Hamilemiyim yoksa

inşllah cnm ...
Kan testi yaptırdım az önce sonuc 630,04 çıktı kadın dogum doktoruna gösterdim sonucu hamilelik var ama kimyasal mı 1 hafta sonra belli olur dedi kaç haftalık falan hiç birşey sormadı moralimi bozdu

Kan testi yaptırdım az önce sonuc 630,04 çıktı kadın dogum doktoruna gösterdim sonucu hamilelik var ama kimyasal mı 1 hafta sonra belli olur dedi kaç haftalık falan hiç birşey sormadı moralimi bozdu
kuzum daha dur bizimde öleydi .ultrasona girmeden kaç haftalık olduğu belli olmaz

kuzum daha dur bizimde öleydi .ultrasona girmeden kaç haftalık olduğu belli olmaz
Folik asit al istersen yada haftaya gel baslarsın dedi eşim hiç begenmedi doktorunda hastaneyide aklım karıştı

Folik asit al istersen yada haftaya gel baslarsın dedi eşim hiç begenmedi doktorunda hastaneyide aklım karıştı
bncede gitme ona nasıl folik asit al istersen bune rahatlık folik asit hamileyken alınması gereken bişey

Direk kimyasal mı 1 hafta sonra belli olur dedi buz kestim zaten moral falan kalmadı
bozma moralini hastaya bıkmış tipik doktor başka doktora git kimyasl mış bilmem neymiş kafana takma

Canim canini hiiiic sikma bence...
Benim bir kere 15 cikmisti doktor tevrikler hamilesin dedi ve sonuc kimyasal gebelikti...
Sonraki ay 120 lerde cikti yine kimyasal olabilir dedi sonuc bebegim benimleydi....
Degerin bence oldukca iyi....
Tebrik ederim ♡

Direk kimyasal mı 1 hafta sonra belli olur dedi buz kestim zaten moral falan kalmadı
puff bosver sen onu. hamilelik böyle yaşanmaz ki. kimyasal olmaz kalp atışı der, o olur tarama testleri baslar. sen takma. bi sorun olursa o zaman dusunursun. hamilelik cok guzel birsey, tadını çıkar.

İnşallah ilk bebegimiz millet sevinç çığlığı atar biz surat asıp döndük

puff bosver sen onu. hamilelik böyle yaşanmaz ki. kimyasal olmaz kalp atışı der, o olur tarama testleri baslar. sen takma. bi sorun olursa o zaman dusunursun. hamilelik cok guzel birsey, tadını çıkar.
İnan hiç anlamadım ben hamilemiyim hiç bir belirti yok adet gününe göre 5 haftalık galiba hiç de anlamam hafta hesaplamaktan

İnşallah ilk bebegimiz millet sevinç çığlığı atar biz surat asıp döndük
bnmde öleydi gelişimi gerilemeye başlamış kimyasal dedi bana doktor sonraki gün başka test yaptırdım başka hastanede diğer doktor gayet güzel onu söleyen kimse doktorluğundn şüphe ederim ben dedi. takma kafana bozma moralini

Şimdi onu araştırıyorum bahçelievlerde yakın muayene ücreti soygun olmayan iyi bir hekim bulmam lazım ki haftaya gideyim
cnm devlete git hiçmi yok devlette düzgün bi doktor nie illa özel?

Cok moralim bozuldu inan insan bir adet tarihini sorar öküz ya

cnm devlete git hiçmi yok devlette düzgün bi doktor nie illa özel?
Burada bakırköy sadi konuk var devlet Allah seni inandırsın fena bir hastane ve güvenmiyorum orda ki doktorlara insanı başından savıyorlar hele kadın doğum feci

Cok moralim bozuldu inan insan bir adet tarihini sorar öküz ya
bozma tamam şansızlıkmış bozma moralini cnm bnm değerin gaYet güzel 5haftalığa görede normal bir değer bakma o doktpru takma sevin ya doya doya çıkar bu haberin tadını

Burada bakırköy sadi konuk var devlet Allah seni inandırsın fena bir hastane ve güvenmiyorum orda ki doktorlara insanı başından savıyorlar hele kadın doğum feci
hımm ozmn mecbur özele gidicn araştır burda vardır illaki özelde bir doktoru olan iyi doktoru olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…