Canım Naptin tekrar kan verdin miKızlar bugün kan verdim son adet tarihim 13 ağustosdu adetime 4 gün var değerim 25 çıktı doktor pozitif ama 5 10 gün sonra testi tekrarlıyalım demiş ilk gebeliğim kafam karıştı son adet tarihini baz alırsak 3 hafta 1 günlül oluyo 25 değer iyimi sizce???
Nasıl hassastı renk degişimi fln oldumu uclarındaBen adetime yaklaşık 10 gun kala belirti yasamaya başladım özellikle göğüsten. Goguslerim normal adet belirtisinden daha hassastı. Kesinlikle bu kadar önden belirti yaşanıyor. Tecrübe ile sabit.
ilişkiden kaç gün sonra doktora gidip göründünüz ortalama nezaman belli oluyormuş gebelik ilişkiden sonraSimdi hastaneye geldim kontrol yaptırdım test yapti negativ cikti ultrason bakti hamilelik yok dedi ben rahim agzindan ameliyat olmustum nolur nolmaz gösterim dedim hersey yolunda ama gebelikde yok
Merhabalar hayırlı olsun ilişkiden sonra kaö gün geçtikten sonra hamileliğiniz belli oldu kaç gün beklemek gerekiyorDaha fazla bekleyemedim..
Canim bildigim kadariyla bi 10 gun sonra kanda cikiyomua ama benim gittigimde yanlis hatirlamiyosam 7 8 gun var di ki gebe degildim zaten malesef ama idrar testi yapicaksan adetini bekle erken test felan yapma piskoloji bozuyor yasadim ondanilişkiden kaç gün sonra doktora gidip göründünüz ortalama nezaman belli oluyormuş gebelik ilişkiden sonra
Sorma bende erken gebelik testi alıp yaptım ilişkinin 5. Gününde negatif çıktı ne kadar beklemeliyim bilmiyorumCanim bildigim kadariyla bi 10 gun sonra kanda cikiyomua ama benim gittigimde yanlis hatirlamiyosam 7 8 gun var di ki gebe degildim zaten malesef ama idrar testi yapicaksan adetini bekle erken test felan yapma piskoloji bozuyor yasadim ondan
Kiz 5 gunde olsada cikmaz zaten az sabretSorma bende erken gebelik testi alıp yaptım ilişkinin 5. Gününde negatif çıktı ne kadar beklemeliyim bilmiyorum
Çatlıcam tuuttumu tutmadı mı diye ya nezaman belli olurKiz 5 gunde olsada cikmaz zaten az sabretbenden betersin sen
Adetin nezaman senin canimÇatlıcam tuuttumu tutmadı mı diye ya nezaman belli olur
Adetim düsensiz oluyor o yüzden yumurtlama testi yaparak çift çizgiyle ilişki yaşadım tam 1 hafta oldu bugunAdetin nezaman senin canim
Bekliceksin canim suan cok erken idrarda cikmaz zaten kandada 10 gun diyolar anca ki adet zamanini bekle en garantisi o suan cok erken bisi cikmasi icinAdetim düsensiz oluyor o yüzden yumurtlama testi yaparak çift çizgiyle ilişki yaşadım tam 1 hafta oldu bugun
Anldım çok sağolun inşallah pozitif çıkarBekliceksin canim suan cok erken idrarda cikmaz zaten kandada 10 gun diyolar anca ki adet zamanini bekle en garantisi o suan cok erken bisi cikmasi icin
Insallah canimAnldım çok sağolun inşallah pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?