Hamilemiyim sizce..?

Hamilemiyim

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

kbr2222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
3
0
1
Hamilemiyim sizce..? 19 yasındayım ve erkek arkadaşımla sürtğnme yolu ile Bi ilişki yaşadık. Çamaşırsız. Ardından adetim gecikti 10. Gün test yaptım idrar testi negatif çıktı doktora gittim ultrason ile muayene ettikten sonra Bi şüphem olup olmadığını sordu yo dedim adet söktürücü verdi kullandım ilaç bitti 2 gün adet oldum 7 gün sürdü normalde şubat 29 da olmam gereken adet ilaç bitikten 2 gün sonra yani 16 mart da oldu ve 29 mart da tekrar kanamam başladı ama adet gibi değil kahverengi akıntı biraz kan gibi sizce neden hamilelik ihtimali var mı çok endişeliyim.. Ve pişmanim. (haşimato guatr'm var)​

Tatlım hamile kalabilmen için erk arkadasınn içine bosalması lazım ultrason olrk gorulur dogru fakat en ve net donuc kan testı ıdrar testonde ıse adet gecıkmesınden 1 hafta sonra yapman gerekır bebek 2 haftlık sa ıdrar testı cıkıo kan testınde 1 haftalık belıo oşuo kan testı yAptur

2 3 aydr cok olmadı bu ay oldu sankı yumrtlma donmınde hep ysptık adedtıme var daha ama karnm agrıo sancı oluo adet sancısı gıbı bılmefım

2 3 aydr cok olmadı bu ay oldu sankı yumrtlma donmınde hep ysptık adedtıme var daha ama karnm agrıo sancı oluo adet sancısı gıbı bılmefım
Zaten adet sancısıyla hamilelik belirtileri aynı diyebilirim cnm daha çok yeni stres yapma olur cnm kafana takmamaya çalış bir kaç ay daha olmazsa ovülasyon testiyle günlerini belirlersin öyle denersin

Zaten adet sancısıyla hamilelik belirtileri aynı diyebilirim cnm daha çok yeni stres yapma olur cnm kafana takmamaya çalış bir kaç ay daha olmazsa ovülasyon testiyle günlerini belirlersin öyle denersin
Yani ben de adet testıyle yumurtla gunmu takıp ettm ablm ole kalmıstı bklm

Aynı ay içinde iki kez olunca bende endişelendim, şuan silindikçe kahverengi kırmızı kan geliyor ped E değmiyor sadece silinince acaba tarlusal dan dolayı mı çünkü 16 mart da oldum 7 gün sürdü normal adet gibi 29 da tekrar başladı işte hala leke gibi devam ediyor

Erk arknla ıcnemı bosaldı kı bıde bız bılnclı aekıkde denedımız galde hamıle deılm sacma surtunmyle nerde hamıle kalıosn sacma bunu bılmcek yastamısın

Doğru bakireyim hatta ama işte insan huzursuz oluyor

Doğru bakireyim hatta ama işte insan huzursuz k oluyor
Adet olmusun ısde ne hamılelıgı hamıle kalmn ıcın ıcıne bosalması gerk bıde yumurtlma donmı ıcınde olmn gerk takıp gerek onuda gectım yçbu yastakı kızlar ılskiye dusnmk sacma dıkkt et surtnmede kızlık bozuln cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…