Hamilelikten sıkıldım!..

Kızlar bana kızmayın ama ben sıkıldım hamile olmaktan.
Bebeğimi çok seviyorum,biran önce kucağımda olsun istiyorum ama hamileliği hiç sevmedim.çok hassas oldum.herşeye ağlıyorum.
eskisi gibi normal olmak istiyorum..
şuan herşey karmakarışık , giyecek kıyafetim bile yok.
16 haftalık oldum geçiş dönemi kıayfet almadım..ama mevcuttakiler çok sıkıyo..
herşeyden çabuk sıkılır oldum.
Oğlum biran önce gelsede bende kurtulsam hamilelikten..

canım ılk zamanlar oyle oluyor sonra cok guzl gelecek dogum yaptıktan sonrada hamıle halını ozleyeceksın ben bazen cok ozluyorum oglum kucagımda cok sukur ama karnımda da olsun ısterım bıtane zemuszemus

uff arkadaslar bende cok sıkıldım ama neyden sıkıldıgımı bıle idrak edemiyorum...cok hassasim cok sulugozum herseye cok cabuk sinirleniyorum...bazen gelecege umutla bakiiyorum bazen ise gelecek gunler korkutuyor beni...hamilelikle beraber hayatim duzenim degisti..oglum dogduktan sonra dahada degisecek...Rabbime onu bize gonderdigi icin sukrediyorum . boyle seyler dusundugum icin kendimecok kiziyorum...ama elimde degil...psikolojim bu siralar hic iyi degil....

bi dogsunlar diceksinizki keşke hep içerde kalsaydın yavrum neye agladıgın belli değil uyutmıcak yemek yemicek herşeyi seçicek kusucak büyüdükçe derdide büyüyo hehe hayırlı dogumlar kızlarr

ay ben sıkılmadım hamileliğimden hatta çok hoşuma gitti cevremin ilgisi dahada arttı ama duygusallık hat safada herseye ağlıyorum.bir ara bunalıma girmiştim sabah akşam ağlıyorum içim sürekli sıkıntılı oluyo ama önceki kadar kalmadı çok şükür

bi dogsunlar diceksinizki keşke hep içerde kalsaydın yavrum neye agladıgın belli değil uyutmıcak yemek yemicek herşeyi seçicek kusucak büyüdükçe derdide büyüyo hehe hayırlı dogumlar kızlarr

ayy birde boyle seyler yazip beni iyice depresyona sokma musyascim:):( evet yaa dogum yapmis olan arkadaslarda boyle diyor....Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim.....

yapmayın okadar özel güzel bi dönemki içinde bulunduğunuz..pozitif olup tadını çıkarmaya bakın..şimdiden böyle bezerseniz 35ten sonra napıcaksınız..hele doğumdan sonra:) bol moral depolayınki sonrasına enerji lazım moral lazım:)

ben de hiç sıkılmamıştım hamilelikten ben çok sabırsızlanıyordum...
hamileyim diye kısıtlamadım kendimi hiç giyindim süslendim gezdim..moralinizi yüksek tutun kızlar hamilelik dünyanın en güzel duygusu bu hediye bize verilmiş ne kdr şükretsek az.. ama insanı bazen sıkıntı da basıyor hele hele son aylar..yazılanları okuyunca çok duygulandım ben ya
ben de böyle bi topic açmıştım
ne çabuk geçti diyorum şimdi
klasik olucak ama gününüzü gün edin kızlar gezin tozun diyorum başka da bişey demiyorum hihoyyyt

Son düzenleme:
28 haftalık hamileyim, son 1-2 haftadır çok sıkıntılıyım. normalde dert etmeyeceğim şeyler için ağlayıp duruyorum. içim çok sıkılıyor. çok mutsuz hissediyorum kendimi. hiç iyi değilim.

bende her gece yatmadan önce 1 saat ağlıyorum. helede sıcaklar bastığından beri uyuyamıyorum ama yine hep dua ediyorum bebeğim sağlıkla gelsin ben ne cekersem çekeyim. bu zamana kadar çok acı çektim bidaha bebeğimi kaybetmek istemiyorum.

ilk haftalarda banada olmuştu
ilk hamileliğim ve vücudumdaki değişimlerden hiç hoşlanmamıştım
minicik bir varlık geliyor ve tüm bedenine duygularına hükmediyor
müdahale edemiyorsun kanın bile farklı akıyor
herşeyin değişiyor
şimdiden "geliyorum ve bana ayak uydurmak zorundasın"diyor
evet bu rahatsız edici bir durum sana hak veriyorum
hatta ben ilk haftalarda su bile içemiyordum bırak yemek yemeyi
perişandım
ama geçti şimdi 16+3 haftalığız
tamam sen sağlıklıca gelde ben herşeyimi sana göre ayarlarım moduna giriyorsun
şimdi olmasa bile bir aya kadar karnında kıpırdandıgını hissedeceksin
kötü şeyler düşünme o hepsini hissedecek onu üzme
şimdi ne kadar güzel şeyler hissederse o derece güzel mutlu bir bebek olur unutma
zaman hızla geçiyor bak 16 hafta geride kalmış en tehlikeli ayları bile sağlıklıca atlatmışsın sorunsuzca
dua et
hatta git bir mağzaya bebek eşyalarına dokun bebeğine birşeyler seç al demiyorum ama hayalini kurmak bile insanın duygularını biranda değiştirebiliyor
kendine ve ona bir fırsat ver
güzel şeyler düşün herşey daha güzel olacak...

