- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
- Konu Sahibi Giresuncikamiyursun
-
YaptinmiSağol canım inşallah
Kaset test yaptım az önce negatif daha da regl gününe kdar bsy yapmamYaptinmi
Regl ne kadar kaldikiKaset test yaptım az önce negatif daha da regl gününe kdar bsy yapmam
9 gün varRegl ne kadar kaldiki
Çıkmaz sanirim ben dün yaptim çıkmadı negatif 6 kaldı bakalim9 gün var
Yapmıcam ya psikolojim daha da çok bozuluyor varsa da var artık napalım bence sende yapmaÇıkmaz sanirim ben dün yaptim çıkmadı negatif 6 kaldı bakalim
Dayanırsam ınsallah yapmam bilmiyorum yaYapmıcam ya psikolojim daha da çok bozuluyor varsa da var artık napalım bence sende yapma
Sohbet edelim ne biliyim konu açalım başka şeylerden konuşalım aklımıza gelmesinDayanırsam ınsallah yapmam bilmiyorum ya
Bence de bekle birazcıkKaset test yaptım az önce negatif daha da regl gününe kdar bsy yapmam
Sohbet edelim ne biliyim konu açalım başka
Senin bide 1 hafta var regline. Yerleşme kanaması gibi birşeyler oluyormuş olabilr mi acaba test yaptın mı?Kızlar merhaba bugün uyandım sadece peceteyle silince farkettim kahverengi çok çok az akıntı ve karnım çok ağrıyor
Regle 6 gunum var suan 2 gun önce yaptim evde ama bugün en iyisi kan vereyimSenin bide 1 hafta var regline. Yerleşme kanaması gibi birşeyler oluyormuş olabilr mi acaba test yaptın mı?
Aynen git ver hadi kanı aklında bsy kalmasınRegle 6 gunum var suan 2 gun önce yaptim evde ama bugün en iyisi kan vereyim
Merhaba konuyu başından sonuna kadar okudum bat tarihimiz de belirtilerimiz de aynıRegle 6 gunum var suan 2 gun önce yaptim evde ama bugün en iyisi kan vereyim
Yaa bu gebelikte hep sol kasık mı ağrıyorMerhaba konuyu başından sonuna kadar okudum bat tarihimiz de belirtilerimiz de aynı
Sadece benim sol bacağım da çok ağrıyor özellikle geceleri ama hiç test yapmadım çünkü bu zamana kadar umudumu çok yıktı bu testler bugün belki çarşıya çıkarsan erken gebelik alırım iki tane.Kahverengi akıntı regl öncesi de geliyor bende.Sende nasıl bilmiyorum ama inşaAllah yerleşme kanamasıdır.Sonucunu paylaşırsan beraber sevinelim ya da birsonraki aya daha güzel hazırlanalım.
Valla benim ikisi ağrıyor farketmiyorYaa bu gebelikte hep sol kasık mı ağrıyor
Merhaba Şu an beklenen adet günüme 6 gün var hem de kırmızı akıntı değil de kendini belli ederdi ama bugünkü akıntı bile sayılmaz sadece peçete ile sildiğimde geldi kahverengimsi yine de akşama kadar beklemek istiyorum belki regl olabilir diyeMerhaba konuyu başından sonuna kadar okudum bat tarihimiz de belirtilerimiz de aynı
Sadece benim sol bacağım da çok ağrıyor özellikle geceleri ama hiç test yapmadım çünkü bu zamana kadar umudumu çok yıktı bu testler bugün belki çarşıya çıkarsan erken gebelik alırım iki tane.Kahverengi akıntı regl öncesi de geliyor bende.Sende nasıl bilmiyorum ama inşaAllah yerleşme kanamasıdır.Sonucunu paylaşırsan beraber sevinelim ya da birsonraki aya daha güzel hazırlanalım.
Bilmiyorum ki olursa ilk gebeliğim olacak ama benim ilk defa sol kasığım bu kadar ağrıyor.Sadece arada sağa çürüyor birde geçen gece yattığımda sağ tarafımda karıncalanma hissettim.Umarım yavrum geldim anne demiştir.Yaa bu gebelikte hep sol kasık mı ağrıyor
Sana da dua ediyorum umarım yanılmazsın ve hamişsindirMerhaba Şu an beklenen adet günüme 6 gün var hem de kırmızı akıntı değil de kendini belli ederdi ama bugünkü akıntı bile sayılmaz sadece peçete ile sildiğimde geldi kahverengimsi yine de akşama kadar beklemek istiyorum belki regl olabilir diye
İnşallah ben de aynı şeyi yaşıyorum Dün akşamdan benim karnımda karıncalanma hissi gibi ay bilmiyorum kendimi kaptirdim iyice gebe hissediyorum benimmde ilkBilmiyorum ki olursa ilk gebeliğim olacak ama benim ilk defa sol kasığım bu kadar ağrıyor.Sadece arada sağa çürüyor birde geçen gece yattığımda sağ tarafımda karıncalanma hissettim.Umarım yavrum geldim anne demiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?