11 haftalık hamileyim daha öncesinde anksiyete geçmişim vardı. 1 sene tedavi gördüm önce ağır haplarla başladık ve en sonunda bitiriyorduk son ay hamile kaldım ve hapı bıraktım doğal olaraka ama hergün zehir gibi geçiyor. sürekli kaygıyılım ama belli bi nedeni yok, evden çıkmak istemiyorum bunalırsam dışarıda ne yapacağımı bilemem diye, doğru düzgün işe bile gitmiyorum geceleri uyuyamıyorum bu gece 1 saat ancak uyumusumdur. ne yapacağımı bilemez durumdayım. yalnız kalamıyorum annem sürekli yanımda bunaltılar geldiğinde yalnız olmak istemiyorum. psikologla görüşmeye devam ediyorum ona göre sadece geçmişimimde böyle bi rahatsızlık oldugu için biçok hamilenin yaşadığını daha ağır yaşıyorum ilk başlarda buna inanmıştım ama gergin geçen günler geceler artık buna beni ikna edwemiyor. pasiflora vermişti sadece o da çok etki etmedi. belki başkaları uykusuz kalınca sorun etmeyebilir ama ben de direk panik yapıyor ve fiziksel olarak kendini hissettiriyor. bugun tekrar doktora gideceğim ve ilaç kullanabilir miyim soracağım çünkü bu halimle de bebeğe çok zarar verdiğimi düşünüyorum. kendi kendime halletmeye çalıştım ama bi gün olsa bigün sonra yine aşırı anksiyete yaşıyorum. doğru düzgün bişi yiyemiyorum. kafam rahat oldugunda iştahım da açılıyor ama çok nadır anlarda. netten bakıyorum hamileyken ilaç kullananlar var. demek ki sadece ben değilim aslında ilaca sığınmak da beni üzüyor. ama başedemiyorum napim panik bi insanım. aranızda hamileylen ilaç kullanan var mı durum nedir ne diyor doktorlarınız
işim gücüm forumda dolanmak oldu