al kız komik tşörtler var ya bebek var karnındaaaaaaa
altına da kot al fıstık gibi .....
ooohhhhhhh.....
deli sende:)))))

uff arkadaslar bende cok sıkıldım ama neyden sıkıldıgımı bıle idrak edemiyorum...cok hassasim cok sulugozum herseye cok cabuk sinirleniyorum...bazen gelecege umutla bakiiyorum bazen ise gelecek gunler korkutuyor beni...hamilelikle beraber hayatim duzenim degisti..oglum dogduktan sonra dahada degisecek...Rabbime onu bize gonderdigi icin sukrediyorum . boyle seyler dusundugum icin kendimecok kiziyorum...ama elimde degil...psikolojim bu siralar hic iyi degil....
Sız bu zamanları geçireli cok olmuş ama şu an ben 28.haftanın içindeyim ve hiç vakit geçmiyor bir de sıcaklar yuzünden dışarı cikilmiyor burasi antalya evde ne yapcam sıkıldım bunaldım başlarda aglama krizlerim vardı ilaç tedavisine başlandı şuan aglamiyorum ama agzımın tadi da bu hamilelikte hep bozuk yorgun hissediyorum kendimi bitsin bu günler

Bebeğimi çok seviyorum,biran önce kucağımda olsun istiyorum ama hamileliği hiç sevmedim.çok hassas oldum.herşeye ağlıyorum.
Purkusur ben de sıkıldım siz coktan dogum yapmışsınız bana da nasip etsin allah 28.haftamdayım ve başta mide bulantıları vardı simdi hafifledi ama agzımın tadı hala igrenç ben de eskisi gibi olmak istiyorum kim kızarsa kızsın birileri de bana dese ben de kızardım belki ama yaşanmayınca bilinmiyor bu duygu cok karmaşık heyecan sevinç üzüntü sıkıntı hepsi birarada hayat anlamsız geliyor.ne olur cvp yazın yaşayan kişiden moral almak daha iyi oluyor

Purkusur ben de sıkıldım siz coktan dogum yapmışsınız bana da nasip etsin allah 28.haftamdayım ve başta mide bulantıları vardı simdi hafifledi ama agzımın tadı hala igrenç ben de eskisi gibi olmak istiyorum kim kızarsa kızsın birileri de bana dese ben de kızardım belki ama yaşanmayınca bilinmiyor bu duygu cok karmaşık heyecan sevinç üzüntü sıkıntı hepsi birarada hayat anlamsız geliyor.ne olur cvp yazın yaşayan kişiden moral almak daha iyi oluyor
Sıkılmadım ama ara ara mutsuzum 2 haftam kaldi cok zor bir hamilelik gecirdim diyemem ilk 3 ay bulanti kusma yoktu uyku iki cocugum daha var biri okulda ona yetis digeri evde onla ilgilen zaman nasil gecti ben hic anlamadim hala kosturuyorum ama icimde korkular var yeni hayata alisip alisamama durumu beni korkutuyor ikisindede lohusa depresyonu gibi bisey yasadim tabi ozaman bunu yasadigimi bilmiyordum aglama krizlerine giriyordum neden kendi islerimi kendim yapamiyorum diye bu bebegim plansiz oldu hic cocuk falan dusunmuyordum ilk ogrendigimde hungur hungur agladim istemiyorum diye soylenmisim agladigimi hatirliyorum ama bunu soyledigimi kziim hatirlatti ;) sonra tovbe ettim tek istegim saglikla gelsin kucagima alayim Allah buyuk bi sekilde alisacagim yapacak bisey yok

Hamilelik psikolojisi cok normal...
Size tavsiyem her sıkıldığınızda aklina cocuk sahibi olmak isteyip ama olmayanları getirin ve Allaha sükür edin ki size bu mükemmel duygu tatma firsati verdiği icin... Bebisini kucağına alinca hepsinin biteceğini düsünüp kendini motive et...=))

Sıkılmadım ama ara ara mutsuzum 2 haftam kaldi cok zor bir hamilelik gecirdim diyemem ilk 3 ay bulanti kusma yoktu uyku iki cocugum daha var biri okulda ona yetis digeri evde onla ilgilen zaman nasil gecti ben hic anlamadim hala kosturuyorum ama icimde korkular var yeni hayata alisip alisamama durumu beni korkutuyor ikisindede lohusa depresyonu gibi bisey yasadim tabi ozaman bunu yasadigimi bilmiyordum aglama krizlerine giriyordum neden kendi islerimi kendim yapamiyorum diye bu bebegim plansiz oldu hic cocuk falan dusunmuyordum ilk ogrendigimde hungur hungur agladim istemiyorum diye soylenmisim agladigimi hatirliyorum ama bunu soyledigimi kziim hatirlatti :KK66: sonra tovbe ettim tek istegim saglikla gelsin kucagima alayim Allah buyuk bi sekilde alisacagim yapacak bisey yok
Zemanaz sizinki de bitmiş sayılır ama benim günler geçmiyor sanki kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum bundan önce 2 düşuk yaptım plansız falan da degildi gebeligim ama cok mide bulantısı cektim 2 ay evime giremedim eşim gelince onun kokusu dahi midemi kaldırdı kusamadim hep ögürdüm ilk cocugumda bunları yaşamadım şimdi de yemegi yiyene kadar rahatım sonra yediklerim agzımda sanki .bir de aglama krizlerim geliyor mide bulantısi panik atak yaptı beni dua edelim şu mübarek günlerde hamileler birbirimize biliyorum dogunca işim cok olucak yetişemeyecegim belki ama midem hormonlarım normale döner diye düşünüyorum inş.

Back
X