Hamilemiyim test silik

benim bugun adet gunum.birkaç gundur mide bulantısı ve kusma var her yemekten sonra afedersiniz istifra ediyorum kahve lekenme ve adet olacakmıs gbı ağrım var. Bir kimyasal bir boş gebeliğim var ıkı ay önce rahim filmi çekildi sorun çıkmadı o yuzden biraz daha umutluyum.Bu teste göre hamilelik var mıdır prodoctor marka.

Eklentiler

• IMG_0621.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0620.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0618.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 73
Bence var hayirli olsun kan verin

Benim çok düşüğüm oldu yumurtalama gunu sonrasi progestan basladim hemen belki hamile kalirim diye omu acaba gecikme yapiyor bana seyirme falan hissediyorum hafif kasik bel agrisi ama gelen giden yok kizlar

Benim çok düşüğüm oldu yumurtalama gunu sonrasi progestan basladim hemen belki hamile kalirim diye omu acaba gecikme yapiyor bana seyirme falan hissediyorum hafif kasik bel agrisi ama gelen giden yok kizlar
peki adetin hep düzenli midir yani yumurtlama gününden emin misin olman gereken adet günü hep belli midir öyleyse eğer gecikmen başladı

peki adetin hep düzenli midir yani yumurtlama gününden emin misin olman gereken adet günü hep belli midir öyleyse eğer gecikmen başladı
Yavrum ben hep 15 veya 17 si olurum evlenmeden oncede yani 2 yil oncede hep 1ri kesin olurum suan hala tık yok ben progestandan supheleniyorum cnku silik bile degildi test o gecikme yapti bana hamileyimdir diye kullandim 5 6 tane

Yavrum ben hep 15 veya 17 si olurum evlenmeden oncede yani 2 yil oncede hep 1ri kesin olurum suan hala tık yok ben progestandan supheleniyorum cnku silik bile degildi test o gecikme yapti bana hamileyimdir diye kullandim 5 6 tane
sen kendini daha iyi bilirsin tabi şimdi adaçayı falan mı içsen dicem ama hamilelerin içmemesi gereken bi çay ya varsa diye emin de olamıyo insann

Bilginiz varmi progrstan dusuk onleyici ilac geciktirme yaparmi yaparsa eger degilimdir
Ben progestan hiç duymamıştım doktorum bir kere sana progesteron takviyesi verelim adetin hemen gelsin demişti adet günümde test yapmak gerekiyordu. O zaman tarlusal içmiştim ilaç bittikten 2-3 gün sonra bana göre çok erken olmasına rağmen adet olmuştum. Tabi muayenede hamile olmadığımı gördükten sonra verdi bu ilacı. Progestan için düşük önleyici olarak kullanıldığı yazıyor ama adeti düzenlemek için de kullanılır diyor. Zaten düzenli olan döngüde geciktirme gibi bi yan etkisi olabilir belki. İlacı bıraktıktan sonra kaç gün geçti

6 gun oldu ilaci birakali suanda adetim 3 gun gecikti test yaptim negatif silik falan değil degilmi ay ben gormek istedigim icin goruyor gibiyim cizgiyi of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…