- 3 Temmuz 2023
- 320
- 57
- 13
- 27
Cok silik evet kimyasalda agrim haftadan once basliyordu bunda ole bisey yok acaba normal gebelikmi yaAdete 3 gün varken gene çok çok mu silik kuzum ?
İnşallah normal gebeliktir kuzum. Testte çok silik görüp, gebe olduğunu öğrenen çok kadın var. Adetine de çok kalmamış. Biraz daha bekle istersen kuzumCok silik evet kimyasalda agrim haftadan once basliyordu bunda ole bisey yok acaba normal gebelikmi ya
İnşlah kinyasal değildir cok kotu olucam 3 gune adet okursamİnşallah normal gebeliktir kuzum. Testte çok silik görüp, gebe olduğunu öğrenen çok kadın var. Adetine de çok kalmamış. Biraz daha bekle istersen kuzum
Kuzum benim adetim 10 gün gecikmişti, bundan bir tık koyuydu. Adet tarihim gelmişti, testte hiçbir şey yoktu. Geç yumurtlamaymış mesela. Daha adetime 3-4 gün varken başlamıştım teste, her gün yapıyordum. Adetim 2 gün gecikmiş, yoktu yani. 3 gün gecikmiş gene hiçbir şey yoktu testte. Adet gecikmesinin 7.günü falan anca senin testteki duruma gelmişti… onun o koyulukla ilgisi yok yani. Ona hiç takılmamalısın benceİnşlah kinyasal değildir cok kotu olucam 3 gune adet okursamkimyasal gibi demi ama soyleyemiyorsunuz bende biliyorum kimyasal gibi 3 gun kala bukadar silik imkansiz gibi
Korkuyorum artık insallah dedgn gbi olur 3 guny bekleyim adetten 1 gun snr sonladı 4.deKuzum benim adetim 10 gün gecikmişti, bundan bir tık koyuydu. Adet tarihim gelmişti, testte hiçbir şey yoktu. Geç yumurtlamaymış mesela. Daha adetime 3-4 gün varken başlamıştım teste, her gün yapıyordum. Adetim 2 gün gecikmiş, yoktu yani. 3 gün gecikmiş gene hiçbir şey yoktu testte. Adet gecikmesinin 7.günü falan anca senin testteki duruma gelmişti… onun o koyulukla ilgisi yok yani. Ona hiç takılmamalısın bence
Kuzum beni yanlış anlamanı istemem asla karışmak için de demiyorum ama testleri bence adet gecikmesi yaşamadan önce yapmayı bırakmalısın. Testi erken yapıyorsun sonra kimyasal çıkınca da çok üzülüyorsun, belli. Bence testlere artık ara ver. En erken adet olman gereken günde yap. Bu şekilde çok stres yapıyorsun kendine. Erken yapmasan, hiç görmesen bunları çok daha kolay olacaktı senin için. İnşallah vardır bebiş sonrasına gerek kalmaz da, yoksa da erken yapma. Kendini yıpratma kuzumKorkuyorum artık insallah dedgn gbi olur 3 guny bekleyim adetten 1 gun snr sonladı 4.de
Yanlis anlamam canim tesekkur ederim dusuncen icin ama yillardur bekliyorum hicbir sorunumuz yok ama tutmuyor bebekler her adet yaklasmasinda heycan oluyor acaba varmi diye yapmayacagim bidaha adet gunu yapacagimKuzum beni yanlış anlamanı istemem asla karışmak için de demiyorum ama testleri bence adet gecikmesi yaşamadan önce yapmayı bırakmalısın. Testi erken yapıyorsun sonra kimyasal çıkınca da çok üzülüyorsun, belli. Bence testlere artık ara ver. En erken adet olman gereken günde yap. Bu şekilde çok stres yapıyorsun kendine. Erken yapmasan, hiç görmesen bunları çok daha kolay olacaktı senin için. İnşallah vardır bebiş sonrasına gerek kalmaz da, yoksa da erken yapma. Kendini yıpratma kuzum
Stres yapıyorsun belkide bunu kendine artık farkında değilsin kuzumYanlis anlamam canim tesekkur ederim dusuncen icin ama yillardur bekliyorum hicbir sorunumuz yok ama tutmuyor bebekler her adet yaklasmasinda heycan oluyor acaba varmi diye yapmayacagim bidaha adet gunu yapacagim
EvetStres yapıyorsun belkide bunu kendine artık farkında değilsin kuzum
