem '' diyor . Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin sana ve tüm anne adaylarına . :emir_bebek:

herkese teşekkür ederim..
karnımdaki mucizenin farkındayım,onunla ilgili bi sorunum yok çok şükür.
birine kızdığım zaman bile elimi karnıma koyup sakinleşiyorum.aynaya bakınca anne mi olucam diye
şaşırıp kalıyorum..
iş,ev,temizlik yorgunluk stres ,bedensel değişiklikler,hormonlar bunlar sıkıyor insanı..
sabredip bekelemekten başka çare yok..napalım o sağlıklı olsun da..

bende 5 aylık hamişim 6 aya da girdim başta bulantılarım vardı şimdi nefes zorlukları felan ama şükrediyorum hemde çook tüp bebek merkezlernde gezen yıllardır tedavi gören o kadar çok kişi var ki..
bizimki naz biraz.. belkide aramadan bulduk elhamd. etrafımdaki herkes bebeğin en rahat yeri orası çıkınca zorlukları başlayacak diyor...genelde hamileliğin sonlarına doğru hamilelikten sıkılma olurmuş..
ma sabır ne yapalım anne olmak kolaymı.. hassasiyete gelince la bendende o kadar derler ya.. yengeç burcuyum şimdi tam yengeç olduk yani.. dokunsalar ağlarım ve tahammülsüz oldulk.. ama burcum çok anaç anne burcu evladım için katlanırım ..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...amnnnnnnnnnnn...

Çok teşekkür ederim vahsıguzel..Asla dua etmekten vazgeçmem tabi ki..Oğlum bi savaşçı.Onun bütün engelleri aşıp bize geleceğine inanıyorum.ınşallah bütün anne adayları sorunsuz bir şekilde doğumlarını yapıp,sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar..:)

Back
X