Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim yoksa regli mi belirtisimi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki yumurta kontrolüne gitmiş miydin ? Çatlatma iğnesi falan oldun mu ? Bana da doktor verdi ama yumurta kontrolüne gitmedim. Çatlatma iğnesi de olmadım.
Çatlama iğnesi olmadım yumurta kontrolüne gittim 3 yumurtam vardı 15 17 19 mm olmak üzere tuttu oda ama nasip olmadı inşallah sende de işe yarar meleğin tutunur sana

Kizlar bende ayni durumdayım. Adetim düzensiz 28 ila 35 gün arasında olurum tam şu günde oldum diyemem son adet tarihi 17 nisan . Kasiklarimda ağrı var çok.degil yokluyo gidiyo adet sancısı kadar değil. Birde iki gündür şeffaf kokusuz yoğun akinti geliyo yumurta akı kıvamında adet öncesi akıntım hiç olmazdı normal de . Böyle bi belirti.yasayan varmi

Sabah işe gitmeden önce saat 7 de wc ye kalktım açık kahverenginde 1,2 damla lekelenmem olmuş ama regli olduğumda ben ağrısız ilk gün geçirmiyorum normalde acaba yerleşme kanaması mı çünkü halen başka birşey gelmedi .

Planlı planlı. Bilerek içtim aspirini adet gelemiyorsa belki işe yarar diye. Evet zaman geçmiyor bişeyler araştırıp bakıp duruyorum haber veririm canım gelişme olunca

Planlı planlı. Bilerek içtim aspirini adet gelemiyorsa belki işe yarar diye. Evet zaman geçmiyor bişeyler araştırıp bakıp duruyorum haber veririm canım gelişme olunca
canım haber var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…