Kan testi yaptırdım az önce sonuc 630,04 çıktı kadın dogum doktoruna gösterdim sonucu hamilelik var ama kimyasal mı 1 hafta sonra belli olur dedi kaç haftalık falan hiç birşey sormadı moralimi bozduinşllah cnm ...
kuzum daha dur bizimde öleydi .ultrasona girmeden kaç haftalık olduğu belli olmazKan testi yaptırdım az önce sonuc 630,04 çıktı kadın dogum doktoruna gösterdim sonucu hamilelik var ama kimyasal mı 1 hafta sonra belli olur dedi kaç haftalık falan hiç birşey sormadı moralimi bozdu
Folik asit al istersen yada haftaya gel baslarsın dedi eşim hiç begenmedi doktorunda hastaneyide aklım karıştıkuzum daha dur bizimde öleydi .ultrasona girmeden kaç haftalık olduğu belli olmaz
folik asit al istersen diyen bur doktora gitme. Hamilelik planlayanlara bile hemen baslatiyorlar.Folik asit al istersen yada haftaya gel baslarsın dedi eşim hiç begenmedi doktorunda hastaneyide aklım karıştı
Direk kimyasal mı 1 hafta sonra belli olur dedi buz kestim zaten moral falan kalmadıfolik asit al istersen diyen bur doktora gitme. Hamilelik planlayanlara bile hemen baslatiyorlar.
bncede gitme ona nasıl folik asit al istersen bune rahatlık folik asit hamileyken alınması gereken bişeyFolik asit al istersen yada haftaya gel baslarsın dedi eşim hiç begenmedi doktorunda hastaneyide aklım karıştı
bozma moralini hastaya bıkmış tipik doktor başka doktora git kimyasl mış bilmem neymiş kafana takmaDirek kimyasal mı 1 hafta sonra belli olur dedi buz kestim zaten moral falan kalmadı
Canim canini hiiiic sikma bence...Kan testi yaptırdım az önce sonuc 630,04 çıktı kadın dogum doktoruna gösterdim sonucu hamilelik var ama kimyasal mı 1 hafta sonra belli olur dedi kaç haftalık falan hiç birşey sormadı moralimi bozdu
puff bosver sen onu. hamilelik böyle yaşanmaz ki. kimyasal olmaz kalp atışı der, o olur tarama testleri baslar. sen takma. bi sorun olursa o zaman dusunursun. hamilelik cok guzel birsey, tadını çıkar.Direk kimyasal mı 1 hafta sonra belli olur dedi buz kestim zaten moral falan kalmadı
Gayet rahattı birde özel hastane yanibncede gitme ona nasıl folik asit al istersen bune rahatlık folik asit hamileyken alınması gereken bişey
İnşallah ilk bebegimiz millet sevinç çığlığı atar biz surat asıp döndükCanim canini hiiiic sikma bence...
Benim bir kere 15 cikmisti doktor tevrikler hamilesin dedi ve sonuc kimyasal gebelikti...
Sonraki ay 120 lerde cikti yine kimyasal olabilir dedi sonuc bebegim benimleydi....
Degerin bence oldukca iyi....
Tebrik ederim ♡
başka bi doktora git cnm ya o nasıl bi doktor vallaGayet rahattı birde özel hastane yani
İnan hiç anlamadım ben hamilemiyim hiç bir belirti yok adet gününe göre 5 haftalık galiba hiç de anlamam hafta hesaplamaktanpuff bosver sen onu. hamilelik böyle yaşanmaz ki. kimyasal olmaz kalp atışı der, o olur tarama testleri baslar. sen takma. bi sorun olursa o zaman dusunursun. hamilelik cok guzel birsey, tadını çıkar.
bnmde öleydi gelişimi gerilemeye başlamış kimyasal dedi bana doktor sonraki gün başka test yaptırdım başka hastanede diğer doktor gayet güzel onu söleyen kimse doktorluğundn şüphe ederim ben dedi. takma kafana bozma moraliniİnşallah ilk bebegimiz millet sevinç çığlığı atar biz surat asıp döndük
Şimdi onu araştırıyorum bahçelievlerde yakın muayene ücreti soygun olmayan iyi bir hekim bulmam lazım ki haftaya gideyimbaşka bi doktora git cnm ya o nasıl bi doktor valla
cnm devlete git hiçmi yok devlette düzgün bi doktor nie illa özel?Şimdi onu araştırıyorum bahçelievlerde yakın muayene ücreti soygun olmayan iyi bir hekim bulmam lazım ki haftaya gideyim
Cok moralim bozuldu inan insan bir adet tarihini sorar öküz yabnmde öleydi gelişimi gerilemeye başlamış kimyasal dedi bana doktor sonraki gün başka test yaptırdım başka hastanede diğer doktor gayet güzel onu söleyen kimse doktorluğundn şüphe ederim ben dedi. takma kafana bozma moralini
Burada bakırköy sadi konuk var devlet Allah seni inandırsın fena bir hastane ve güvenmiyorum orda ki doktorlara insanı başından savıyorlar hele kadın doğum fecicnm devlete git hiçmi yok devlette düzgün bi doktor nie illa özel?
bozma tamam şansızlıkmış bozma moralini cnm bnm değerin gaYet güzel 5haftalığa görede normal bir değer bakma o doktpru takma sevin ya doya doya çıkar bu haberin tadınıCok moralim bozuldu inan insan bir adet tarihini sorar öküz ya
hımm ozmn mecbur özele gidicn araştır burda vardır illaki özelde bir doktoru olan iyi doktoru olanBurada bakırköy sadi konuk var devlet Allah seni inandırsın fena bir hastane ve güvenmiyorum orda ki doktorlara insanı başından savıyorlar hele kadın doğum feci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?