Hamilemiyim test silik

rundmila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
50
14
3
23
10 gündür batma vardı kasıklarımda aşırı derecede şuan test yaptım reglime 4 gün var çok iyi bir testte değil şuanki elimde olan test silik çıktı

Eklentiler

• IMG_4468.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 214
Gebelik var gözüküyor kuzum. Hayırlı olsun inşallah sağlık ocağına gidip test yaptır istersen. 2 günde bir istenecek kan testi çünkü. Cuma günü bugun. Erteleme bence

Gebelik var gözüküyor kuzum. Hayırlı olsun inşallah sağlık ocağına gidip test yaptır istersen. 2 günde bir istenecek kan testi çünkü. Cuma günü bugun. Erteleme bence
Bekleyeyim diyorum ama kan için biraz olmadı hafta sonu özel hastanede veririm

Bekleyeyim diyorum ama kan için biraz olmadı hafta sonu özel hastanede veririm
İdrarda çıkan kanda da çıkar kuzum. Bir de değer kaç çıkarsa çıksın, 2 günde 1 tekrar istenecek 2 kat artmış mı diye. Ama istersen adet tarihini bekleyebilirsin. Sen bilirsin. Her iki sekilde de olur yani. Ben dayanamazdım kesin de o yüzden dedim sağlık ocağında ver istersen diye

Evet sanırım öyle olur daha küçük diye düşünüyorum ben ondan silik çıktı herhalde akşam kan testi verebilirim

10 gündür batma vardı kasıklarımda aşırı derecede şuan test yaptım reglime 4 gün var çok iyi bir testte değil şuanki elimde olan test silik çıktı
Reglime 5 gün kala ben de böyle öğrenmiştim. Geç yumurtlama oldu 145di kan sonucum ertesi gün. Hayırlı olsun

Kan testi verdim öğlen 22,10 çıktı

Yaa bak gördün mü çok yeniymiş hayırlı olsun kuzum benim. Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. İnşallah çok güzel, çok rahat bir gebelik geçirirsin. Sana şimdiden hayırlı, sağlıklı, mutlu bir bebek ve çokça güzel geçen bir gebelik ve doğum diliyorum ben de 8 aylık gebeyim. Sormak istediğin, danışmak istediğin bir şey olursa her zaman buradayım

Ah çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah ikimizde bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almak nasip olsun çok çok teşekkür ediyorum bir şey olursa mutlaka sorarım

Gebeliginiz devam ediyormu bende 4 defa kimyasal bir dusuk yaptim hep bu sekilde silik ve beta 90dan yukari cikmadan dusuk oluyor sabah test yaptim benimde silik ama sizinki kadar belirgin degil 3 gun var adete adetime 10 gun varken pembe lekelenmem oldu ben bukez tamam oldu dedim ama yine kimyasal gibi gorunuyor silik cunku

Adete 3 gün varken gene çok çok mu silik kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…