canm kan tahlili yaparsan kesin sonuç alırsın. Idrarda cikmasi lazm ama bazen testler bozuk olabiliyor..Slm arkadaslar Ben yeni uyeyim,Ben en son 25subatta adet gordum adetimin 24 gun 2 damla koyu kahve lekelenmem oldu ve bitti bide adetime 1 gun Kala 2 damla oldu ve tamamen bitti,su an adetimi 8 gun gecmis idrar testi yaptim negativ cikti,ama goguslerim sismis gogus ucum koyulasmis basinca aciyor hatta gogus areolamda damarlar olusmus karnim asiri sismis,asiri akintim var basim nerdeyse hergun agriyor,cok istahsizim canim hic birsey Yemek istemiyor,kasiklarim arada batiuor karnimin alt kisminda da ara bir agri oluyor ani basdonmem de oluyor sizce hamilemiyim.
canm kan tahlili yaparsan kesin sonuç alırsın. Idrarda cikmasi lazm ama bazen testler bozuk olabiliyor..
Doktora gorunmen senin icin daha iyi olur canim biz simdi ne desek bos . insallah.hamilesindir hayirlisiyla olsun . eger hamile degilsen ya kistin vardir yada iltihap olabilir insallah kotu birseh cikmaz ama.kadin dogum uzmanina bi gozuksen iyi edersinMerhaba arkadaslar, 15 gundur hastalanmiyorummiki kez test yaptim negative cikti.... Ama %100 hamile degilim diyemiorum.. Kasik bolgem cok sert.. Adet olacakmisim gibi ara ara sancim oluyor.. Kosarak wc gidiyorum ama hicbi sey olmadigini goruyorum hep. Sizce bu ne olabilir..? Hislerim hamilesin diyo mantgim mumkun degil diyo.. Hamile degilsem de onemli bi sey olmasindan endise ediorum......