- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
testı yaptım sabah ama negatıf cıktı. tek cızgı. ne kadar ne olursa olsun ınsanın moralını bozuyor ya
ya kafam çok karışık yardım edermisiniz_?benim adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım çok silik çıktı 3 gün önce (yani adetim 1 gün geçikmişken) kan testi yaptım 1.20 çıktı ama sabah kalkınca karnıma kramplar giriyor..sizce hamilemiyim nasıl kontrol edebilirim şimdiden teşekkür...
ya kafam çok karışık yardım edermisiniz_?benim adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım çok silik çıktı 3 gün önce (yani adetim 1 gün geçikmişken) kan testi yaptım 1.20 çıktı ama sabah kalkınca karnıma kramplar giriyor..sizce hamilemiyim nasıl kontrol edebilirim şimdiden teşekkür...
evet cnm ama kan testinde bşe çıkmadı ve ben kendimi hamile gibi hissediyorum..
ama laborant bana negatif hamile değilsin dedi 1. 20 çok düşük dedi
genelde bir hafta sonra yapyığında haamileysen çıkıyo ama 3veya 4 gün sora yaptığında 2. çizgi silikte çıksa hamile olduğunu anlıyosun ikinci çizginin silik çıkması çok erken olduğu için bence 4 gün sonra sabah ilk kalktığında yap çünkü sabah yapınca daha garanti oluyo canım bu arada banada haber verirsin ama bence bebiş yolda
Çok yeni olduğu için demiş olabilir, tutunma aşamasında, 1 haftaya tam belli olur,, stres yapma , kasma kendini,
yarın test alıp yapcam öğleden sonrada doktora giderim heraLDE ama o çooook zeki laborant adam bütün ümidimi kırdı gebelik yok dedi negatif dedi
güzelim daha erken olduğu için çıkmamıştır adetin gecikmiş ikinci çizgi silikte olsa var belirtiler var yani
adetım duzensız oldugu ıcın tam ne zaman olucam bılmıyrum ama en son 15 nısanda oldum ıkı aydır da cocuk dusunuyoruz...Bugun test yaptım evde dırek bırıncı cızgı cıktı daha sonra masaya koydum 1 2 saat hıc bakmadım tekrar baktıgımda ıkıncı cızgının orta kısmına kadar kırmızı oldugunu gordum ama dıger taraftlarında brsey yk acaba bırsey varmıdır bole bırsey yasayan varmı yoksa olesınemı olustukıı ama baska yerlerınde bı leke yok pofff
anladım canım da sabahki kramplar bir belirti mi peki_?
karnımda var kasıklarımda değil.
istiyosun galiba anne olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?