Hamilemiyim test silik

Yukledim gozle daha iyi gorunuyor ama adet gecmesinin ustunde baya net gorunmesi gerekiyor bence negafit yine
Doğru söylüyosun hormon ilacı düzenini bozmuş olabilir hayırlısıyla bi dahaki ay güzel haberleri al inşallah sana bir instagram sayfası önerebilir miyim belki karşına çıkmamıştır faydası olur docdrmfk canlı yayında sorulara cevap veriyor belki işine yarar

Negatif demi

Ya ben goruyorum ama

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-19-14-59-42-99_fa84a683d7c8aff5b9ebbb63e2b9991b.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 78
Ya ben goruyorum ama
Adet geciktikten sonra daha net çıkması gerekirdi diyince doğru öyle olması lazım diye düşündüm ama ne desem bilemedim bu son fotoğrafta ben de gördüm silik bi çizgi bence kan verirsen aklında şüphe kalmaz bu duyguyu çok iyi anladığım için ne desem bilemiyorum gerçektenn beklemek de işkence gibidir şimdi aklın hep orda

Kimi sayfada kuruma cizgisi diyor suya tuttum hala belli ama ay kafayi yicem ya

Her şeyin hayırlısı zamanını bekliyo emin ol bu ay kendi haline bırak kafana takmamaya çalış sağlıksal bir sorun yoksa stres yapma stres aslında en büyük düşmanımız
Ay yok canim dusunmem olursa olur olmazsa allahin vardir bi bildigi 2 yila yakin olacak kayinpederiminde 6 yil olmamis kayinvalidem hep dusuk yapmis esimin spremlerine bakildi iyiymis ama sprem morfolijsne bakilmadi buyuk ihtimal ondan cunku benim 4 yasinda kizim var ve kizimda hic sikinti yasamadim ikinci esimle evlenmeden once eski esimde dusukte yasamadim bu 4 oldu bi tuhaflik var erkeklik gururu var benimkindede ben 2 metrelik adamin saglikliyim neyim olacak benim diye psijokolisini bozdu

Merhaba, reglim 23 günde olur bugün 24. Gün ve sabah test yaptım laboquick kaset testte silik çizgi gördüm sonra erken hamilelik testleri yaptım freely ve prodoctor. Silikte olsa çizgi gördüm ama emin değilim yorumlar mısınız?

Yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20231121_074145.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20231121_072447.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20231121_074145.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20231121_072447.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 60
Bana sanki rahimde tutunma sıkıntısı düşüğe neden olur gibi geliyo ama tahmin tabi doktora danışmak lazım. Benim bir tanıdığımın da evlendiği yıl çocuğu olmuş hep ikinciyi istemişler 8 yıl boyunca kendiliğinden olmamış doktora gittiğinde bir sürü sıkıntısı ortaya çıktı tedavi oldu şimdi hamile. Sana daha önce yazdığım doktorun eş paketi diye bi takviyesi var hem anne hem baba adayı kullanıyor kullanmadım ama kullanıp hamile kalan çok insan yazıyor belki işinize yarar. bunda utanacak bir şey yok çocuk sahibi olmakta zorlanan binlerce insan var şanslıyız günümüzde binlerce de çözüm var

Bence çoook erken bi zaman test yapmak için 23 günlük döngü çok kısa çünkü bence senin en az 1 hafta beklemen lazım ama umarımm hamilesindir yakınlaştırdığımda ikinci çizgiyi gördüm sanki

Kendimi bildim bileli hep böyle hatta bekarken 21 günde bir olurdum evlenince bir iki gün ilerledi
İki gündür regl olacak gibi ağrım var o yüzden dayanamadim sabah bende baktım ama diyorum ki gönül gözümden bakınca görünüyor sizde gördüğünüze göre heyecanla bekleyeyim o halde rabbim en kolay şekilde bekleyen herkese mutlu haberleri versin inşallah,

Çok hafif bi çizgi görünüyor gözle daha net görünür tabi hadi hayırlısı amin inşallahh

Evet illaki çözüm oluyor kücük bi sorun bencede ama hayirlisi artik regl oldum 4 gün gecikmeli bugun mfk biliyorum takip ediyorum en son care danismak lazim evet ama fazlada ustunde durmuyor esim onu ikna edemem dr gitmek icin artik bu kez umutluydu bende

Bazen gerçekten nasip elimizden geleni yapıp hayırlısı neyse o olsun demek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…