Hamilemiyim regle daha 10 gün var yoksa psikolojikmi

İnşallah ben de aynı şeyi yaşıyorum Dün akşamdan benim karnımda karıncalanma hissi gibi ay bilmiyorum kendimi kaptirdim iyice gebe hissediyorum benimmde ilk
Çok da vücudunu dinlememeye çalış derim.Başka şeylerle oyalan kafanı dağıt ki zaman geçsin.Böyle olursa hamile değilsen büyük hüsrana uğrarsın ve stres de hamileliğin ilerde bile olmasını zora aokar.Rabbim yardımcımız olsun birbirimize dua edelim

Doğru diyorsun ama aklımdan da çıkmıyor yine de tabii ki hayırlısı inşallah zamanında güzelce olur Hepimiz için

Psikoloji neydi demek kaldı bize
Çok kötü Allah'ım çok kötü psikoloji yemin ederim kafam rahat gezmeyi çok özledim her adımımda kafamda 40 tilki geziyor kafam çok yorgun artık sürekli uyku halindeyim oturduğum yerde uyuyasım geliyor 12 saat uyusamda yetmiyor reglim yakın bel kasık ağrılarımdan uyuyamıyorum da. Ya hamile kalayım yada negatif çıksın bi 10 15 gün bile olsa kafam rahatlasın

Kızlar morel8m bozuk sanirim regl oluyorum ilk defa bu kadar erkeeeen benim bi ay 31 ise diğer ay 3 4 5 6 günlerinde olur ama erken olmazdi çok hayal kirikligi icerisindeyim

Kızlar morel8m bozuk sanirim regl oluyorum ilk defa bu kadar erkeeeen benim bi ay 31 ise diğer ay 3 4 5 6 günlerinde olur ama erken olmazdi çok hayal kirikligi icerisindeyim
Sakın moralini bozma aynı durumu bende yaşadım kuzum aşırı stresten ve gebelik durumunu kafaya takmaktan gecikebildiği gibi erken de olabiliyor.Rahatla regl döneminin tadını çıkarmaya bak.Bitince de mümkünse eşinle iki günde bir olmuyorsa yumurtlama zamanlarınızı güzel değerlendirin.Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin İnşaAllah

Tabiki öyle ama ne bilim belirtilerim o yöndeydi hayirlsii sizin güzel haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…