hamilemiyim acaba?

ben demiştim sana hamilelik belirtisi değil ama yinede üzüldüm ama doktora gitmeyi ihmal etme başka rahatsızlığın olbilr

testı yaptım sabah ama negatıf cıktı. tek cızgı. ne kadar ne olursa olsun ınsanın moralını bozuyor ya

Canım üzülme zaten çocuğa hazır olmadığını söylemişsin, inş istediğiniz ve planlı yaptığınız zaman Allah nasip eder inş 😊 ama demiştim daha önce git dr gir ne imiş bu kahverengi akıntı öğren...

ya kafam çok karışık yardım edermisiniz_?benim adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım çok silik çıktı 3 gün önce (yani adetim 1 gün geçikmişken) kan testi yaptım 1.20 çıktı ama sabah kalkınca karnıma kramplar giriyor..sizce hamilemiyim nasıl kontrol edebilirim şimdiden teşekkür...

ikinci çizgimi silik çıktı

Tebrik ederim hamile olduğunu düşünüyorum, yorma sakın kendini, daha çok yeniii, 1 hafta sonra kadın doğuma git kesene baksın😊😊darısı başımaa😔😔

evet cnm ama kan testinde bşe çıkmadı ve ben kendimi hamile gibi hissediyorum..

genelde bir hafta sonra yapyığında haamileysen çıkıyo ama 3veya 4 gün sora yaptığında 2. çizgi silikte çıksa hamile olduğunu anlıyosun ikinci çizginin silik çıkması çok erken olduğu için bence 4 gün sonra sabah ilk kalktığında yap çünkü sabah yapınca daha garanti oluyo canım bu arada banada haber verirsin ama bence bebiş yolda

adetım duzensız oldugu ıcın tam ne zaman olucam bılmıyrum ama en son 15 nısanda oldum ıkı aydır da cocuk dusunuyoruz...Bugun test yaptım evde dırek bırıncı cızgı cıktı daha sonra masaya koydum 1 2 saat hıc bakmadım tekrar baktıgımda ıkıncı cızgının orta kısmına kadar kırmızı oldugunu gordum ama dıger taraftlarında brsey yk acaba bırsey varmıdır bole bırsey yasayan varmı yoksa olesınemı olustukıı ama baska yerlerınde bı leke yok pofff

yarın test alıp yapcam öğleden sonrada doktora giderim heraLDE ama o çooook zeki laborant adam bütün ümidimi kırdı gebelik yok dedi negatif dedi

olsa zten 5 dakikada çıkıyo 1saat bu idrar yayılma yaptığı için olmuştur garanti olsun diye yarın doktara git yada test yap bazen inanamıyorum size nekadar meraksızsınız ben olsam gece bile olsa nöbetçi eczaneye gönderip aldırırım eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…