Hamilemiyim yoksa

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.110
6.126
448

Az önce test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı. İlk defa yaptığım için kuşkulandım. Sonuç nedir pozitif mi negatif mi

Elinizde bir tane mi var bir daha deneyin ama bana oyle gibi geldi

Eki Görüntüle 1659081

Az önce test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı. İlk defa yaptığım için kuşkulandım. Sonuç nedir pozitif mi negatif mi
İkinci çizgi gayet belli tebrikler hamilesiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da

Hmm sabah tekrar alin deneyin ama diyorum ya bana oyle geldi eger oyleyse simdiden tebriklr

İkinci çizgi gayet belli tebrikler hamilesiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da
Gerçekten mi ben ayın 30'da kadın doğuma gitmiştim doktor birşey demedi çok şaşkınım şuanda

Çizgi silikde olsa var bu pozitif sayılıyor sabah tekrarlayabilirsiniz kan testi garanti olur adetiniz geçti mi

Pozitif gibi duruyor ama siz en iyisi bir kan testi yaptırın.

Çizgi silikde olsa var bu pozitif sayılıyor sabah tekrarlayabilirsiniz kan testi garanti olur adetiniz geçti mi
Evet geçti en son eylül 10.da olmuştum ama önemsemedim bazen 39 günde sürüyor diye, sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var bir test yapayım dedim emin de olamadım kanda çıkarmı sabah gitsem doktora

İdrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar yarın yaptırın bize de haber verin

Özele gidip yaptırayım kanda çıkar dimi
bnmde 10 eylül dü çıkar merak etmeyin başlangıç gibi duruo zaten idrardan önce kana geçer kanda çıkar sonuç hayırlı olsun

bnmde 10 eylül dü çıkar merak etmeyin başlangıç gibi duruo zaten idrardan önce kana geçer kanda çıkar sonuç hayırlı olsun
Ben 30 eylülde kadın doguma gittim alttan ultrasonla baktı hiçbirşey yok demişti

Ben 30 eylülde kadın doguma gittim alttan ultrasonla baktı hiçbirşey yok demişti
daha erken ama kuzum erken gitmişsn 30 eylul çok erken bi tarih
biz bile adetimizin 5.günü öğrendik

Son düzenleme:
daha erken ama kuzum erken gitmişsn 30 eylul çok erken bi tarih
biz bile adetimizin 5.günü öğrendik
Benim adet sancım çok oluyor diye gitmiştim baktı sorun yok dedi smear testi yaptı idrar yolları için ilaçlar verdi yolladı. Ben o ilaçları içtim inşallah problem olmaz

Benim adet sancım çok oluyor diye gitmiştim baktı sorun yok dedi smear testi yaptı idrar yolları için ilaçlar verdi yolladı. Ben o ilaçları içtim inşallah problem olmaz
inşllah cnm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…