hemde çooook istiyorum o benim başıma gelen şu ana kadarki en güzel şey olacak....
inşallah öylesindir canım
ay allahım yalwarırım duy şu kulunun sesini....:):):):) herşey güzel olacak dımı.....?
ay allahım inşallah çok istiyorum söz eğer hamilysem ilk sana söylcem....
ya benım hala adetım olmadı. o kahverengı akıntı ıcın gıttım doktora tüm batım utraona aldı benı ama hıc bısey cıkmadı. hamılelık olabılme durumu dedım? tümbatım ultrasonda cıkmaz o dedı. dıger ultrasondada 20 gunden sonra bellı olur dedı. kan testı yaptır dedı. saglık ocagınada gıttım. ordakı hemsırede sımdı deıl 12 gun olsun oyle cıkar gebelık testlerınde dedı. 10.gnden sonrada kan testlerı kesın sonuc verır dedı. yapmadık artık 10. gun olsun dıye beklıyoruz. dun gene geldı o kahverengı akıntı bgnde az az sadece kahverengı bısı gelıo o kadar. ben bu işi anlamadım ya?
Canım yerlrşme kanaması 1 kere olur, niye geliyo ki kahverengi?? Eğer kist değilse, belkide bebişin tutunmaya çalışıyo olabilir, 10 gun bekle bakalim 
Canım yerlrşme kanaması 1 kere olur, niye geliyo ki kahverengi?? Eğer kist değilse, belkide bebişin tutunmaya çalışıyo olabilir, 10 gun bekle bakalim 
olsa zten 5 dakikada çıkıyo 1saat bu idrar yayılma yaptığı için olmuştur garanti olsun diye yarın doktara git yada test yap bazen inanamıyorum size nekadar meraksızsınız ben olsam gece bile olsa nöbetçi eczaneye gönderip aldırırım eşime
canim sen kendin soyluyorsun ki 18 ocak adet oldum diye ve hic iliskiye girmedim diye nasil hamile olabilirsin ki sen hamile olmayi cok fazla istiyoesun heralde psikolojik oluyor canim takma herseyi akisina brak rahat ol relax yani canimSelam bayanlar yeni üye oldum buraya o yuzden bi yanlışım olursa ksr bkmyin lutfen . Benimde bi sorum var. Esimle aramız yok malesef ama ben hamile kalmak istiyorum 12ci ayın 10nunda esimle birlikte olduk ama 18 Ocak'ta adet oldum bida hic iliski yasamadık ama şüpheleniyorum karnım şişti midem bulanio bel agrisi çekiyorum ne bilim hamileliğe dair hersey var bugun test yaptım negatif cikti sizce bi kan testi yaptirmalimiyim? Tskler smdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?