- 22 Eylül 2022
- 6.695
- 20.730
- 278
- Konu Sahibi Giresuncikamiyursun
-
Keşke hemen öğrenebilsek ama oda çok kötü. Kimyasal yada dış gebelikse öğrenip heveslenip sonra yine üzülüyoruzAman beklemek çok sıkıcıhayır negatifse negatif olsun pozitifse pozitif
Günde 50 defa taciz ederek aradığım için, tabi bazen yalandan ağlar gibi de yapıyorum ben alamıyorum meraktan ölüyorum diyeBen eşime söylesem almaz regl gününü bekle gecikirse alırım diye,bende bugün kendim aldım 2erken 2normal test
Herşey sıkıntı yaKeşke hemen öğrenebilsek ama oda çok kötü. Kimyasal yada dış gebelikse öğrenip heveslenip sonra yine üzülüyoruz
YaaGünde 50 defa taciz ederek aradığım için, tabi bazen yalandan ağlar gibi de yapıyorum ben alamıyorum meraktan ölüyorum diyesağolsun oda aldığı testi getirip hemen tuvalet önünde nöbete geçiyor. Hemen testi yap ben bakıcam diye bekliyor. İmkanı olsa o yapacak testi ya
Keşke ben kocamın yerinde olsaydım vallahi. O yumurtlama da görevini yapıp çekiliyor 20 gün ben psikoloji bozuyorumHerşey sıkıntı ya
Aynen aynen gerçekten psikoloji kalmadıKeşke ben kocamın yerinde olsaydım vallahi. O yumurtlama da görevini yapıp çekiliyor 20 gün ben psikoloji bozuyorum
1 yıl 1 ay oldu henüz çok yeniYaane zamandır evlisiniz?
Benim ki daha da yeni daha 3 ay oldu1 yıl 1 ay oldu henüz çok yeni
Normalde asla çocuk istemeyen ben 2 aydır çocuk diye ağlıyorum. Bide tutmazsa kocamı suçluyorum senin yüzünden diye. Çok kötü psikoloji bu ya Allah kimseye yaşatmasın ciddenAynen aynen gerçekten psikoloji kalmadı
3 ay gerçekten çok erkeen çocuk içinde çok erkenBenim ki daha da yeni daha 3 ay oldu
Reglime 10 gün kala benim de göğüs hassasiyetim başladı şüphe edip 8 gün kala test yaptım hayali çizgi çıktı 6 gün kala testi tekrar ettim daha net bi çizgi çıktı inşallah hakkımızda hayırlısı olurMerhaba arkadaşlar
Son regl tarihim 31 agustos bazen 25 28 30 günde regl oluyorum bu ay gebeymisim gibi geliyor ama daha 10 gün var bu belirtiler ortaya cikarmi
Göğüs hassasiyeti ve etrafi halka koyulasti
Ağızda tuhaf tat halsizlik koku hassasiyeti bu kadar erken belirti ortaya cikarmi
Yaa yaşım 28 fazla beklemek istemiyorum. Eşim liseden beri tanıdığım sevdiğimdi. Bide evet hemen olsun diye uğraşmıyorım ama akışına bıraktım korunmuyorum da :)3 ay gerçekten çok erkeen çocuk içinde çok erkenama umarım istediğin olur en kısa sürede
Testlerin fotoğrafı var m?Reglime 10 gün kala benim de göğüs hassasiyetim başladı şüphe edip 8 gün kala test yaptım hayali çizgi çıktı 6 gün kala testi tekrar ettim daha net bi çizgi çıktı inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Amin amin aslında kafa rahat olması lazım ne zaman rahatlarsan ozmn oluyormuşNormalde asla çocuk istemeyen ben 2 aydır çocuk diye ağlıyorum. Bide tutmazsa kocamı suçluyorum senin yüzünden diye. Çok kötü psikoloji bu ya Allah kimseye yaşatmasın cidden
Gidişle 1 2 sene sonra kafam rahatlar sanırımAmin amin aslında kafa rahat olması lazım ne zaman rahatlarsan ozmn oluyormuş
İnşallah. Yaa benim ki psikolojik mi yoksa normalde sigara kullanıyorum kokusu da kötü gelmez ortamda sigara içildiğinde kokusu midemi bulandırıyor kendime anlam veremiyorum herşeyde mi psikolojikBu
