Aslında gecikmeyi beklemek lazım bnm döngü ztn 27 gün diğer adet gününden hesaplansa yne 1 aylık olmuyo yani bnm testler gelsn dayanamicm biliyorum yapıcm ama elimde yok dye blki de. Geç döllenmeyse snn snradn artabilir cnm günün önemli geçerse kanda baktr hmnBn dün yaptım heyecandan çıkmadı 3 günüm warmi adetini bekle derim
bende senin gibi canim adete 7gun vardi bide oyleden sonra test yapmistim cikti.Bu arada ben çok erken öğrendim ya 7 gün kala yada 9 gün kala olması lazım test yaptım ve çıktı
İnşallah çok istiyorum adet olmazsam 1 günüm kaldı o zmn baktiricm bnm göguslerim ağrıyor acaba adet olacagm icinmikiAslında gecikmeyi beklemek lazım bnm döngü ztn 27 gün diğer adet gününden hesaplansa yne 1 aylık olmuyo yani bnm testler gelsn dayanamicm biliyorum yapıcm ama elimde yok dye blki de. Geç döllenmeyse snn snradn artabilir cnm günün önemli geçerse kanda baktr hmn
Paresberfin bende reglmden once yapmıstım pozıtıf cıktı.tabı yınede bekleyım dedım. Regl gunumde gecti daha sonra bı. Kanamam oldu ama heraykı gıbı deil ginekologa sordugumda normal oldugunu cogu kadında oldugunu soyledı sonra .. kan aldırdım. Negatif cıktı bende anlamadım zaten. Kimyasalda olsa baska turlude olsa yınede gebelık olurdu.olebı ıhtımalde vermıyorum kendıme gerci cunkı belırtılerıde agır oluyormus dıye bılıyorum Aldıgım testden bı problem oldugunu sanmıyorum ben suan Gıtmedım. Doktra.. ne durumdayım onuda bılmıyorum. Hayırlısı olsun. Herseyın. Sende kan testı yaptır daha ıyı olur allah hepımıze. Nasıp etsın ha birde bende merak edıyorum bazı insanlar kan testı yaptırdıgındada negatif cıkabılıyomus suan ılgılenmıyorum cok takınca gercekden. Baska bı duruma gırıyo pısloloji..:)Belirtilerim ise bel ağrısı regl olacakmışım gibi sag kasığımda batma gibi agrım vardı he bide çok yiyordum
Geç döllenme de olabilir canım kan testi daha kesin sonuç verir Rabbim ňasib etmiştir inşallahBn de de aynıları war ama dün test yaptim negatiff çıktı erken olabilirmi 3 gün kala yaptim
Olabilir cnm ztn adet belirtileri ile aynı dyolar bnde o yok dha onu bklyrm inş ağırmaz ağrnca olcm demk ztn. Sol kasık bde yan yatarkn hafif ağryo gbiİnşallah çok istiyorum adet olmazsam 1 günüm kaldı o zmn baktiricm bnm göguslerim ağrıyor acaba adet olacagm icinmiki
İnşallahhh AminnnnnnGeç döllenme de olabilir canım kan testi daha kesin sonuç verir Rabbim ňasib etmiştir inşallah
Ne kadr zamandır istiyorsunOlabilir cnm ztn adet belirtileri ile aynı dyolar bnde o yok dha onu bklyrm inş ağırmaz ağrnca olcm demk ztn. Sol kasık bde yan yatarkn hafif ağryo gbi
İnşallah gelmiştir meleğin :) belirtiler kisiden kisiye degisiyo canım test için gecikmeyi beklemek en iyisiÖğrenince daha çok giriliyo demek o moda :) bnmde 1 hafta öncedn başlar göğüs ağrım hala yok bi o kaldı :/ bklicm bi kaç gün dha bklm
canim benim dollenmeden hemen sonra sivilcelerim cikti suan yuzum gozum heryerim sivilce dolu bende bi tuhaflik oldugu anladim dollenme olur olmaz adete 15gun kala goguslerim basladi ahrimaya miyde bulantisi hemen olmazki 6haftada basliyo genelde..İyi akşamlar bayanlar bi sorum olck ya bazı dönemler sivilcelenme olur ya szn ne zmnlar oluyo yni hamile kalınca nasl oldu cildinz bi değişiklik farkettnz mi? Bnm genelde adete bi kaç gün kala çıkar bi kaç tane anlarım geliyo dye bu ay ovi döneminde bir sivilce abbow çok mu yumurtladım acaba :s şimdi de bata 6 gün kala maşllh cildim düzeldi bide mide bulantılar tam olarak ne zaman başlar?
Bn 2 sefer yaptım 6 gun kala birde dün yaptım bu sefer de negatif çıkacak die çok korkyorum eşimde çok stres yaptığımı söylüyor adet günümü beklemek istiyorm bakalım insllh olmmEsr02 Test al yap reglne. Cok az kalmis yapabilirsin sonuc
Cikar zaten bıde sıtres yapma cok agır. Oluyor dusun dusun ınsan kafayı yıyor. Allah hepımıze ısteyen herkese nasıp etsın. Beklemek daha zor ..
Bende ayni suan bekliyorum. Test yapcam yine biraz bekleyim diyorum once yaptim pozitifti agrilarim felanda var emin olamiyo insan doktr randowum onumuzdeki aya daha cok var yaniBn 2 sefer yaptım 6 gun kala birde dün yaptım bu sefer de negatif çıkacak die çok korkyorum eşimde çok stres yaptığımı söylüyor adet günümü beklemek istiyorm bakalım insllh olmm
Bariz şekilde pozitif ciktimi yani bnm kafam karıştı kan testinde nasıl negatif çıkıyor belirtilerin warmi hamileliğe dair Adetin kaç gün gectiBende ayni suan bekliyorum. Test yapcam yine biraz bekleyim diyorum once yaptim pozitifti agrilarim felanda var emin olamiyo insan doktr randowum onumuzdeki aya daha cok var yani
6 oldu evleneli hp istiyoduk hiç korunmadık hala yokNe kadr zamandır istiyorsun
Ay mı6 oldu evleneli hp istiyoduk hiç korunmadık hala yok
Hadi ya sürprz gbi olmş ne gzl bnde bekleyemeyenlerdenim bi kaç ay ne gzl ara vermiştim bu ay yne stres yaptımİnşallah gelmiştir meleğin :) belirtiler kisiden kisiye degisiyo canım test için gecikmeyi beklemek en iyisi
Ben hep adet gününden önce baslardim test yapmaya bu defa nedense beklemek istedim kesinleşmeden yapmak istemedim 2 hafta gecikme ile yapmıştım testi:)
Bn de bu ay olmazsa adetimde hormon testi yaptırmayı dusunuyorm
Evt ay yazmamışım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?