Hamilelk Belirtilerinizi paylasirmisnz

Bn dün yaptım heyecandan çıkmadı 3 günüm warmi adetini bekle derim
Aslında gecikmeyi beklemek lazım bnm döngü ztn 27 gün diğer adet gününden hesaplansa yne 1 aylık olmuyo yani bnm testler gelsn dayanamicm biliyorum yapıcm ama elimde yok dye blki de. Geç döllenmeyse snn snradn artabilir cnm günün önemli geçerse kanda baktr hmn

B
Bu arada ben çok erken öğrendim ya 7 gün kala yada 9 gün kala olması lazım test yaptım ve çıktı
bende senin gibi canim adete 7gun vardi bide oyleden sonra test yapmistim cikti.
Adete 5gun kala kan verdim 85.6
Senin deyerin kaç canim..

İnşallah çok istiyorum adet olmazsam 1 günüm kaldı o zmn baktiricm bnm göguslerim ağrıyor acaba adet olacagm icinmiki

Belirtilerim ise bel ağrısı regl olacakmışım gibi sag kasığımda batma gibi agrım vardı he bide çok yiyordum
Paresberfin bende reglmden once yapmıstım pozıtıf cıktı.tabı yınede bekleyım dedım. Regl gunumde gecti daha sonra bı. Kanamam oldu ama heraykı gıbı deil ginekologa sordugumda normal oldugunu cogu kadında oldugunu soyledı sonra .. kan aldırdım. Negatif cıktı bende anlamadım zaten. Kimyasalda olsa baska turlude olsa yınede gebelık olurdu.olebı ıhtımalde vermıyorum kendıme gerci cunkı belırtılerıde agır oluyormus dıye bılıyorum Aldıgım testden bı problem oldugunu sanmıyorum ben suan Gıtmedım. Doktra.. ne durumdayım onuda bılmıyorum. Hayırlısı olsun. Herseyın. Sende kan testı yaptır daha ıyı olur allah hepımıze. Nasıp etsın ha birde bende merak edıyorum bazı insanlar kan testı yaptırdıgındada negatif cıkabılıyomus suan ılgılenmıyorum cok takınca gercekden. Baska bı duruma gırıyo pısloloji..:)

İnşallah çok istiyorum adet olmazsam 1 günüm kaldı o zmn baktiricm bnm göguslerim ağrıyor acaba adet olacagm icinmiki
Olabilir cnm ztn adet belirtileri ile aynı dyolar bnde o yok dha onu bklyrm inş ağırmaz ağrnca olcm demk ztn. Sol kasık bde yan yatarkn hafif ağryo gbi

Şuan çok fena şekilde sağ kasigima ağrı girdi 10 saniye sonra çıktı sizce ne olabilirr belimde çok agriyorr

Öğrenince daha çok giriliyo demek o moda :) bnmde 1 hafta öncedn başlar göğüs ağrım hala yok bi o kaldı :/ bklicm bi kaç gün dha bklm
İnşallah gelmiştir meleğin :) belirtiler kisiden kisiye degisiyo canım test için gecikmeyi beklemek en iyisi
Ben hep adet gününden önce baslardim test yapmaya bu defa nedense beklemek istedim kesinleşmeden yapmak istemedim 2 hafta gecikme ile yapmıştım testi:)

Esr02 Test al yap reglne. Cok az kalmis yapabilirsin sonuc
Cikar zaten bıde sıtres yapma cok agır. Oluyor dusun dusun ınsan kafayı yıyor. Allah hepımıze ısteyen herkese nasıp etsın. Beklemek daha zor ..

Canim be
canim benim dollenmeden hemen sonra sivilcelerim cikti suan yuzum gozum heryerim sivilce dolu bende bi tuhaflik oldugu anladim dollenme olur olmaz adete 15gun kala goguslerim basladi ahrimaya miyde bulantisi hemen olmazki 6haftada basliyo genelde..

Esr02 Test al yap reglne. Cok az kalmis yapabilirsin sonuc
Cikar zaten bıde sıtres yapma cok agır. Oluyor dusun dusun ınsan kafayı yıyor. Allah hepımıze ısteyen herkese nasıp etsın. Beklemek daha zor ..
Bn 2 sefer yaptım 6 gun kala birde dün yaptım bu sefer de negatif çıkacak die çok korkyorum eşimde çok stres yaptığımı söylüyor adet günümü beklemek istiyorm bakalım insllh olmm

Bn 2 sefer yaptım 6 gun kala birde dün yaptım bu sefer de negatif çıkacak die çok korkyorum eşimde çok stres yaptığımı söylüyor adet günümü beklemek istiyorm bakalım insllh olmm
Bende ayni suan bekliyorum. Test yapcam yine biraz bekleyim diyorum once yaptim pozitifti agrilarim felanda var emin olamiyo insan doktr randowum onumuzdeki aya daha cok var yani

Bende ayni suan bekliyorum. Test yapcam yine biraz bekleyim diyorum once yaptim pozitifti agrilarim felanda var emin olamiyo insan doktr randowum onumuzdeki aya daha cok var yani
Bariz şekilde pozitif ciktimi yani bnm kafam karıştı kan testinde nasıl negatif çıkıyor belirtilerin warmi hamileliğe dair Adetin kaç gün gecti

Hadi ya sürprz gbi olmş ne gzl bnde bekleyemeyenlerdenim bi kaç ay ne gzl ara vermiştim bu ay yne stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…