Gidişle 1 2 sene sonra kafam rahatlar sanırım
O konuda haklısınız bende 26 yaşına geldim bana kalsa daha yapmayı düşünmeyecektim ancak bana göre eşim küçük 3 yaş var aramızda. Onun için erken olduğu için kafası rahat ancak bende yaşım gelmeden olsun istiyorum. Bir yandan da eşimle uzak mesafe ilişkisi yaşayarak evlendik. Evlendiğimizde aynı şehirde olabildik. Bir yandan çocuk istiyorum yaşımdan dolayı annelik duygusu basıyor. Bir yandanda yıllarca uzaktan uzağa yaşadık kavuşmuşken biraz daha olmasın diyorum karar veremiyorum. Tamamen kafa karışıklığı yaşadığım için emin olamıyorum. Haziran ayında gebelik testim pozitif çıktı ve plansızdı eşim ve ben o ana kadar hep çocuk istemiyoruz kafasından yürüdüğümüz için hiç konuşmamıştık istediğimizi ve o gün çok ağladım ben istemiyordum neden daha çok isteyen birisine olmadı diyerek. Birkaç saat sonra eşimle konuşup anlattığımda mutluluktan delirdi resmen. Birkaç gün sonrada hayatımın en büyük pişmanlığı olan düşüğüm oldu. Belki de şuanda bu yüzden olmuyorYaa yaşım 28 fazla beklemek istemiyorum. Eşim liseden beri tanıdığım sevdiğimdi. Bide evet hemen olsun diye uğraşmıyorım ama akışına bıraktım korunmuyorum da :)
Kan testi ben 20sinde verdim 0.320 çıktı geçen ay 0.1di doktorum daha çok erken kendini yıpratma reglini bekle belki yükselir belkide olmaz bir sonraki ay denersin dediİnşallah. Yaa benim ki psikolojik mi yoksa normalde sigara kullanıyorum kokusu da kötü gelmez ortamda sigara içildiğinde kokusu midemi bulandırıyor kendime anlam veremiyorum herşeyde mi psikolojik
Sen kan testi vermeyi düşünmedin mi hiç?
Belki o bebekte sıkıntı olacaktı belki hayırlı değildi bilemezsin öyle düşün. Rabbim uygun zamanda nasip etsin inşallahO konuda haklısınız bende 26 yaşına geldim bana kalsa daha yapmayı düşünmeyecektim ancak bana göre eşim küçük 3 yaş var aramızda. Onun için erken olduğu için kafası rahat ancak bende yaşım gelmeden olsun istiyorum. Bir yandan da eşimle uzak mesafe ilişkisi yaşayarak evlendik. Evlendiğimizde aynı şehirde olabildik. Bir yandan çocuk istiyorum yaşımdan dolayı annelik duygusu basıyor. Bir yandanda yıllarca uzaktan uzağa yaşadık kavuşmuşken biraz daha olmasın diyorum karar veremiyorum. Tamamen kafa karışıklığı yaşadığım için emin olamıyorum. Haziran ayında gebelik testim pozitif çıktı ve plansızdı eşim ve ben o ana kadar hep çocuk istemiyoruz kafasından yürüdüğümüz için hiç konuşmamıştık istediğimizi ve o gün çok ağladım ben istemiyordum neden daha çok isteyen birisine olmadı diyerek. Birkaç saat sonra eşimle konuşup anlattığımda mutluluktan delirdi resmen. Birkaç gün sonrada hayatımın en büyük pişmanlığı olan düşüğüm oldu. Belki de şuanda bu yüzden olmuyorgeleni kabul etmedim Allah mumla aratıyor
Bende acaba cumartesi günü kan testi versem mi diye düşünüyorumKan testi ben 20sinde verdim 0.320 çıktı geçen ay 0.1di doktorum daha çok erken kendini yıpratma reglini bekle belki yükselir belkide olmaz bir sonraki ay denersin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?