- 22 Eylül 2022
- 6.695
- 20.730
- 278
- Konu Sahibi Giresuncikamiyursun
-
Allah doğru zamanda hayırlı olanı versin inşallah. Böyle kötü bir dönemde ilerde hayırlı bir evlat olanı versin hepimizeBelki o bebekte sıkıntı olacaktı belki hayırlı değildi bilemezsin öyle düşün. Rabbim uygun zamanda nasip etsin inşallah
Aynen dediğin gibi yaş 26 28 olsa bile bunun her sıkıntısı herşeyi olabilr yani yediğimiz herşeyde hormon var zaten belki sonradan istediğimiz de hiç olmıcak tedavi istesek bile olmıcak diye düşünerekten akışına bıraktım.
Sanırım senin bat benden birkaç gün sonraydı. Dayan diyemem bende dayanamıyorum ama en azından regline 2 3 gün kalana kadar bekle bence. Negatif çıkınca üzülüyor insanBende acaba cumartesi günü kan testi versem mi diye düşünüyorum
Allah doğru zamanda hayırlı olanı versin inşallah. Böyle kötü bir dönemde ilerde hayırlı bir evlat olanı versin hepimize
Benim regl 9 gün var işte cumartesi günü gidersem 5gün kalmış oluyor ya da pazartesi günü mü yaptırsam o zaman da 3 gün kalıyorSanırım senin bat benden birkaç gün sonraydı. Dayan diyemem bende dayanamıyorum ama en azından regline 2 3 gün kalana kadar bekle bence. Negatif çıkınca üzülüyor insan
Bekleyebilirsen eğer pazartesiye bekle bence. Bir sonuç çıkmazsa önümüzdeki hafta sonuna doğru tekrar verirsin net bir sonuç alırsın sanırım. İnşallah mutlu haberler alırsınBenim regl 9 gün var işte cumartesi günü gidersem 5gün kalmış oluyor ya da pazartesi günü mü yaptırsam o zaman da 3 gün kalıyor
Hangi test kullandinizReglime 10 gün kala benim de göğüs hassasiyetim başladı şüphe edip 8 gün kala test yaptım hayali çizgi çıktı 6 gün kala testi tekrar ettim daha net bi çizgi çıktı inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Bekleyemem elimde kalan testleri yapar dururum herldeBekleyebilirsen eğer pazartesiye bekle bence. Bir sonuç çıkmazsa önümüzdeki hafta sonuna doğru tekrar verirsin net bir sonuç alırsın sanırım. İnşallah mutlu haberler alırsın
Aynı ben gibi bitirene kadar devamBekleyemem elimde kalan testleri yapar dururum herlde
Burda birinde okumuştum 3-4 saat idrara sıkışıp test yapıyordu bende bugün saat 2ye kadar idrarımı tutayım kaset test yapayımAynı ben gibi bitirene kadar devambugün yenisini alabilirsem bende devam
TabikiTestlerin fotoğrafı var m?Atar mısınız?
Ben hep comfort kullanıyorum şimdiye kadar hiç yanıltmadıHangi test kullandiniz
Bende kendim görüyorum kendi testimde sanki ama sanırım psikolojik olarak görüyorumTabikiSiyah beyaz olan fotoğrafda ben gördüm ama eşim görememişti
Görebilir miyimBende kendim görüyorum kendi testimde sanki ama sanırım psikolojik olarak görüyorum
Kızlar merhaba. Regl 9 gün var bugün erken gebelik testi yaptım. Testi şimdi atıcam. Ben belli belirsiz bir çizgi var gibi gördüm. Öyle görmek istediğim için mi yoksa gözlerim de problem mi var bilemedimbide siz bakar mısınız?
Ya bisi sorcam bende test yaparken silik çizgi var gibi oldu ama cook hafif test kuruyuncada var acaba zaten testte 2 kırmızı cizgi var olmuyormu duruma göre mi koyulaşıyor yoksa sonradan mi oluşuyorGörebilir miyim
Görebilir miyim
YaaaBurda birinde okumuştum 3-4 saat idrara sıkışıp test yapıyordu bende bugün saat 2ye kadar idrarımı tutayım kaset test yapayımmerak ettim
Yaaaben zaten yarım saatte bir tuvalete koşuyorum patronum diyor artık sen su içme yeter
Güzel haberini bekliyorum canımSaat 2de yapıcam bende testi bari bunda silik falan bsy çıksa
Sağol canım inşallahGüzel haberini bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?