- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
- Konu Sahibi Giresuncikamiyursun
-
Aynn en doğrusu bu sanirimSana da dua ediyorum umarım yanılmazsın ve hamişsindir
Bugün regl olmazsan yarın kan testi vermeni öneririm.
Ben sağ ağırlıklı diye duymuştuumYaa bu gebelikte hep sol kasık mı ağrıyor
Kesin gebeyim ozmnBen sağ ağırlıklı diye duymuştuum
Çok da vücudunu dinlememeye çalış derim.Başka şeylerle oyalan kafanı dağıt ki zaman geçsin.Böyle olursa hamile değilsen büyük hüsrana uğrarsın ve stres de hamileliğin ilerde bile olmasını zora aokar.Rabbim yardımcımız olsun birbirimize dua edelimİnşallah ben de aynı şeyi yaşıyorum Dün akşamdan benim karnımda karıncalanma hissi gibi ay bilmiyorum kendimi kaptirdim iyice gebe hissediyorum benimmde ilk
Ayy hadi inşallah kızBilmiyorum ki olursa ilk gebeliğim olacak ama benim ilk defa sol kasığım bu kadar ağrıyor.Sadece arada sağa çürüyor birde geçen gece yattığımda sağ tarafımda karıncalanma hissettim.Umarım yavrum geldim anne demiştir.
Doğru diyorsun ama aklımdan da çıkmıyor yine de tabii ki hayırlısı inşallah zamanında güzelce olur Hepimiz içinÇok da vücudunu dinlememeye çalış derim.Başka şeylerle oyalan kafanı dağıt ki zaman geçsin.Böyle olursa hamile değilsen büyük hüsrana uğrarsın ve stres de hamileliğin ilerde bile olmasını zora aokar.Rabbim yardımcımız olsun birbirimize dua edelim
İnşaAllah güzelimAyy hadi inşallah kız
Sen hoşgeldin ben 7 buçuktan beri ortalıkta dolanıyorumKesin gebeyim ozmn
Bu arada hoş geldin
BendeeeeSen hoşgeldin ben 7 buçuktan beri ortalıkta dolanıyoruminşallah öylesindiiirrr. Dün gece rüyamda hamilelik testi yaptığımı pozitif olduğunu gördüm psikoloji pert
Ayy kız bende rüyamda hamile olduğumu gördümSen hoşgeldin ben 7 buçuktan beri ortalıkta dolanıyoruminşallah öylesindiiirrr. Dün gece rüyamda hamilelik testi yaptığımı pozitif olduğunu gördüm psikoloji pert
En önemlisi hayırlısı.Hayırlı zamanda gelsin bebişlerimizDoğru diyorsun ama aklımdan da çıkmıyor yine de tabii ki hayırlısı inşallah zamanında güzelce olur Hepimiz için
Çok kötü Allah'ım çok kötü psikoloji yemin ederim kafam rahat gezmeyi çok özledim her adımımda kafamda 40 tilki geziyor kafam çok yorgun artık sürekli uyku halindeyim oturduğum yerde uyuyasım geliyor 12 saat uyusamda yetmiyor reglim yakın bel kasık ağrılarımdan uyuyamıyorum da. Ya hamile kalayım yada negatif çıksın bi 10 15 gün bile olsa kafam rahatlasınPsikoloji neydi demek kaldı bize
Şöyle bi uyusam ekimin 5 6sı gibi uyansam çok ihtiyacım var öyle bi uykuyaAyy kız bende rüyamda hamile olduğumu gördümpsikolojimiz uçtu gitti
Zaman çabuk geçsin diye ama o öyle olmuyor işte geçmiyorŞöyle bi uyusam ekimin 5 6sı gibi uyansam çok ihtiyacım var öyle bi uykuya
Sakın moralini bozma aynı durumu bende yaşadım kuzum aşırı stresten ve gebelik durumunu kafaya takmaktan gecikebildiği gibi erken de olabiliyor.Rahatla regl döneminin tadını çıkarmaya bak.Bitince de mümkünse eşinle iki günde bir olmuyorsa yumurtlama zamanlarınızı güzel değerlendirin.Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin İnşaAllahKızlar morel8m bozuk sanirim regl oluyorum ilk defa bu kadar erkeeeen benim bi ay 31 ise diğer ay 3 4 5 6 günlerinde olur ama erken olmazdi çok hayal kirikligi icerisindeyim
Tabiki öyle ama ne bilim belirtilerim o yöndeydi hayirlsii sizin güzel haberlerinizi bekliyorumSakın moralini bozma aynı durumu bende yaşadım kuzum aşırı stresten ve gebelik durumunu kafaya takmaktan gecikebildiği gibi erken de olabiliyor.Rahatla regl döneminin tadını çıkarmaya bak.Bitince de mümkünse eşinle iki günde bir olmuyorsa yumurtlama zamanlarınızı güzel değerlendirin.Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?