hamilemiyim acaba?

ya benım hala adetım olmadı. o kahverengı akıntı ıcın gıttım doktora tüm batım utraona aldı benı ama hıc bısey cıkmadı. hamılelık olabılme durumu dedım? tümbatım ultrasonda cıkmaz o dedı. dıger ultrasondada 20 gunden sonra bellı olur dedı. kan testı yaptır dedı. saglık ocagınada gıttım. ordakı hemsırede sımdı deıl 12 gun olsun oyle cıkar gebelık testlerınde dedı. 10.gnden sonrada kan testlerı kesın sonuc verır dedı. yapmadık artık 10. gun olsun dıye beklıyoruz. dun gene geldı o kahverengı akıntı bgnde az az sadece kahverengı bısı gelıo o kadar. ben bu işi anlamadım ya?

Canım yerlrşme kanaması 1 kere olur, niye geliyo ki kahverengi?? Eğer kist değilse, belkide bebişin tutunmaya çalışıyo olabilir, 10 gun bekle bakalim 😊😊

Canım yerlrşme kanaması 1 kere olur, niye geliyo ki kahverengi?? Eğer kist değilse, belkide bebişin tutunmaya çalışıyo olabilir, 10 gun bekle bakalim 

ya bende anlamadımkı ama ilk geldiğinde çok az geldi geçti hemen. şimdi hala sürüyor birazda kırmızısılaştı artık. bende anlayamadım bi türlü adet değil yani bu ben adet oldugumda sancıdan ölürüm adete dair hiç bir belirtim yok. inşallah artık çözemedim bi türlü ya

Canım yerlrşme kanaması 1 kere olur, niye geliyo ki kahverengi?? Eğer kist değilse, belkide bebişin tutunmaya çalışıyo olabilir, 10 gun bekle bakalim 

ya bende anlamadımkı ama ilk geldiğinde çok az geldi geçti hemen. şimdi hala sürüyor birazda kırmızısılaştı artık. bende anlayamadım bi türlü adet değil yani bu ben adet oldugumda sancıdan ölürüm adete dair hiç bir belirtim yok. inşallah artık çözemedim bi türlü ya

kizlar benimde adetime 1 hafta kala pembemsi kanamalarim oluyor sabahlari kasiklarimda agriyor dün adetim olmaliydi ama olmadi hamilemiyim acaba bende ....

:) bı kac gun once kan testı yaptırmıstım negatıf cıktıgı ıcın bende ole dusundum zaten negatıftır dıyee:d yoksa bende meraktan olenlerdenım ama bellı bır sure sonra test yapası bıle gelmıyor ınsanın o test cızgıyı gormek ne kadar moral bozuyor
,

merhaba Arkadaşlar

benim sağ kasığımda 3 gündür bir ağrı var kendimi çok yorgun hissediyorum ve sürekli uyumak istiyorum dün bir ara başımda döndü göğüslerim şişti ve hafif ağrı hissediyorum çocuğu çok istiyorum ancak daha önceki test sonuçlarının negatif olmasından dolayı test falan yapmak istemiyorum sizce hamile olabilir miyim?

Merhaba bayanlar.

bende esimle son 2 aydir cocuk istiyoruz. Son 2 haftadir icime cok hos bir suphe dusmustu hamileyimdir diye. Internette arastirdim kimde hangi belirtiler var diye okudukca olmayan seyler bile birer gun arayla varlik hissi vermeye basladi. Istahim cok fazla acildi, en az saatte 1defa tuvalete cikiyordum 2 hafta boyunca. Bel agrilari cok fazla olmaya basladi hattta yumurtlama doneminde iliskiye girince agrilar cekmeye basladim. Onuda arastirdim internetten yok yumurtanin yerlesmesinden bilmem nesinden olusan sebebler gebelikte olan diye. Iyicene bir umitlendim. En son 5 gun boyunca goguslerime dokunamiyor hatta gece yatamiyordum bir yakinim kesinlikle hamilesindir dedi oyleki butun belirtilerim vardi vucudumun siskinligine kadar. 2ay icinde 4-5tane idrar testi yaptim hatta bu son donemde yapmiyacagima soz vermisken bu belirtiler olustu. Okadar emindimki kan testine gittim sirf kesin sonuc alabilmek icin. Bu sabah gittim oglen 2de sonuclari alabilcegimi soylediler. O 4 saat bana bir omur gibi geldi bekledikce mujdeyi. Aradim ve sonuc NEGATIF!
Ondan eger cocuk istiyorsanizda boyle sayfalarafazla girip kendi kendinizi hayal kirikligi yasatmayin

Bu arada negatif oldugunu duydukdan sonra aradan yarim saat gecmedi butun agrilarimve istahim gitti normzle dondum. Eger biseyi gercekden istiyorsaniz cocuk yapma psikolojisiyle iliskiye girmeyin bittinden sonra insalllah nasip kismet olur diyin ve gecsin. Birseyi nekadar cok istersek okadar gec oluyor malesef. Ben hayal kirikligi yasadim size tvsiyem siz yapmayin.

Selam bayanlar yeni üye oldum buraya o yuzden bi yanlışım olursa ksr bkmyin lutfen . Benimde bi sorum var. Esimle aramız yok malesef ama ben hamile kalmak istiyorum 12ci ayın 10nunda esimle birlikte olduk ama 18 Ocak'ta adet oldum bida hic iliski yasamadık ama şüpheleniyorum karnım şişti midem bulanio bel agrisi çekiyorum ne bilim hamileliğe dair hersey var bugun test yaptım negatif cikti sizce bi kan testi yaptirmalimiyim? Tskler smdiden

canim sen kendin soyluyorsun ki 18 ocak adet oldum diye ve hic iliskiye girmedim diye nasil hamile olabilirsin ki sen hamile olmayi cok fazla istiyoesun heralde psikolojik oluyor canim takma herseyi akisina brak rahat ol relax yani canim

benimde değil galiba kahverengi akıntım ve huzursuzluğum arttı.

Erkek arkadasimla iliskiye girdik fakat icime bosalmadi ama kondomda kullanmadık adetimde1-2 gun gecikme oldu mide bulantım falan yok gazım var ve 2 gun once test yapttim negatif cikti bi tane daha test aldm yarin yapicam. Adetim gelmedi hamile olma sansim varmi ?

Gecen ay 22-23 ünde adet olmuşdum sanırm 1-2 gün gecti hala adetim gelmedi iliskiye girdim fakat icime boşalmadı test yaptim negatif cikti mide bulantım yok gazım var ve stres yaptim adetim gelmedigi icin.. Hamile olma riskim varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…