Ben 13 Kasım da tekrar kan verdim 180 di 15 Kasım da yani bugün tekrar verdim 403 çıktıGebeliginiz devam ediyormu bende 4 defa kimyasal bir dusuk yaptim hep bu sekilde silik ve beta 90dan yukari cikmadan dusuk oluyor sabah test yaptim benimde silik ama sizinki kadar belirgin degil 3 gun var adete adetime 10 gun varken pembe lekelenmem oldu ben bukez tamam oldu dedim ama yine kimyasal gibi gorunuyor silik cunku
Sagolun amin yarin tekrar test yapicam 1 gun kaliyor adetime silikte cikarsa gebelik var demek demi ama silikler kimyasal oluyor genelde asiri bel agrim var ayakta durdugumda falan goguslerim yumusak normalde tas gibi sert olurdu hersey gebeligi gosteriyor ama bilmiyorumBen 13 Kasım da tekrar kan verdim 180 di 15 Kasım da yani bugün tekrar verdim 403 çıktıAllah ım size de en yakın zamanda hayırlı haberler versin inşallah
Aslında hissettiklerimiz psikolojik biraz da ben daha önceki aylarda hamilelik belirtileri yaşadığımı sanıyordum hep yani bir belirti arıyordum bu ay sadece aşırı kasık ağrısı yaşadım onun dışında herhangi bir şey yaşamadım uykusuzluk vardı bir de silik ama belli olursa hamilesinizdir testten teste de değişebilir tabiSagolun amin yarin tekrar test yapicam 1 gun kaliyor adetime silikte cikarsa gebelik var demek demi ama silikler kimyasal oluyor genelde asiri bel agrim var ayakta durdugumda falan goguslerim yumusak normalde tas gibi sert olurdu hersey gebeligi gosteriyor ama bilmiyorum
Benim belirti cok oldu ya evet bazen psikolojik olabiliyor. 10 gun varken adete pembe akintim oldu beyaza döndü suan kremsi yogun bel agrisi var kasik agrisi kimyasalda cok olmustu suan ole bisey yok ayakta 5dk durunca belim cok agriyor bas agrim var ve normalde yemek yemesen bisey olmazdi suan ellerim titriyor bunlarda psikolojik degildir yaAslında hissettiklerimiz psikolojik biraz da ben daha önceki aylarda hamilelik belirtileri yaşadığımı sanıyordum hep yani bir belirti arıyordum bu ay sadece aşırı kasık ağrısı yaşadım onun dışında herhangi bir şey yaşamadım uykusuzluk vardı bir de silik ama belli olursa hamilesinizdir testten teste de değişebilir tabi
İnşallah kalırsınız Hakkınızda hayırlısı olsunBenim belirti cok oldu ya evet bazen psikolojik olabiliyor. 10 gun varken adete pembe akintim oldu beyaza döndü suan kremsi yogun bel agrisi var kasik agrisi kimyasalda cok olmustu suan ole bisey yok ayakta 5dk durunca belim cok agriyor bas agrim var ve normalde yemek yemesen bisey olmazdi suan ellerim titriyor bunlarda psikolojik degildir yaallahim hamile kalayim artik saglikli
Alttaki erken gebelik testi mi sanırım kalemden siz çıkardınız.Cok silik evet kimyasalda agrim haftadan once basliyordu bunda ole bisey yok acaba normal gebelikmi ya
evet sanki o sefaf cizgiden gorunmuyor gibi geliyor bana degisen bisey olmasada umut dunyasiAlttaki erken gebelik testi mi sanırım kalemden siz çıkardınız.
Testinizin markası neydi? Ben kaçırdıysam kusura bakmayın.evet sanki o sefaf cizgiden gorunmuyor gibi geliyor bana degisen bisey olmasada umut dunyasi
Hayırlı olsun öncelikle. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Testinizin markası neydi?10 gündür batma vardı kasıklarımda aşırı derecede şuan test yaptım reglime 4 gün var çok iyi bir testte değil şuanki elimde olan test silik çıktı
miratechHayırlı olsun öncelikle. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Testinizin markası neydi?
miratech
coknkimyasal yasadigim icin silik cizgiye guvenmiyorun ben kimyasaldir diye sabah bidaha yapicam netlesirse kan vericem insallahHayırlı olsun öncelikle. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Testinizin markası neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?