Canim eğer gebelik varsa şuan çokta fazla bi belirgin olmaz karnin cikmaz migden vs. Bulanmaz.. Bi eczaneden idrar testi alma gibi bi şansin varsa yarin hemen al ve yap zaten gebelik varsa cikar yoksada normal bir gecikma olabilir .. Bide korunmadiniz mi ?Mine hanımdurumum şöyleki ben 24 yaşındayım ve 3 senelik bi ilişkim var her ne kadar doğru olmasada birlikte olduk. Takvimime bi bakayım dedim saydım bugün olmam gerek ama hala bi belirti yok korkularım var ailem bilmiyor. hastahaneye gidip kan testi yaptırmak çok istiyorum ama ondada aileye bildiriyorlarmış sanırım bunu göze alamam.. son üç gündür taktım kendime aynalarda karnıma bakıyorum. bel bölgemde simit şeklinde bi kilom vardı zaten ama bu gözüme batmaya başladı acaba hamilemiyim diye. Gaz problemlerimde vardı karnım şiş olurdu o bile acaba hamilemiyim diye batar oldu. napcam napmalıyım inanın bilmiyorum, lütfen yardımcı olur musnuz
Aynen canim :)Haklısın öyle yaparım tabi adet olmazsam:)
Canim limona falan güvenme bnde yaptım limon pozitif çıktı eczaneden test alıp yaptım negatif şuanda adet olacam galiba dizlerim agriyorBide evde netten okuduğum gebelik testini yaptım. Limonla dediği sonuç oldu ama bi an heyecanda yaptım.bakalım artık evde bu gibi yöntemlerle öğrenip doğru sonuç alan oldumu?
Tabi tabi alma şansım varCanim eğer gebelik varsa şuan çokta fazla bi belirgin olmaz karnin cikmaz migden vs. Bulanmaz.. Bi eczaneden idrar testi alma gibi bi şansin varsa yarin hemen al ve yap zaten gebelik varsa cikar yoksada normal bir gecikma olabilir .. Bide korunmadiniz mi ?
Sen predictor erken gebelik testi al canim 20 lira ama hassas ve en doğru sonucu verir merak etme ama sabah kalk birşey yeme tuvalete cikma hemen testi al ve ilk idrarinla AC karnina yap yaniTabi tabi alma şansım varzaten aklıma ilk gelen o olmuştu ama ne kadar güvenilir olur mine hanım yada güvendiğiniz bi marka gebelik testi var mı? korunmadıkk açıkcası hiç bi ilişkimizde ama erkek arkadaşıma soruyodum bak hani kendinden eminmisin diye hep eminim diyodu ki zaten affınıza sığınarak hep dışarda boşalıyordu
Yumurtlama gününde çıkacağını pek sanmiyorumPeki, ben 20ekimde adet oldum. Ve 7sinde başım çok ağrıdığı için acile gittik. Tomografi çekecekti dr gebelik testi yaptı sonuç 0,1.yani soracağım o ki olsa bile çıkarmıydı yoksa erken mi çünkü ayın 7si yumurtlama günlerimdi.
Hayir canim cikmaz ki adet günlerinde yada adet geçince belli oluyor zaten merak etme .. Adetinden 2 gün önce negatif görüp adet olmayan bi kaç gün sonra da hamile olduğunu öğrenen çok kişi var tatlimPeki, ben 20ekimde adet oldum. Ve 7sinde başım çok ağrıdığı için acile gittik. Tomografi çekecekti dr gebelik testi yaptı sonuç 0,1.yani soracağım o ki olsa bile çıkarmıydı yoksa erken mi çünkü ayın 7si yumurtlama günlerimdi.
Evet benimde ole oldu.sol.kasik agrisi oluyordu gun icersinde.sabahta adet olacakmisim gibi agri oluyordu.Hamile bayanlar size birşey sormak istiyorum hamile kaldığınizda Adetin ize yakın adet sanciniz oldumu bu ay gebelik bekliyorum 3 günüm kaldi sabah adet sancisiyla uyandım bu beni korkuttu cevap werirmisinz
Adet gününüzdemi sancinz wardi yoksa önceki gunlermi yarın adet günüm olucak diye korkuyorum adet olurken dizlerim sızlar normalde şuanda sizliyorEvet benimde ole oldu.sol.kasik agrisi oluyordu gun icersinde.sabahta adet olacakmisim gibi agri oluyordu.
Ya Bn pek bi şişme hisstemiyorumda sizi war 1 haftayı geçkindir sızlıyor inşallah olmam ya olucak gibiyimEvet adet gunlerimde sancim oluyodu.kendi kendime derdim demekki hamile deilim diye.ama benim en buyuk belirtim goguslerimdi.iliskiden sora goguslerim sismeye basladi.normalde benim adete 3 kala siserdi.
Şuan hamilemisinEvet adet gunlerimde sancim oluyodu.kendi kendime derdim demekki hamile deilim diye.ama benim en buyuk belirtim goguslerimdi.iliskiden sora goguslerim sismeye basladi.normalde benim adete 3 kala siserdi.
Allahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canim 11 haftalik hamileyim.
Amin insallah.Rabbim sanada nasip etsin.cocuk isteyenlerin kucagini bos birakmasinAllahm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
AminnnnnnAmin insallah.Rabbim sanada nasip etsin.cocuk isteyenlerin kucagini bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?