- 3 Temmuz 2023
- 320
- 57
- 13
- 27
4 gun gecikmeli oldum kan negatifti zatenMerhaba adet oldunuz mu? Merak ettim mesajları görünce. Ben silik çizgi gördüm sanki
Anladımm Allah istediğiniz zamanda kolayca nasip etsin inşallah4 gun gecikmeli oldum kan negatifti zaten
Tesekkur ederim insallahAnladımm Allah istediğiniz zamanda kolayca nasip etsin inşallah
Yaa bak gördün mü çok yeniymişhayırlı olsun kuzum benim. Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. İnşallah çok güzel, çok rahat bir gebelik geçirirsin. Sana şimdiden hayırlı, sağlıklı, mutlu bir bebek ve çokça güzel geçen bir gebelik ve doğum diliyorum ben de 8 aylık gebeyim. Sormak istediğin, danışmak istediğin bir şey olursa her zaman buradayim
Hayırlı olsun canım bende böyle silik test ile kanda 111 HCG gördüm. Bence test vermelisinMerhabalar bende akşam ve sabah kaset test yaptım. 3-4 dakika da ikinci çizgi belirdi. Hamile miyimdir
Sabah kan verdim inşallah güzel bir sonuç çıkar . Adetime 2 gün varHayırlı olsun canım bende böyle silik test ile kanda 111 HCG gördüm. Bence test vermelisin
Benim reglim 23 günde olur. 24. Gün üç gündür süren regl ağrıma anlam veremeyip sabah yapmıştım çok çok silik çıktı. Akşam bir daha yaptım daha netleşti ama yinede sizinkinden silikti. 25. Günümde kan verdim beta 111 çıktı. regl olacak gibi agri dışında belirtim yoktu hissettim gibi birşey oldu biraz. Evet damlatir damlatmaz 1 dakika bile olmadan çıktı hep tüm testlerdeSabah kan verdim inşallah güzel bir sonuç çıkar . Adetime 2 gün varsiz ne zaman yapmistiniz testi. Bir de hemen mi çıktı damlatir damlatmaz. Belirtileriniz var mıydı
İnşallah hayırlı haberler verirsiniz bizlereSabah kan verdim inşallah güzel bir sonuç çıkar . Adetime 2 gün varsiz ne zaman yapmistiniz testi. Bir de hemen mi çıktı damlatir damlatmaz. Belirtileriniz var mıydı
Ben de 24 25 güne adet olurum 6 gün sürüyor . İki gün varken yaptım 3.4 dakika da netleşti bu şekilde ilk damlattigim da daha silikti.Benim reglim 23 günde olur. 24. Gün üç gündür süren regl ağrıma anlam veremeyip sabah yapmıştım çok çok silik çıktı. Akşam bir daha yaptım daha netleşti ama yinede sizinkinden silikti. 25. Günümde kan verdim beta 111 çıktı. regl olacak gibi agri dışında belirtim yoktu hissettim gibi birşey oldu biraz. Evet damlatir damlatmaz 1 dakika bile olmadan çıktı hep tüm testlerde
Canım kan sonucun çıktı mı güzel haberler var mı?Ben de 24 25 güne adet olurum 6 gün sürüyor . İki gün varken yaptım 3.4 dakika da netleşti bu şekilde ilk damlattigim da daha silikti.
Çok şükür canim çıktı dün geç saatte geldik hastaneden. 596 çıktı betam. İdrar da temiz. Bir sıkıntı yok simdilik. Ay sonu gideceğim nasip olursa tekrar kontroleCanım kan sonucun çıktı mı güzel haberler var mı?
Çok sevindim.tebrikler canımÇok şükür canim çıktı dün geç saatte geldik hastaneden. 596 çıktı betam. İdrar da temiz. Bir sıkıntı yok simdilik. Ay sonu gideceğim nasip olursa tekrar kontrole
olsun canım benim. Hamdolsun rabbime. Sağlıcakla gelsin hepimizin yavruları...Çok sevindim.tebrikler canımsağlıcakla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?