Hamilemiyim regle daha 10 gün var yoksa psikolojikmi

Ben eşime söylesem almaz regl gününü bekle gecikirse alırım diye, bende bugün kendim aldım 2erken 2normal test
Günde 50 defa taciz ederek aradığım için, tabi bazen yalandan ağlar gibi de yapıyorum ben alamıyorum meraktan ölüyorum diye sağolsun oda aldığı testi getirip hemen tuvalet önünde nöbete geçiyor. Hemen testi yap ben bakıcam diye bekliyor. İmkanı olsa o yapacak testi ya

Yaa ne zamandır evlisiniz?

Reglime 10 gün kala benim de göğüs hassasiyetim başladı şüphe edip 8 gün kala test yaptım hayali çizgi çıktı 6 gün kala testi tekrar ettim daha net bi çizgi çıktı inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Bu

Gidişle 1 2 sene sonra kafam rahatlar sanırım
İnşallah. Yaa benim ki psikolojik mi yoksa normalde sigara kullanıyorum kokusu da kötü gelmez ortamda sigara içildiğinde kokusu midemi bulandırıyor kendime anlam veremiyorum herşeyde mi psikolojik
Sen kan testi vermeyi düşünmedin mi hiç?

Yaa yaşım 28 fazla beklemek istemiyorum. Eşim liseden beri tanıdığım sevdiğimdi. Bide evet hemen olsun diye uğraşmıyorım ama akışına bıraktım korunmuyorum da :)
O konuda haklısınız bende 26 yaşına geldim bana kalsa daha yapmayı düşünmeyecektim ancak bana göre eşim küçük 3 yaş var aramızda. Onun için erken olduğu için kafası rahat ancak bende yaşım gelmeden olsun istiyorum. Bir yandan da eşimle uzak mesafe ilişkisi yaşayarak evlendik. Evlendiğimizde aynı şehirde olabildik. Bir yandan çocuk istiyorum yaşımdan dolayı annelik duygusu basıyor. Bir yandanda yıllarca uzaktan uzağa yaşadık kavuşmuşken biraz daha olmasın diyorum karar veremiyorum. Tamamen kafa karışıklığı yaşadığım için emin olamıyorum. Haziran ayında gebelik testim pozitif çıktı ve plansızdı eşim ve ben o ana kadar hep çocuk istemiyoruz kafasından yürüdüğümüz için hiç konuşmamıştık istediğimizi ve o gün çok ağladım ben istemiyordum neden daha çok isteyen birisine olmadı diyerek. Birkaç saat sonra eşimle konuşup anlattığımda mutluluktan delirdi resmen. Birkaç gün sonrada hayatımın en büyük pişmanlığı olan düşüğüm oldu. Belki de şuanda bu yüzden olmuyor geleni kabul etmedim Allah mumla aratıyor

Kan testi ben 20sinde verdim 0.320 çıktı geçen ay 0.1di doktorum daha çok erken kendini yıpratma reglini bekle belki yükselir belkide olmaz bir sonraki ay denersin dedi

Belki o bebekte sıkıntı olacaktı belki hayırlı değildi bilemezsin öyle düşün. Rabbim uygun zamanda nasip etsin inşallah

Aynen dediğin gibi yaş 26 28 olsa bile bunun her sıkıntısı herşeyi olabilr yani yediğimiz herşeyde hormon var zaten belki sonradan istediğimiz de hiç olmıcak tedavi istesek bile olmıcak diye düşünerekten akışına bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…