- 8 Şubat 2021
- 41
- 12
- 8
- 30
- Konu Sahibi pekdem1r44
-
Ben hamile olduğumu regl ağrısına benzer ağrı ile öğrendim tek farkı çok çok daha önceden başlamış olmasıydı ve dediğiniz gibi su gibi akıntım olmuştu 2-3 kez normal ağrım 3-4 gün kala başlarken bu kez 10 gün kala başlamıştı misal o şekildeKızlar bebek düşünüyoruz daha önce söylemiştim bu ay korunmasız ilişki yaşadık eşimle, reglime 3 gün var ama ben bir kaç gündür sanki regli olcakmışım gibi ara ara karnıma ve kasıklarıma giren ağrılar yaşıyorum ha regli oldum olcam derken ağrım geçiyo 3 dk sonra ve dün regli olduğumu sanıp wc ye gittim bembeyaz sıvı bi akomtı gelmişti iç çamaşırım kople su olmuştu . Herşeyi gebeliğe bağlıyorum acaba hamilemiyim diye ? Bu tarz bişey yaşayan var mı nolur acil bilgi verin . (Erken gebelik testi yapmak istemiyorum çünkü doğrulupuna inanmıyorum
Ve bence reglinizi bekleyin bende erken öğrendim fakat.kaybettim insan çok ümit bağlıyorKızlar bebek düşünüyoruz daha önce söylemiştim bu ay korunmasız ilişki yaşadık eşimle, reglime 3 gün var ama ben bir kaç gündür sanki regli olcakmışım gibi ara ara karnıma ve kasıklarıma giren ağrılar yaşıyorum ha regli oldum olcam derken ağrım geçiyo 3 dk sonra ve dün regli olduğumu sanıp wc ye gittim bembeyaz sıvı bi akomtı gelmişti iç çamaşırım kople su olmuştu . Herşeyi gebeliğe bağlıyorum acaba hamilemiyim diye ? Bu tarz bişey yaşayan var mı nolur acil bilgi verin . (Erken gebelik testi yapmak istemiyorum çünkü doğrulupuna inanmıyorum
Merhaba canım. Benim de adetim 4 gün gecikti ovülasyon testi vardı elimde denedim t çizgisi belirgindi. Bende de göğüsler de hassasiyet şişlik ve su gibi akıntı oluyor kuruduğu zaman da sarımsı renk oluyor. Kasıklarda da ağrı oluyor arada. Bende çok merak içindeyim. Çok zor beklemekKızlar bebek düşünüyoruz daha önce söylemiştim bu ay korunmasız ilişki yaşadık eşimle, reglime 3 gün var ama ben bir kaç gündür sanki regli olcakmışım gibi ara ara karnıma ve kasıklarıma giren ağrılar yaşıyorum ha regli oldum olcam derken ağrım geçiyo 3 dk sonra ve dün regli olduğumu sanıp wc ye gittim bembeyaz sıvı bi akomtı gelmişti iç çamaşırım kople su olmuştu . Herşeyi gebeliğe bağlıyorum acaba hamilemiyim diye ? Bu tarz bişey yaşayan var mı nolur acil bilgi verin . (Erken gebelik testi yapmak istemiyorum çünkü doğrulupuna inanmıyorum
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun, peki belirtilerin aynı mıydı?Ve bence reglinizi bekleyin bende erken öğrendim fakat.kaybettim insan çok ümit bağlıyor
Evet gerçekten çok zor beklemek , ve psikolojikmende reglimi geciktirmekten korkuyorum, geciktiyse bi kan tahlili yaptırdana canım belki müjdeli haber verirsin :)Merhaba canım. Benim de adetim 4 gün gecikti ovülasyon testi vardı elimde denedim t çizgisi belirgindi. Bende de göğüsler de hassasiyet şişlik ve su gibi akıntı oluyor kuruduğu zaman da sarımsı renk oluyor. Kasıklarda da ağrı oluyor arada. Bende çok merak içindeyim. Çok zor beklemek
Ben aspirin içtim adet sökülemiyorsa diye. Ben klomen kullandım bu ay Dün doktoruma yazdım da test yaptır dedi ama yasak ve hafta sonundan dolayı yaptıramadım. Yarını bekliyorumEvet gerçekten çok zor beklemek , ve psikolojikmende reglimi geciktirmekten korkuyorum, geciktiyse bi kan tahlili yaptırdana canım belki müjdeli haber verirsin :)
Yaa keşke içmeseydin , planlı bi durum değil miydi? Yarına zaman geçmez şimdi ben bile stres oldum şuan :) muhakkak haber ver sonucunuBen aspirin içtim adet sökülemiyorsa diye. Ben klomen kullandım bu ay Dün doktoruma yazdım da test yaptır dedi ama yasak ve hafta sonundan dolayı yaptıramadım. Yarını bekliyorum
Planlı planlı. Bilerek içtim aspirini adet gelemiyorsa belki işe yarar diye. Evet zaman geçmiyor bişeyler araştırıp bakıp duruyorumYaa keşke içmeseydin , planlı bi durum değil miydi? Yarına zaman geçmez şimdi ben bile stres oldum şuan :) muhakkak haber ver sonucunu
Şuan durumunuz nedir, umarım daha güzel sonuçlanan zaman gelmişssinizdirBen hamile olduğumu regl ağrısına benzer ağrı ile öğrendim tek farkı çok çok daha önceden başlamış olmasıydı ve dediğiniz gibi su gibi akıntım olmuştu 2-3 kez normal ağrım 3-4 gün kala başlarken bu kez 10 gün kala başlamıştı misal o şekilde
Planlı planlı. Bilerek içtim aspirini adet gelemiyorsa belki işe yarar diye. Evet zaman geçmiyor bişeyler araştırıp bakıp duruyorumhaber veririm canım gelişme olunca
Amiiiinnnn inşallah canımAllahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım bende klomen kullandım onunla hamile kaldım aspirin değilde duphaston kullanmanı tavsiye ederim bebek varsa tutunmasina yardımcı yoksa adet söktürüyorPlanlı planlı. Bilerek içtim aspirini adet gelemiyorsa belki işe yarar diye. Evet zaman geçmiyor bişeyler araştırıp bakıp duruyorumhaber veririm canım gelişme olunca
Dış gebelik geçirdim bayramdan bir gün önce iğne oldum kanamam devam ediyor şuan çarşamba günü kontrolüm varŞuan durumunuz nedir, umarım daha güzel sonuçlanan zaman gelmişssinizdir
Onu duymamıştım doktorun mu yazması gerekiyor? Klomenin ilk ayında mı hamile kaldınız?Canım bende klomen kullandım onunla hamile kaldım aspirin değilde duphaston kullanmanı tavsiye ederim bebek varsa tutunmasina yardımcı yoksa adet söktürüyor
Çok üzüldümDış gebelik geçirdim bayramdan bir gün önce iğne oldum kanamam devam ediyor şuan çarşamba günü kontrolüm var
Evet ilk kullandığım ay hamile kaldım doktor vermişti bana onuOnu duymamıştım doktorun mu yazması gerekiyor? Klomenin ilk ayında mı hamile kaldınız?
Sağol canımÇok üzüldümAllah sabır versin canım.
Hayırlısı Allah tan☹ kötü bir tecrübe olmuş ama en azından sağlıklı bireylersiniz deneyince hamile kalabileceğini biliyorsun, bende hiperprolaktinemi var eşimdede sperm hızı azlığı ondan bu endişem ve acabalarım. Kalabilecekmiyim sorunsalı . Canını hiç sıkma veren de alan da Allah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?